PDA

View Full Version : Crystal of Mystery (Shaman-Basakiel / Stiff -Ancient God)

MichaS
12-10-2021, 19:51
Cześć

Jak wiecie przedmiot "Crystal of mystery", który jest potrzebny do kostiumu mummy.
Jest to przedmiot ciężki w zdobyciu, a co gdyby dodać go do mobów ahmedowych lub najazdowych?
Ludzie częściej chodziliby na najazdy lub bili częściej potwory ahmedowe.

Co myślicie o tym pomyśle?

Za którą opcją jesteście?

A może jesteście przeciwni obu propozycjom?

Jestem przeciwny, zaraz kazdy bedzie latal w kostiumie mumi...

Pamiętaj że nie chodzi tu żeby przedmiot wypadał z każdego zabitego bosa, tylko żeby była szansa na wypadnięcie z niego.

wento
12-10-2021, 19:53
Jestem przeciwny, zaraz kazdy bedzie latal w kostiumie mumi...

Sasha Rookslayer
12-10-2021, 19:58
Chyba sobie żartujesz, zobacz ile ludzi wykonało dany strój.. Jakoś dali radę, nikt nie płakał jak ty. :v

Jest dobrze, nic nie trzeba zmieniać.

Mordeczka69
12-10-2021, 22:22
Jestem na nie.
Mam dużo kryształów i nikt tego nie chce kupować a sprzedawać za śmieszne 10uc nie mam zamiaru

Fan Wypowiedzi Perona
12-10-2021, 22:25
na nie
nie będę się rozwodził nad tematem śmiesznym jak jego autor

Nanga w 3dni wydropil 30szuk... jak dla mnie powinni osłabić lota :cool:

Sicario
13-10-2021, 00:51
Może powinieneś zamiast wymiennika dostać posadę „Twórcy bezsensownych pomysłów”. Bardzo dobrze ze tak rzadko leci, niech się ludzie trochę pomęcza nad zrobieniem kostiumu. To samo tyczy się niebieskich i białych materialow. Może jak następnym razem będziesz licytował domek to Ci w tym magicznym pudełku Nedin da pare kryształków :)

Ty chyba nie masz co robić gościu, wymyślasz głupie propozycje, robisz bezsensowne poradniki. Rozumiem ze to jedyne miejsce w którym możesz się wykazać?
Skontaktuj się z Zarexoholik! On tez ma super pomysły dotyczące loota :)

WaszMis
13-10-2021, 06:57
na nie
nie będę się rozwodził nad tematem śmiesznym jak jego autor

Nanga w 3dni wydropil 30szuk... jak dla mnie powinni osłabić lota :cool:

No słyszałem że nie do końca w 3 dni :)

@topic
Myślę że to glupi pomysł. Proste jest wszystko na OTS, wiec kuzwa nie róbmy jeszcze prościej...

Ektoplazma
13-10-2021, 08:44
Jak dla mnie to wszystko jedno, cena która niektórzy płaca jest dobra alternatywą do zarobku dla graczy.
Zastanawia mnie bardziej czy na 100% jedynym zródłem tego przedmiotu jest Undead Mastah :confused:

ps. bezdensowy wybor co do ankiety...

Bosski ziiniwiasz
13-10-2021, 09:52
Mam tych krysztalow kilka, a ty o jeden placzesz. Trzeba bylo planowac kostium jak wykonywales ahmeda. O ile nie kupiles postaci z wykonanym juz questem. :D
Jestem na nie.

Szalomek
13-10-2021, 16:22
Oczywiście, że jestem na nie. Jeżeli nie możesz wyloocić to odkup od kogoś kto miał te szczęście. Zbyt wiele ułatwień nie jest, aż takie dobre. Squid pisał, że stroje zostały tak skonstruowane, aby można było wykonać wszystkie, ale nie naraz.

PS. Ci co wykonali, to tylko pogodzić się by mieli ze stratą czasu, bo można było crystala szybciej wyloocić? [...]