Zaloguj się

View Full Version : Counter-Strike Servy

SiMiNa MaSaKraToS
05-10-2007, 07:45
Siema.

Więc na jakich servach gracie w CS'a. Podać ip, nazwe no i nicki wasze :D

Moje to:
Euforia-podam w Edicie (Wiem MeHu że tu grasz xD Bocie jeden! :D )
Żniwiarz-podam w Edicie xD
Poligon-podam w Edicie
N-Ring (teraz eXtreme CrAzY)-podam w Edicie
i na Smart PK.[TP]-podam w Edicie

Na wszystkich servach mam nick *Obcy| Plax Fri Forma lub samo *Obcy.

Mehsunes Dagon
05-10-2007, 16:01
A ić bocie jeden. lamo ty kórde jedna, zaliczysh hetszota zobaczysh !

Hehe Lol na też mam serw zniwiarza, ale nie gram.

Euforia(Obcy, Cineq jak narazie widziani)
Revoltec(Bulwa podbija ranking ^^)

*Dark Kameleon*
05-10-2007, 16:28
@up
POdbija ranking bo ile gra -,- ale zobacz ile ma fragow a ile dedow -,- jakbym mial obliczyc to na tylu fragach bym mial duzo mniej dedow ^.^

Nex
05-10-2007, 16:56
a skad ściągnąć takiego csa żeby grać? Chciałbym zacząć grać ale nie wiem jak... Jestem lamą w tych sprawach..

Down Dobra dzięki ściagam. 248 kb/s szybko idzie.... A jak juz ściągne. Zainstaluje, to co dalej? Jakos ip trza wpisywać są jakieś serwy żeby z ludźmi sie nawalać?

Mejger
05-10-2007, 17:01
#up

http://www.cs.nonsteam.blo.pl/

Download -> Counter Strike 1.6 -> CS v28 by Digitalzone bodajże =P

#Topic
Ech, CS ;d Teraz nie gram na zwykłych serwach, tylko na tych z sXeI =D według mnie sXeI nic nie zmienia, a gra się nawet troszkę lepiej =) Jak będzie mi się chciało, to wrzuce kilka ip ;p

AspiryN
05-10-2007, 18:40
Boże ...

Podniecacie się non-steamowcy bo na jakimś FF@ wybijacie fragi?
C'mon na steam zobaczycie jaki jest poziom ...
Najlepiej kupcie sobie steama bo nie lubie ludzi ,którzy nie mają 20 zł żeby kupić steama ... Najlepiej powinno się banować takich delikwentów.

__________________________________________________ _______________

Devils
05-10-2007, 18:46
@upall

Podajcie ip servów to wbije i was ROZKLEPIE!

Dzisaj bulwa/hipek grali zemną all padli ;|

Mejger
05-10-2007, 18:52
Boże ...

Najlepiej kupcie sobie steama bo nie lubie ludzi ,którzy nie mają 20 zł żeby kupić steama ... Najlepiej powinno się banować takich delikwentów.

Znalazł się ***** kozak. Mam steam'a i co? Gram na non-steamie ... Znalazł się kozak za pięć złotych, a pewnie lami że aż żal. I nie wyjeżdżaj mi tu na innych co grają na non-steamie.

btw. poziomu steama, wcale nie sądze że jest lepszy. Jeżeli ktoś gra dobrze na non-steamie, to i na steamie będzie dobrze grać. Co za róznica że w seatemie troszkę się tekstury różnią, co z tego że na prawie wszystkich sereach steam ejst anty-rasz. Do tego się można szybko przyzwyczaić ...

Acha, i steam nie kosztuje 20 zł. Za 20 zł to sobie możesz ojca sprzedać -.-

SiMiNa MaSaKraToS
05-10-2007, 19:54
Boże ...

Kur** ty tylko z tym "Banem" -.- Weż sie człowieku obudź i przeczytaj dwa razy. Nie cgodzi mi o twój Offtopic tylko o PI do serwów żeby razem pograć -.-. Mam Steama i Co? Szczam na Ciebie w tej chwili, gram na NS i Co? Zrobisz mi coś? Każdy gra tam gdzie chce. Tak samo się wypowiedziałeś w Topicu o passach do Quen Questa a ty o passach do Konta pierdzielisz bUSAhsuAHSuAH ;d... Weź na serio czytaj DWA RAZY!

