View Full Version : Czy można pisać na game-chat w języku innym, niż polski i angielski?
Witam. W dniu dzisiejszym ([22/03/2021 20:57:55] Nedin -> Van Sven was banished because of Uzywanie jezyka innego niz angielski.) zostałem zbanowany przez za przeproszeniem nedina za używanie języka niemieckiego na game-chat. Proszę o wskazanie punktu w regulaminie, który nakazuje pisanie w języku polskim lub angielskim. Jeśli takiego punktu nie ma, proszę o jego dopisanie.
Fakt, nie ma takiego punktu w regulaminie i nie wiem jaki problem jest w tym, aby pisać nawet po arabsku, aczkolwiek to tylko ban na APO - armia upadły ots.
Scn4Gzqy0n4
Żart. Nie będzie szwab pluł nam w twarz, temat do zamknięcia.
No, ban trochę żenua. Często gracze pisali czy to po arabsku coś, czy po niemiecku. Nigdy nikt z tym problemu nie miał.
Może nedin ma gorszy dzień? Szkoda dawać bany za takie coś...
Odbanował. Przyznał się, że go poniosło. Tak, czy inaczej. Punkt w regulaminie powinien być.
Old Player
22-03-2021, 23:53
Odbanował. Przyznał się, że go poniosło. Tak, czy inaczej. Punkt w regulaminie powinien być.
Przyznał się? Niesamowite xd
Ogólnie rzecz biorąc to oni banują tutaj czasem za takie gówno ze xd
Zamiast ciągnąć server do gory to niektorzy z Administracji ciągną go w dół :)
Przyznał się? Niesamowite xd
Ogólnie rzecz biorąc to oni banują tutaj czasem za takie gówno ze xd
Zamiast ciągnąć server do gory to niektorzy z Administracji ciągną go w dół :)
Chyba nie zrozumiałeś. Poniosło to mnie z wymiarem kary, dlatego otrzymali ub po "godzinie".
Temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.