View Full Version : Ogólny balans loota
Damballa
26-02-2021, 23:34
Siemanko, Nedin
Odnosząć się do tematu drobnych zmian, a mianowicie ogólnego balansu loota wydaję mi się że za niskie parametry były wprowadzone.
Na 4 tuty i 10-12 osób na każdym spadł nam tylko 1 artefakt XD
(moim zdaniem zmiana na plus bo jestem anty szybkiego expienia aczkolwiek częstotliwość wypadania th z bossów chyba też była zmniejszona)
Wydaje mi się że chodzenie na tuta przestanie być opłacalne.
Palldino
26-02-2021, 23:35
Siemanko, Nedin
Odnosząć się do tematu drobnych zmian, a mianowicie ogólnego balansu loota wydaję mi się że za niskie parametry były wprowadzone.
Na 4 tuty i 10-12 osób na każdym spadł nam tylko 1 artefakt XD
(moim zdaniem zmiana na plus bo jestem anty szybkiego expienia aczkolwiek częstotliwość wypadania th z bossów chyba też była zmniejszona)
powierdzam
bilismy bossy i nie spadlo ani 1 art!!!!
juz nie mowiac o bossach na antic i 0 arte na bosach -2h~
woojtylaa
26-02-2021, 23:42
Dokładnie, ponad 10 osób na tucie i na 4 wypady jedno arte. Duża różnica zauważalna gołym okiem.
Strasznie późno z takimi zmianami na rooku, gdzie większość noobów zostało przyzwyczajonych do wiecznego profitu. Nigdy nie byłem na takim bossie na rooku, ale z tego co mi opisali sytuację to śmiechu warte, że tyle czasu działało to na takich zasadach. :co_jest:
To może się gościu nie wypowiadaj, dobijając posty bez sensu... bo nic nie wniosłeś do tematu
Strasznie późno z takimi zmianami na rooku, To temat o APO, nie o rooku. A jak będę się wypowiadać to coś mi zrobisz noobie? :co_jest:
Już wole być noobem niż być na tyle nierozumny, jak Ty i nie rozumieć tego, że chodzi o nie wnoszenie nic do tematu.
Drobne zmiany które nie są drobne!
Różnice i to znaczącą widać np. w locie z tuta czy podczas ponad 3h bicia bosów na roku z których nie spada żadna część ramzesa by wejść na TUTa.
Moim zdaniem za bardzo znerfiliście lota, bez konsultacji z ludźmi którzy tutaj grają.
Czujcie sie jak na mainie ;)
Kamilosek55
27-02-2021, 00:41
brak słów , by opisać tak skandaliczne zmiany ;/
Raoul Duke
27-02-2021, 00:47
Drobne zmiany które nie są drobne!
Różnice i to znaczącą widać np. w locie z tuta czy podczas ponad 3h bicia bosów na roku z których nie spada żadna część ramzesa by wejść na TUTa.
Moim zdaniem za bardzo znerfiliście lota, bez konsultacji z ludźmi którzy tutaj grają.
x2
Od siebie mogę dodać, że te zmiany nie byłyby złe, ale jeśli zostałyby wprowadzone yyy..4-5lat temu?
Również odniosę się do opinii Damballa na temat ostatnich zmian związanych lootem i jakąś opinię spróbuje wyskrobać gracza z Wyspy Początkujących :0
Byłem na 3 tutach z chłopakami dzisiaj i różnica związana z lootem jest mocno zauważalna, tak jak poza 1/2 artami i ihami po jakies 130/140 use+2/3x uh po 1-3 use, tak teraz z "ciekawszych rzeczy" wypadają co najwyżej 30/40 ih.
Byłem również chwilę na Antycznych Bosach ale jeżeli chodzi o loot z nich to ciężko mi się wypowiedzieć bo pomimo tak wielu wypraw na nie, nic mi z nich ciekawego nie spadło poza 3 th. :x
Zmiany zbyt drastyczne a uznane jako drobne tak naprawdę dodane bez żadnego rozeznania wśród graczy:/
Roftl Master
27-02-2021, 07:03
Skoro jest jak piszą ludzie wyżej, to nie warto się nawet logować xD
Ojoj czas chyba zacząć robić taski, a nie tylko logać na tuty :D
Wczoraj testowaliśmy z kolegami i na 6 wyjść po 12 osób spadł tylko 1 artefakt...
