PDA

View Full Version : Najazdy stawiane

woojtylaa
09-04-2021, 14:23
Ja rozumiem, że stawiane najazdy są "dodatkiem, w którym nie muszę brać udziału", jednak ja chętnie biorę w nich udział. Sytuacja jest nieco inna, kiedy owe najazdy są organizowane przed południem w dzień powszedni. Weźcie pod uwagę, że wiele ludzi wtedy zwyczajnie pracuje (pacc się sam nie kupi) w tych godzinach. Ze swojej, jak pewnie wielu osób, strony, proszę o uwzględnienie tego komentarza w przyszłości.

@edit Jojne
dlatego napisałem, że "wiele ludzi wtedy zwyczajnie pracuje". poranne godziny pracy są jednak najpopularniejszymi

@edit2 Creati
dlatego jest to zwykła opinia/krytyka, a nie żaden hejt. mało ostatnio takich atrakcji było, a dziś własnie o 11

Jojne
09-04-2021, 14:46
APO > Życie i praca

Dodam, że wiele osób pracuje również po południu i w nocy...

Creati
09-04-2021, 14:57
Poniekąd się zgadzam z Tobą, ale sam pracuje na zmiany i jak kolega @up zauważył by każdy mógł z nich skorzystać, takie postawienie jednego moba main oraz rook jest czymś normalnym.
Większość najazdów jest w godzinach wieczornych oraz są one obszerniejsze, więc to i tak na plus dla tych co chodzą tylko na jedną zmianę.

Okey
09-04-2021, 17:29
No a widzisz - tu sa dwie strony medalu. Ty chcesz wieczorne najazdy bo pracujesz na poranki, a ja i kilku innych pracuje na noce i wolaloby cos rano/w poludnie. Wiekszosc najazdow jest wieczorami, wiec chyba swiat sie nie zawalil po tym jak byl on przed 12

(nie bralem udzialu w najezdzie btw)

Damballa
09-04-2021, 17:38
moim zdaniem za duzo bananowania, najlepiej nic nie robic i kazdy bedzie zadowoony

DJ Antułan
09-04-2021, 22:52
Witam, musze sie wtracic, poniewaz jak kazdy wie wiele osob gra tu z sentymentu, malo jest ludzi ktorzy nie pracuja i maja czas na gre w godzinach przedpoludniowych. Wtrace swoje trzy grosze poniewaz uwazam ze najazdy powinny byc robione w godzinach wieczornych, ale nie zapominajmy ze sa tacy ktorzy pracuja np nocki czy popki i wtedy oni beda pokrzywdzeni. Wedlug mnie najlepsza opcja bedzie robienie dwoch najazdow tygodniowo, jeden w godzinach przedpoludniowych a drugi wieczorami okolo 21, tak aby dla kazdego bylo sprawiedliwie.

Pozdrawiam

Zarexoholik?
10-04-2021, 00:58
Może by tak wprowadzić tylko automatyczne najazdy o losowych godzinach tak by nikt z ekipy nie mógł "stawiać" najazdów? Sens stawiania x mobów w danym miejscu tak by ludzie masowo popadali jest nudny. Lepiej automatyczny najazd np. devil atomów na pustynie ank etc.

Panda Palladyn
15-04-2021, 13:03
Moim zdaniem te automatyczne najazdy powinny być w wekeend, co tydzien dany przedział lvl. Byłoby lepiej i mniej wkurzenia iż Ciebie nie było na danym najeździe. :D