Zaloguj się

View Full Version : Ceny UC

Szalomek
13-10-2021, 23:55
Witam.
Nie chcę pisać, że to dosyć nienormalne nie znać ceny itemu/ postaci którego/ej się wystawia. Dlatego moją propozycją OBOWIĄZKOWĄ jest, aby każdy item czy to w temacie sprzedaży czy postać wystawiona na sprzedaż posiadała swoją cenę. Któryś z GMów to sugerował, nie chce mi się szukać tej wypowiedzi, ale mocno to by ułatwiło sprawę w dumpingownych wycenach i w następstwie w kupnie.

@@@@@@@@@@@@@@EDIT
A uj w to, temat do wykasowania. Ebać zdania handlarzy, którzy tutaj grają :)

Mordeczka69
14-10-2021, 00:03
Zdecydowane nie. Od zawsze handel w tibi polegał na znalezieniu nooba która przepłaci za item. trzymajmy się tradycji

Rekrut
14-10-2021, 05:53
Ale jaja xDDD to moja sprawa ile chce za swoją postać a nie gma. To samo tyczy się itemow. Nie stać cię to nie kupisz i tyle w temacie. Jestem na nie

Sasha Rookslayer
14-10-2021, 07:28
To gracz ustala cenę postaci albo przedmiotu, wiec myślę , ze pomysł jest lekko nieprzemyślany. Jak Ci na czymś zależy to i tak to kupisz, nawet jakbyś miał przepłacić. Sprzedając coś nigdy nie pisz ceny, sprawdzone info. :)

Bosski ziiniwiasz
14-10-2021, 07:30
Precz z zydokomuna! Jestem na nie XD

Sicario
14-10-2021, 07:40
Teraz jest was trójka w tym zacnym klubie KREATORÓW SUPER POMYSŁÓW. Ty, Khartusik i Zarexoholik!.

Oczywiście ze na nie. Szczerze to połowy z Twojego posta nie zrozumiałem, jest napisany strasznie chaotycznie.

1st R. Boonek
14-10-2021, 09:17
No na komuna ots to w sumie idealnie by się wpasowalo w klimat. Jestem za zniszczeniem wolnego rynku i ograniczeniem handlu resztce graczy XD

Fan Wypowiedzi Perona
14-10-2021, 21:24
mi się podoba, jestem na tak
pisze do typa "ile" a on nie odpisał.... tak to bym nie musiał pisać :o po co zaśmiecać skrzynki forumowiczów :cool:

po tytule myślałem że chcesz ingerować w cenach na allegro xDDD