View Full Version : Wygasłe Ss`y poradników. dodanie działających do (...)
Wielki Buch
30-08-2021, 19:43
Witam wszystkich.
Pytanie kieruje glownigłównie do Ekipyale być moze starzy forumowicze pomogą mi wyjść z opresji
Wiec chciałbym dowiedzieć sie w jaki sposob moge wstawić świeże ssy do poradnika.
istnieje mozliwosc dodania ich do 1# postu w temacie czy trzeba kombinować z cytowaniem. a moze wystarczy odesłać linki dla moda i to on podmieni je w 1#.
czekam na odpowiedzi.
Ektoplazma
02-09-2021, 09:12
Według mnie Twoje propozycje sa bardzo czasochłonne
Jest dział "Odnowione poradniki" wiec najlepiej zrobic nowy temat z calym poradnikiem.
Jesli posiadasz same ss, moze warto po prostu przekopiowac sam opis ze starego poradnika, wraz z umieszczeniem informacji ze owy tekst jest skopiowany od gracza XxX, z szacunku
Pozdrawiam
Sir Mastah
02-09-2021, 14:51
Cześć, jeśli posiadasz same screenshoty, to najłatwiej byłoby podmienić je w istniejącym poradniku przez moderatora. Obstawiam, że wtedy można byłoby go umieścić na liście jako "Odnowiony". Polecam imgur.com, do teraz sporo zdjęć utrzymuje się wiele miesięcy.
Z drugiej strony, jeśli będą bardzo szczegółowe opisy do zdjęć, które wygasły, będziesz musiał dokonać pewnych edycji - mogą zająć sporo czasu. Do tego, tworząc poradnik samemu, nawet wzorując się na czyimś, masz szansę dodać własne przemyślenia czy komentarze, których wzorzec może nie posiadać.
Zarexoholik?
03-09-2021, 01:26
z szacunku i RODO:)
Synu, jak nie wiesz czym jest RODO i go nie czytałeś to może się nie kompromituj w Internecie, tak będzie lepiej dla wszystkich. Uwierz mi.
#topic
Mapa się trochę pozmieniała, więc to zależy od tego jaki poradnik chciałbyś odnowić. Np. droga z dostępem na Wardy CoD się nie zmieniła, więc do takiego poradnika wystarczyłoby dodanie nowych (wygasłych ss'ów) - to tylko przykład, więc nawet nie wiem, czy taki poradnik jest.
Skontaktuj się z jakimś moderatorem, najlepiej aktywnym i podpytaj jak to najlepiej rozwiązać.
Fan decyzji medina
03-09-2021, 10:12
Skontaktuj się z jakimś moderatorem, najlepiej aktywnym i podpytaj jak to najlepiej rozwiązać.
Aktywnym XDDDDDDDD
aktywnosc profesjonalistów kończy się na dziale ZGŁOSZENIA. Nie liczyłbym na ich pomoc. Obstawiam, że osoby, które nie potrafią zamknąć tematu, nie poradzą sobie z dodaniem ss do starego poradnika.
Od dawna ludzie odnawiają poradniki w nowych tematach. W 90% są one kalką tych nieaktualnych. Nigdy nie było większego problemu z takimi tematami. Za taki temat dostaniesz milion reputu i tysiące adoracyjnych komentarzy. W przypadku podmiany ss nikt nie zwróci uwagi na Twój czas poświęcony na robienie tego ss i pisanie do profesjonalistów (a oczekiwanie na ich odpowiedź czasem jest dłuuuuuuuga).
Niby kto ma odnawiać te poradniki? Z 10 osób które grają pewnie 10 leje na te screeny :confused:
Siemka, polecam Ci zajrzeć do tego tematu Odnowione Poradniki (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=138691)
Są tu zapisane poradniki, które działają lub ktoś jakiś odnowił.
Osobiście polecam stronę https://imgur.com/ do wrzucania ss'ów.
Najlepiej gdybyś skopiował treść danego poradnika i dodał własne ss'y bo w sumie tak będzie najłatwiej i najszybciej.
W razie gdybyś miał jakieś jeszcze pytania to śmiało możesz pytać.
Wielki Buch
05-09-2021, 12:47
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.
Ogólnie rzecz biorąc wróciłem na serv po 10-cio letniej przerwie, aktywność też jest niska z uwagi na obowiązki jakie spoczywają na "Głowie Rodziny". wbijam zazwyczqj wieczorami kiedy córka już śpi. I prawde mówiąc to biegam tylko po mapie, przypominam sobie jak to kiedys bylo. dotarlo do mnie ze czasem trzeba przebiec tysiace sqm aby odnaleźć wejscie, przejście, czy wyjście. Co prawda bardzo malo jest nowych graczy. ale sa. pojawiaja sie co jakis czas i braki w screenach oddychają ich od gry. wiec skoro i tak biegam niech bedzie z tego jakis pożytek. reputacja mnie malo interesuje. negowanie czy pisanie "po co?" "nikt tego nie potrzebuje" tez zbytnio mi zwisa. nie potrzebuje by moj Nick byl przyklejony do tych zdjec. sam kiedys byłem Newbie i wiem jak ciężko jest uzyskac.pomoc badz pozytwne odpowiedzi na game chacie. większość olewa a potem dziwi sie ze nikt nie gra.
To tylko kropla w morzu potrzeb.
to tyle ode mnie.
Temat został rozwiązany w innym Temacie Hosting Zdjec z poradnikow (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=140461)
Raz jeszcze dzięki za odpowiedzi.
#Topic uważam za #Zamkniety
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.