PDA

View Full Version : Zapowiedź

Sasha Rookslayer
15-03-2021, 17:27
Cześć, to znowu ja - Wasz ulubieniec Sasha.
Można wiedzieć co planujecie dodać w najbliższym czasie na serwer główny? Nad czym pracujecie, jak idą prace, mniej więcej czas, kiedy owe nowości zostaną dodane na serwer?

Zapewne gracze są ciekawi, ponieważ dawno nic nie było. Mam nadzieje, że uzyskam odpowiedź od jakiejś osoby z Ekipy.

Pozdrawiam.
:czas:

Old Player
15-03-2021, 17:35
Zacznijmy od początku, więc tak nie twoja sprawa i na tym skończymy.

Człowieku nie grasz na serverze, a interesujesz się tym jak moimi warnami na forum, nie jest to twoja sprawa co planują dodać i kiedy i jak idzie im robienie upade, mnie to nie interesuje a piszesz w imieniu graczy że nas to interesuje, co nie jest prawdą. Skończ robić durne tematy i nabijać bezsensowne posty, nie wiem co chcesz osiągnąć tym, ale nic nie osiągniesz.

Czekaj a się dowiesz nie jesteś tu nikim ważnym aby się tobie musieli tłumaczyć, nie pozdrawiam (:

Wnorekkk
15-03-2021, 17:58
Człowieku nie grasz na serverze

Nie byłbym tego taki pewien. Ten człowiek żyć bez tej gry nie potrafi, co pokazuje jego aktywność na Forum i zainteresowanie serwerem.

Odnośnie tematu, to NA DNIACH zostanie dodany up. Wystarczy poczekać.

Apendor
15-03-2021, 18:10
Nic z tego. Raz zrobiłem zapowiedź, za którą przez następne dwa lata byłem punktowany, mimo, że czas wprowadzenia aktualizacji w ogóle nie był zależny ode mnie.

Nedin
15-03-2021, 19:25
Tak jak Apendor wspomniał, nie powtórzymy błędu z zapowiedzią aktualizacji, póki nie będziemy pewni terminu jej wprowadzenia.