Zaloguj się

View Full Version : !fight

woojtylaa
03-03-2021, 17:59
Regularnie dostaje informację:
17:55 Zostales wybrany! Wpisz !fight aby przejsc do misji - masz na to 60s
ZAWSZE wpisuję to od razu, jednak nigdy nic się nie stało. Łącznie już kilkanaście razy. Coś z tym nie działa?

woojtylaa
13-03-2021, 17:45
od 10 dni nikt się nie pokwapił odpisać na mój temat..?
wspaniale administracjo! czekam na warna za double posta, bo na to zawsze jest czas ;)

Sir Avengo
13-03-2021, 18:43
Jeśli masz OTC klienta może być to spowodowane tym że OTC tego nie ogarnia... Podobny problem był z pacc runą na OTC nie dało sie doładować pacca runką. I były też inne problemy które dało się zrobić tylko na zwykłym standardowym Apowskim. Moim zdaniem problem leży w OTC. Graj na zwykłym Apowskim i czekaj na komunikat. Na 90% zadziała :)

woojtylaa
13-03-2021, 18:59
od czasow bana za autoheal nie odpalam standardowego clienta, bo na otc nie dzialaja boty, a przynajmniej ja ich nie potrafie odpalic - i dobrze. dzieki za odpowiedz ;)

Sasha Rookslayer
13-03-2021, 19:52
od czasow bana za autoheal nie odpalam standardowego clienta, bo na otc nie dzialaja boty, a przynajmniej ja ich nie potrafie odpalic - i dobrze. dzieki za odpowiedz ;)

Nie kłam, ktoś kto używa/ używał botów ciągle będzie to robił. :v

#temat
Było już kilka podobnych tematów. O ile dobrze pamiętam to dopiero działa po kilkukrotnym wpisaniu !fight (musi Cię kilka razy wylosować). Po 5-6 razie komuś kiedyś to zadziało. Próbuj i Ty, może się uda. :cool: