View Full Version : Dobudówki?
Witam, może by tak wznowić dobudówki do domków żeby pozbyć się trochę kasy z serwera?
Proszę o wypowiedzenie się administracji w tym temacie.
Master many
03-09-2021, 22:51
Popieram pomysł. Szkoda, że gracze, którzy aktualnie grają nie mają możliwości rozbudowy domku. To urozmaici grę, a i powstaną fajne nieruchomości.
Jak ktoś zrobił wszystkie questy, nudzi gonitwa za TOP 10 to uzbieranie kasy na rozbudowę domku będzie fajną zabawą;)
Fan decyzji medina
03-09-2021, 23:07
na tak :czas:
lada dzień up będzie dodany to przy okazji można będzie można zaktualizować dobudówki.
teraz tylko ogłosić przetarg w celu znalezienia najlepszego profesjonalisty który zajmie się tak poważnym zadaniem. martwi mnie tylko możliwa jakoś wykonania czy będzie wystarczająco profesjonalnie. Patrząc na to ile ludzi jest po zdalnym nauczaniu może być różnie.
https://demotywatory.pl/uploads/202005/1590670594_zuhcuu_fb_plus.jpg
Zarexoholik?
03-09-2021, 23:56
Oczywiście jestem na tak, ale nie wobec każdej zachcianki. Tylko z określone rzeczy tak by nie szpecić mapy.
Jestem na tak! Marzy mi się taki profesjonalnie wykonany wieżowiec z windą. Ale myślę że prowadzenie licytacji domków oraz wymyślanie nagród do tajemniczego box'a pochłania za dużo czasu i raczej nici z tego będą.
Bardzo dobry pomysł, nie rozumiem w ogóle dlaczego zostały zatrzymane te dobudówki.
dobry plan, bump!
05-09-2021, 00:12
Niechcący zagłosowałem na Nie lecz moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł. Jest nadmiar UC na ots ;)
Szalomek
06-09-2021, 20:01
Jak nie ma czasu wgrać nowych skryptów i map na serwer to o czym Wy marzycie ? Mortiis
Proszę o wypowiedź kogoś z góry, wprowadźcie chociaż wymianę zwykłych trainerów na train shootery.. bo padaka miec zwykle trainy w chacie :D
Proszę o wypowiedź kogoś z góry, wprowadźcie chociaż wymianę zwykłych trainerów na train shootery.. bo padaka miec zwykle trainy w chacie :D
Domyślnie Hakka end.
Siema, smigam z apo nie ma czasu na gre, do zo w zimie :].
:confused::confused::confused::confused:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.