Zaloguj się

View Full Version : Misja !quest

rumun
24-03-2021, 12:49
12:46 Hearts On Fire
12:46 Twoim zadaniem bedzie podpalenie fragmentu serca mistrza demonow! Zdobadz prymitywny, orientalny sejmitar i sprobuj wyciac nim z ciala Master Atoma czesc jego serca! Jesli Ci sie to uda,dowiesz sie, co masz zrobic dalej.

Chciałbym się zapytać czy było co¶ zmieniane w tej misji, zawsze można było kupić od graczy lub wziać serce, które respiło się na VOL klikn±ć PPM na nim i wyskakiwała informacja o ołtarzu na COD. Posiadam takie serce, lecz klikam i nic się nie dzieje. Jest to jaki¶ bug, czy musze osobi¶cie wyci±ć serce Master Atomowi?

Sasha Rookslayer
24-03-2021, 13:24
Zdaje mi się, że musisz sam je wyci±ć, ale w 100% nie jestem pewien.

Master Lucas ban
24-03-2021, 18:36
12:46 Hearts On Fire
12:46 Twoim zadaniem bedzie podpalenie fragmentu serca mistrza demonow! Zdobadz prymitywny, orientalny sejmitar i sprobuj wyciac nim z ciala Master Atoma czesc jego serca! Jesli Ci sie to uda,dowiesz sie, co masz zrobic dalej.

Chciałbym się zapytać czy było co¶ zmieniane w tej misji, zawsze można było kupić od graczy lub wziać serce, które respiło się na VOL klikn±ć PPM na nim i wyskakiwała informacja o ołtarzu na COD. Posiadam takie serce, lecz klikam i nic się nie dzieje. Jest to jaki¶ bug, czy musze osobi¶cie wyci±ć serce Master Atomowi?
Musisz sam wyci±ć ja robiac ta misje na nixedzie tak samo kupiłem nie działo jak wycialem sam to zadzialalo

MichaS
25-03-2021, 14:30
Jeżeli posiadasz tak± misję to tylko i wył±cznie ty musisz wyci±ć serce, jedyn± opcj± jest to że kto¶ Ci zbloka i zabije mastera.

Najlepiej pomin±ć i na końcu wykonać ta misje :)

rumun
03-04-2021, 09:48
Kupiłem serce od gracza, ale nie działało, póĽniej okolo 20x prób wyciecia i nadal nic, po kilku dniach z dupy klikn±łem na serce kupione od gracza i wyskoczył komunikat o oltarzu na respie devila w COD, także nie wiem nadal jak działa to serce. Misja !quest wykonana, do zamknięcia.