PDA

View Full Version : Modernizacja NPC

Kamilosek55
29-12-2020, 20:18
Proponuje usunąć kolejki u npc ( Rodrigues) na rooku , ponieważ niektóre osoby blokują NPC dla zabawy !. ( A nie zawsze jest GM aby ukarać dana osobę ) , ale Czy ban pomoże jak za jakiś czas będzie to samo ?
https://www.youtube.com/watch?v=ejS_rtJdSZg&feature=youtu.be

Damballa
29-12-2020, 20:31
Jestem na TAK.

Dzieje się to dość często a najgorsze jest to że robią to ludzie z noob kont co sprawia że ban nie jest żadną surową karą. A gracze którzy stali w kolejce i czekali na GM mogli już dawno stracić exp oraz loot gdyby to się stało podczas np. Najazdu.

1st R. Boonek
29-12-2020, 20:41
Nie wiem po co w ogole jest ten temat, sprawa powinna zostac natychmiastowo odeslana do administracji. Delikwent ban, a npc napewno ktos postara sie naprawic.

#edit ten typ tam stal ponad 20 min

#t tak

https://i.imgur.com/zzwd9U2.jpg

MichaS
29-12-2020, 22:55
Jestem na Tak.
Już dawno powinno zostać to zmienione bo czasem gdy jest najazd na Tropicano to jest problem żeby przepłynąć, a co dopiero gdy ktoś blokuje.

Tiki Tenii
29-12-2020, 23:07
nie......... wieczne problemy macie
w dp na +1 masz aniola
piszesz hi tak costam tak tak city :eek:

moze lepiej by bylo dodac pvp na rooku to bys go na fraga zdja i po problemie:cwaniak::cwaniak::cwaniak:
zreszta blokowanie to jest " R Y W A L I Z A C J A" tak ze elo

Old Player
29-12-2020, 23:44
Jestem na tak, tak samo jak blokowanie dojść na main do różnych miejsc jest karane banem, tak samo tutaj powinni zmienić opcje tego NPC skoro GM się doprosić nie można :)

TuK!
30-12-2020, 13:24
Jestem na tak, też się z tym gościem spotkałem. NPC powinien funkcjonować jak pozostali NPC ze statków, czyli pisanie na niebiesko.

Darkside Czarodziej
30-12-2020, 14:51
Nie gram na rook ale jestem na Tak
Na mainie npc na bamboo nie ma kolejek i jak padnie hasło "najazd ank" to nie ma kolejek przy tym statku więc czemu na rook tego nie wprowadzić.

zreszta blokowanie to jest " R Y W A L I Z A C J A"
weź ty się w łeb pierdolnij zanim znowu napiszesz takie gówno

Zarexoholik?
07-01-2021, 15:39
Za takie zachowanie powinni usuwać chary/konta i po problemie. Oczywiście, że jestem na TAK. Żałosne zachowanie zasługujące na potępienie, żadnych zawiasów proszę. :pisze: