View Full Version : Rozdwojenie jaźni?
Old Player
05-03-2021, 12:28
czy gruby ma rozdwojenie jazni? czy jakieś upośledzenie któregoś stopnia?
Odpowiedź to: Winston Churchill
Dudo Wielki Ziomal
05-03-2021, 12:44
Zostaw to dla mnie mam doświadczenie szpitala psychiatrycznego, mogę wydać stosowna opinie.
Old Player
05-03-2021, 12:50
Zostaw to dla mnie mam doświadczenie szpitala psychiatrycznego, mogę wydać stosowna opinie.
dlatego pytam, wydaj opinie proszę
Dudo Wielki Ziomal
05-03-2021, 12:56
Opinia na podstawie wieloletnich zachowana w grze/ na forum w zżyciu w społeczeństwie jest jednoznaczna, po przeanalizowaniu wszystkich przeciw jak i za jest stanowcza " TYPOWY
SOCJOPATA
Socjopaci są inteligentni, bez skrupułów, agresywni. Przybierają maskę normalności, czasem wręcz czaru osobistego, by tylko osiągnąć zamierzone cele własne. Nie ma dla nich znaczenia, że przy okazji rujnują innym życie. Specjaliści zwracają uwagę, że co piąta osoba może być socjopatą, czyli wykazywać tego typu zespół cech.
Old Player
05-03-2021, 12:58
to dobrze czy źle???????????
Dudo Wielki Ziomal
05-03-2021, 13:00
Ja wyżej napisałem, rokowania nie są dobre. Bo za kilka tygodni wróci głodny oraz spragniony ajtemkow i expa o pacc'u nie wspomne.
czy gruby ma rozdwojenie jazni? czy jakieś upośledzenie któregoś stopnia?
Tak.
http://asdfghjkl
Szalomek
05-03-2021, 16:27
Myślałem, że to temat o Dudo. Nawet normalnie zaczął pisać w tym temacie. Może z grubym podzielają te same wartości ;]
Sasha Rookslayer
05-03-2021, 16:58
Bardzo ładny temat zrobiony przez jakiegoś noł nejma. Mam nadzieje, że takie tematy skierowane do mojej osoby będą codziennością na tym forum. Pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz osoby z Ekipy.
Old Player
05-03-2021, 17:17
Bardzo ładny temat zrobiony przez jakiegoś noł nejma. Mam nadzieje, że takie tematy skierowane do mojej osoby będą codziennością na tym forum. Pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz osoby z Ekipy.
a ty co się poczułeś?
Dudo Wielki Ziomal
05-03-2021, 17:27
Tak jak pisałęm :
"Socjopaci są inteligentni, bez skrupułów, agresywni. Przybierają maskę normalności, czasem wręcz czaru osobistego, by tylko osiągnąć zamierzone cele własne. Nie ma dla nich znaczenia, że przy okazji rujnują innym życie. Specjaliści zwracają uwagę, że co piąta osoba może być socjopatą, czyli wykazywać tego typu zespół cech."
Chad i dodatkowo zaburzenia osobowości typu borderline w 100%. :cool:
Kowal’1.0
05-03-2021, 18:00
Kosa ja wiedziałem ze Ty nie masz calkiem równo pod kopułka, ale ze aż tak?! Robisz jakieś głupie tematy, myślisz ze jesteś śmieszny? Nie, nie jesteś...
Teraz odnosząc się do Twojej osoby to patrząc na to jakie zrobiłeś tematy na forum śmiem twierdzić ze szukasz tutaj atencji, lub jest to takim wołaniem o pomoc, ale to nie jest forum wsparcia tylko forum pikselozy.
https://www.netkobiety.pl/t50534.html
Może w tym linku znajdziesz pomoc ;( jeśli pomogłem zostaw punkt reputacji :*
Uprzedzając Twojego kolejnego posta, to tak korzystalem, pomogło :D
Sasha Rookslayer
05-03-2021, 18:06
Kosa ja wiedziałem ze Ty nie masz calkiem równo pod kopułka, ale ze aż tak?! Robisz jakieś głupie tematy, myślisz ze jesteś śmieszny? Nie, nie jesteś...
Teraz odnosząc się do Twojej osoby to patrząc na to jakie zrobiłeś tematy na forum śmiem twierdzić ze szukasz tutaj atencji, lub jest to takim wołaniem o pomoc, ale to nie jest forum wsparcia tylko forum pikselozy.
Dokładnie, dzieciak szuka atencji myśląc, że jak mi pocisnie to będzie kimś. W sumie nie dziwię się, bierze przykład z większości osobonikow tutaj grających. Niech płacze bobasek, tylko tyle mu zostalo. :D
Dokładnie, dzieciak szuka atencji myśląc, że jak mi pocisnie to będzie kimś. W sumie nie dziwię się, bierze przykład z większości osobonikow tutaj grających. Niech płacze bobasek, tylko tyle mu zostalo. :D
Każdy kto ci pociśnie jest KIMŚ PAMIĘTAJ KABANIE!
Sam jesteś bobas na garnuszku rodzicow i babci. Powinieneś od administracji mieć tu zakaz czyli bana i odwyk. Może byś zmądrzał i przestał płakać (a nie grasz a pucujesz się jak...)
Dudo Wielki Ziomal
05-03-2021, 19:48
Ja już napisałem gdzie ma się skierować owy delikwent. :)
Roftl Master
05-03-2021, 21:23
dudo życiówka dzisiaj
Old Player
05-03-2021, 21:24
dzieci nakarmiłeś czy zapomniałeś bo expiłeś i głodne chodza?
ale nie poczuwaj się schorowany dzieciaczku bo nie o tobie jest post xd
Dudo Wielki Ziomal
05-03-2021, 21:26
Doświadczenia, przeżycia życiowe więc mogę dardzić gdzie owy delikwent może się skierować. :)
Kowal’1.0
05-03-2021, 23:26
dzieci nakarmiłeś czy zapomniałeś bo expiłeś i głodne chodza?
ale nie poczuwaj się schorowany dzieciaczku bo nie o tobie jest post xd
Głodne chodzą, może zrób ankietę jak to masz w zwyczaju âczy dzieci kowala dzisiaj zjadłyâ widzę ze na tym serwerze to już są takie ameby ze posiadanie dzieci jest wyśmiewane :) gratuluje mózgu. Przepraszam, raczej jego braku :)
Old Player
@Down
Moje dzieci są białe :( nie pyklo, ciężko znaleźć białe dzieci wychudzone :)
Tak na marginesie to ânieâ piszemy tylko z czasownikami osobno, ale czego spodziewać się po kimś kto zamiast do szkoły chodził obok :)
Old Player
06-03-2021, 02:16
nie potrzebna ankieta bo już odpowiedziałeś na pytanie
https://i.imgur.com/GfQYJGC.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.