Czyli na 72 (odbiory loota) spadł 1 artefakt, obstawiam że średnio co 100 wypada 1 artefakt.
To samo tyczy się Basakiela, na 6 wyjść po 10 osób nie spadło nic prócz platynek. :(
wszystko muśi być opłacalne? t wróć na maina jak ci nie pasuje, będzie kogo bić XDDDD
Czujcie sie jak na mainie ;)
XDDDDDDDDDDDDDDDD
DOKŁADNIE
Skończyło się zarabianie kroci. Bardzo dobrze że w końcu administracja to zrobiła po tak długim czasie...
Przecież to było śmieszne, jebanie lvli za te śmieszne bossy "bez expienia"
przecież to jest rook a lvle jak na mainie
DUŻY + lecz czemu administracja nie napisze nigdy z czego osłabili lota?...
Zarexoholik?
27-02-2021, 12:41
Strasznie późno z takimi zmianami na rooku, gdzie większość noobów zostało przyzwyczajonych do wiecznego profitu. Nigdy nie byłem na takim bossie na rooku, ale z tego co mi opisali sytuację to śmiechu warte, że tyle czasu działało to na takich zasadach. :co_jest:
Czy ktoś ma jeszcze jakieś informacje, z których mobów loot został zmieniony? Otrzymamy taką informację od administracji na głównej stronie APO o konkretnych zmianach, czy będzie to tajemnica rodem incydentu w Roswell?
#edit
Loot z pająków - tragedia. :S
To może się gościu nie wypowiadaj, dobijając posty bez sensu... bo nic nie wniosłeś do tematu
To temat o APO, nie o rooku. A jak będę się wypowiadać to coś mi zrobisz noobie? :co_jest:
Już wole być noobem niż być na tyle nierozumny, jak Ty i nie rozumieć tego, że chodzi o nie wnoszenie nic do tematu.
Noobie, a co ty swoim postem wniosłeś do tematu? :rotfl:
Sasha Rookslayer
27-02-2021, 13:19
Jeżeli faktycznie tak zmienili tuta to dobrze i źle.. Dobrze, bo będzie większe zainteresowanie innymi respami, a nie tylko antyczną wyspa. Źle, ponieważ takie zmianny powinny zostać wprowadzone kilka lat temu.
Ciekawe co tam jeszcze zmienilo, mogliby napisać.
Moon Red
27-02-2021, 13:29
Troche zmiana z dupy, przez tyle lat pełno osób sie wyexpiła na arte z Tuta, a teraz sie obudzili z reka w nocniku. Brawo wy
Damballa
27-02-2021, 13:34
wszystko muśi być opłacalne? t wróć na maina jak ci nie pasuje, będzie kogo bić XDDDD
Nie wiem czy potrafisz czytać ze zrozumieniem. Dla tego więc się powtórze tylko dla ciebie trollu.
Zmiana na plus i to wielki moim zdaniem, Bo takie wraki jak ty nie będą już żyć z samego tuta ;) i ceny wszystkiego na rooku wzrosną + nie będzie już noobienia ots pod zjebazurka.
A co do maina nie muszę się wypowiadać bo spierdalałeś przede mną jak mrówka przed lupą w słoneczny dzień a to że na afku mnie zabiłeś raz to nie znaczy że jesteś lepszy xD Moje pvp to dno ale zobacz w jakiej skali ty sam siedzisz XD
woojtylaa
02-03-2021, 21:00
Czyli najzwyczajniej w świecie mamy rozumieć, że administracja się na nas wy...waliła? Żadnej, nawet najmniejszej odpowiedzi.
Robiliśmy bossy kolejne razy i nadal nic. Obecnie Tutanchamon staje się jedynie ozdobą Antic.
Old Player
03-03-2021, 06:14
I bardzo dobrze że osłabili loot z tych bossów na rooku, na mainie też osłabili loot z dwarfów i innych potworów, nutki nie lecą jak leciały a nikt nie zakłada tematów z płaczem, za dobrze mieliscie skończyło się
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.