Zaloguj się

View Full Version : polski humor

Roftl Master
02-05-2021, 13:43
w majówkę jest 30 stopni

1. dnia 10, 2. dnia 10 i 3. dnia 10

znacie jeszcze jakieś inne bezbeckie, polskie żarty? jeśli tak, to zapraszam do podzielenia się

Week
02-05-2021, 15:00
Kiedy update?
Na dniach.

Palczan
02-05-2021, 15:15
Przychodzi Azbest do budowlanego a tam...
Eternit.

Sir Avengo
02-05-2021, 16:37
"Wprowadzamy lockdown na dwa tygodnie..."

Ero Senin
02-05-2021, 16:55
w synagodze kontrola z urzędu skarbowego. Kontroler bardzo chce zagiąć rabina i pyta:
- a co robicie z niedopalonymi resztkami świec?
- wszystko skrzętnie zbieramy i wysyłamy do producenta i raz w roku przysyłają nam świece za darmo.
- aha..
Po chwili namysłu:
- a co robicie z okruszkami chleba po jedzeniu?
- wszystko skrzętnie zbieramy i wysyłamy do piekarza, w zamian raz w roku dostajemy bochenek chleba za darmo.
- aaa..
Myśli, myśli i w końcu:
- a co robicie z tymi wszystkimi napletkami po obrzezaniu?
- wszystko skrzętnie zbieramy, wysyłamy do urzędu skarbowego i raz w roku przysyłają nam ch*ja na kontrolę.
?????? .

1st R. Boonek
02-05-2021, 17:14
Jak nazywa się Cygan z płyta w dupie?

CD-ROM

Zjarany w chuj ziomek miał isc po swoją dupe i razem mieli isc do kina, no wiec dopala tego blanta ledwo na oczy widzi ale chuj poszedł do tej dupy ona się tam szykuje wiec wpuściła go siadł sobie w jej pokoju i tak siedzi czeka ujarany ze szok... no i nagle ***** zachciało mu się srac, ale tak w chuj ze no musiał się gdzieś wysrac bo koniec... myśli myśli no ona w kiblu się szykuje przecież nie nasram... ale tak patrzy przymruża oczy i patrzy ***** pies siedzi... no to chuj zesram się na dywan i powiem ze to pies... tak tez zrobił siada zadowolony ulga jak chuj ale kloc na dywanie nie daje mu jednak osiągnąć pełnej ekstazy ... wpada ta dupa patrzy na ten dywan no i wiadomo wpada ***** w szał o chuj tu chodzi i co to ***** ma znaczyć a ziomeczek mówi no sory to piesek twój narobił moge tam pomoc posprzątać a ta mówi jaki ***** piesek debilu jebany... no go gość pokazuje no ze tamten co w kacie siedzi na co ona....

PLUSZOWY KU*WA PLUSZOWY?xD

Dudo Wygnaniec
04-05-2021, 00:13
Na 1 maja chlop wystawil ja** Baba Zobaczyla C*** wystawiła. Oczywiscie w cytacie brzydkie słowa, bo ja chowany z dobrego domu.

Bosski ziiniwiasz
04-05-2021, 09:51
Jp2 lubial male kotki

Week
04-05-2021, 10:11
Konkurs Azbesta wygrały 3 osoby, konkurs Apendora połowa serwera.

Dudo Wygnaniec
04-05-2021, 21:48
Konkurs Azbesta wygrały 3 osoby, konkurs Apendora połowa serwera.

No wiesz, rodzina ma dzieci wiec rodzicie dbaja o dzieci :czytaj::wsciekly:

Angelusion
05-05-2021, 04:43
Kiedyś Dudo był dobrym #JanuszCore żartem, teraz już jest - poziom jego trollingu spada tak gwałtownie jak liczba chorych w trzeciej fali pandemii.
Ale Mudżin zawsze śmieszny, na każdej wiosce.

Dudo Wygnaniec
05-05-2021, 10:58
Kiedyś Dudo był dobrym #JanuszCore żartem, teraz już jest - poziom jego trollingu spada tak gwałtownie jak liczba chorych w trzeciej fali pandemii.
Ale Mudżin zawsze śmieszny, na każdej wiosce.

Fala jest na morzu, ale ja pływać nie umiem, bo sie bojem.

Angelusion
05-05-2021, 16:11
Fala jest na morzu, ale ja pływać nie umiem, bo sie bojem.

Unoś się wraz z falą tam gdzie Cię poniesie

Dudo Wygnaniec
05-05-2021, 16:13
Jak mam sie unosic jak nie mam wody tzn nie umiem plywaC, dobrze byłem hodowany ale plywac mnie nie nauczono

Roftl Master
05-05-2021, 20:55
ja tam, jako wypalony rzecz jasna od wielu lat azbest, uważam, że da się tak egzystować

Dudo Wygnaniec
05-05-2021, 22:21
Tak szybko jedziesz, ze nie widzisz bramy!? Wiadomo w Choroszczy... Miał tak ktoś?