View Full Version : Ahmed Martwy Terrorysta - Help!
Old Player
18-02-2021, 16:35
Więc mam problem z Ahmedem, w quest logu mam informacje takie
Misje u NPC Ahmed Martwy Terrorysta - 23/100
ale gdy idę do Ahmeda wziąć misje, informuje mnie że muszę mieć poziom więcej niż przy oddawaniu poprzedniej misji
Ahmed Martwy Terrorysta: Wybacz. Jeszcze nie odzyskales sil po ostatnim zadaniu. Musisz miec poziom wiecej niz podczas zakonczenia ostatniego zadania.
z tym że ja wbiłem już 20 poziomów i nadal wyskakuje taka sama informacja, może ktoś coś pomoże?
Sasha Rookslayer
18-02-2021, 16:38
Więc mam problem z Ahmedem, w quest logu mam informacje takie
Misje u NPC Ahmed Martwy Terrorysta - 23/100
ale gdy idę do Ahmeda wziąć misje, informuje mnie że muszę mieć poziom więcej niż przy oddawaniu poprzedniej misji
Ahmed Martwy Terrorysta: Wybacz. Jeszcze nie odzyskales sil po ostatnim zadaniu. Musisz miec poziom wiecej niz podczas zakonczenia ostatniego zadania.
z tym że ja wbiłem już 20 poziomów i nadal wyskakuje taka sama informacja, może ktoś coś pomoże?
Myślę, że Twoje konto było rokowane, dlatego jest taka sytuacja, a nie inna.. Co każdy poziom idź do niego i próbuj wziąć nową misje.
Master Lucas ban
18-02-2021, 19:27
Uważam tak jak Sasza jak to nie problem Ci napisać jaką postać to napisz to postaram Ci powiedzieć czy była rookowana.. może się orientuje :D
Old Player
18-02-2021, 19:29
Sir Enson poprzedni nick, a jest jakaś możliwość żeby sprawdzić czy postać zozstała zrokowana? 2130 poziom teraz jest
Wystarczy wpisać !anuluj i wyskoczy Ci ile poziomów brak do anulowania misji, jeżeli będzie więcej niż 5 to postać była rokowana :)
Old Player
18-02-2021, 23:41
23:39 Misje bedziesz mogl anulowac dopiero, gdy zdobedziesz 51 poziomow!
Postać była zrokowana, wielkie dzięki za pomoc, temat do zamknięcia!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.