Zaloguj się

View Full Version : Zbiórka na słownik!

Old Player
15-02-2021, 05:02
Organizuje zbiórkę na słownik dla kolegi bo matura w tym roku i marne szanse z tego co widać, ktoś się dorzuci???????????????????????????

https://i.imgur.com/oJn3HHP.png

pw kto chętny do pomocy

Kowal’1.0
15-02-2021, 07:21
Widzę ze naczelny kabareciarz w formie :)
Chyba tylko w Warszawie rozumieją Twoje głupie posty ;)

Ja mogę się dorzucić dla Ciebie i Weeka na wazektomie, abyście nigdy się nie rozmnozyli, świat nie zasługuje na takich kabareciarzy jak Wy :)

Dudo Wielki Ziomal
15-02-2021, 13:09
Zbiórka płatna rook/ main?

Week
15-02-2021, 16:15

Ja mogę się dorzucić dla Ciebie i Weeka na wazektomie, abyście nigdy się nie rozmnozyli, świat nie zasługuje na takich kabareciarzy jak Wy :)

Chłopie, nie wiem co się tak do mnie dojebałeś jak rzep psiego ogona. Kolegów szukasz czy jak?

#Topic

Chętnie się dorzucę.

Dudo Wielki Ziomal
15-02-2021, 16:43

Od Weeka wara, to muj przyjaciel

Kowal’1.0
16-02-2021, 14:12
Chłopie, nie wiem co się tak do mnie dojebałeś jak rzep psiego ogona. Kolegów szukasz czy jak?

Robię to samo co Ty, fajna hipokryzja. :)
Może stworzysz temat odnoszący się do twojej marnej osoby? Podam Ci przykład „Ile śmiechowych tematów na forum dzisiaj założysz” lub „Kto dzisiaj pęknie ze śmiechu czytając moj temat”

Week
16-02-2021, 14:22
Robię to samo co Ty, fajna hipokryzja. :)
Może stworzysz temat odnoszący się do twojej marnej osoby? Podam Ci przykład „Ile śmiechowych tematów na forum dzisiaj założysz” lub „Kto dzisiaj pęknie ze śmiechu czytając moj temat”

ARMIA Podkarpacki OTS > Forum Wielotematyczne > O wszystkim i o niczym > Piaskownica

:hahaha:

Karnagus
16-02-2021, 20:14
Gdzie wpłacić na ten słownik?

Old Player
16-02-2021, 20:24
parcelem do city oki?

Roftl Master
18-02-2021, 11:23
ja tez chcem