Ps. Jak byś zobaczył kolesia który gra na Steamie (THc może MeHu go pamiętasz? Admin na Eufori zanim padła :D)to byś odrazu powiedział że to Bot, Cziter itp. Żal poprostu. Wiesz jakie on miał staty na Assault? 39/1! Raz ja go zabiłem z kosy bo miał FlashBanga :x

Pozdro. :cool:

Mehsunes Dagon
05-10-2007, 20:23
62.233.196.107:27015 Gram na nim z autorem tematu ^^
62.75.164.10:27016 BARDZO RZADKO WCHODZĘ
62.75.164.10:27017 TAKŻE BARDZO RZADKO
193.227.116.205:27015 Tak sobie.
85.114.128.120:27015 Jak nie ma slota na 1 serwie wchodzę na ten.

@Nex
Jak już zainstalujesz i wejdziesz, masz 4 opcje.
New Game
Find Serwers
Options
Quit

@Mejger
Daj ip, na których grasz ^^

Wybierasz Find serwers, tam masz zakładkę Favorites i w prawym, dolny rogu jest opcja "Add serwer", klikasz to i tam trzeba wpisać właśnie jedno z tych ip...

Nex
06-10-2007, 19:26
aaa thx!Już wiem dużo odnośnie CS'a. A którym sie rzuca czary?
Kurde znaki znaki znaki znaki
ofc to jest żart z tymi czarami!

Mejger
06-10-2007, 19:45
A którym sie rzuca czary?

czary rzuca się F10 :) Spróbuj, nie pożałujesz :D

btw. Serwy z sXe wg. mnie są lepsze ^^

Khuramek
06-10-2007, 21:16
Wez nie gralem nigdy w counter strike ale w karty lubie grac ;p moze sie kiedys umuwimy na partyjke pokera :):):)

SiMiNa MaSaKraToS
08-10-2007, 19:53
#up
o.O Lubie grać w Pokera :) Raz miałem Pokera, czyli 9,10,J,D,K,AS w Sercach :D Możemy zagrać przy okazji kiedyś ;]

Pozdro.

Nex
10-10-2007, 16:02
EEe mam problem. Gram sobie na mapce cs_assault no i tam trza więźniów odbić. Kupiłem sobie broń za 5 kafli ale skonczyly sie naboje. Co dalej?

To znaczy że ni opłaca się kupować drogich broni? paredziesiąt strzałów i po niej??? Lepiej zbierać od trupów?

Mehsunes Dagon
10-10-2007, 16:25
@up
Wyciągasz pistolet...Czyli naciskasz Q, albo 2.
Ps.Jak zobaczysz inną broń na ziemi stań na niej i naciśnij G.I sprawdźile ma ammo...

Pandora
10-10-2007, 16:37
ja i Elvan potrzebujemy waszej pomocy ! Wiecej info znajdziecie w dziale Hyde Park temat : Counter Strike 1.6 Poszukujemy chetnych osob do pomocy czy cos takiego xD Licze na was chłopaki

*Dark Kameleon*
10-10-2007, 17:30
OmG ale macie tematy... Jak ktos chce zagrac 1on1 to niech pisze.... Najlepiej w ESL'u : )
@down
JEstes jakis glupi?-,- awp... nie zdazysz uzbierac se na meczu... albo poprostu sie nie uzywa -,- bo polega na tym aby wbic odrazu na bs'a a nie kampic jak na serwerze ffa... tylko z awp umiesz grac?... to zycze powodzenia po 4 rundach czy tam 5 bedziesz mial awp... to cie zdaza zarashowac zanim sie nim postrzelasz... zagraj na normalnej mapie idioto... ESL 12 rund ... w 12 rund ze mna to po 6 rundach bedziesz mial na awp : P

Mehsunes Dagon
10-10-2007, 17:44
ty jesteś jakiś powalony ?!
Powinieneś odstać warna za zajebisty offtop, tylko 1 on 1...Chodź na awp_map i przestaniesz kozaczyć...
@Elvan
Sprawdzam o co chodzi w tym lua.pl, może zrobie stronke ;s