Zaloguj się

View Full Version : Mi?o?? bolesna jest...

Justin
05-10-2007, 17:41
Otóż zakładam ten wątek by dowiedzieć się jakie dziewczyny mogą być głupie itp.Nie twierdze że wszystkie dziewczyny są głupie itp.Ale o niektórych szkoda gadać.Otóż przydarzyła mi się pewna sytuacja:
Znalazłem sobie dziewczyne o Imieniu Magda.(14 lat)Tak jak ja.Z mojej klasy;p
Chodziłem z nią około miesiąc.Dobrze się rozumieliśmy i dogadywaliśmy.Jeszcze spytałem ją po 3 tygodniach chodzenia czy moge ją pocałować choćby w policzek a ona powiedziała że za wcześniej heh lol;/
Ale nadszedł dzień rocznicy;znaczy że zbliża się dzień miesiąca na którym zostaliśmy parą.Więc postanowiłem zaprosić ją na randke...
Napisałem jej w sms pytanie :Jakie lubi kwiaty najbardziej.Ku mojemu zaskoczeniu(zdziwieniu) przyszedł sms o treści:Zrywam z Tobą i nie pytaj się dlaczego.Zaraz dowiecie się w czym to się przejawiało.Otoż około 10 miesięcy później mój bardzo dobry kolega powiadomił Mnie że ta dziewczyna chodziła ze Mną dla jaj,żartu.Kompletnie tego nie rozumiem.I do teraz ma jakieś urazy,wyśmiewa się ze Mnie itp to głupie.Jeżeli mieliście podobną sytuacje piszcie;p

***Diex***
05-10-2007, 17:53
Justin ,ta Twoja dziewczyna jest pojebana jak lato z radiem :/ na takie pindy (bez urazy...) szkoda jednej myśli.
A jeśli chodzi o mnie...to nie spotkałem się z jakąś wyjątkowo głupią dziewczyną...
Ale większość ma jedną wadę: są niezdecydowane ,i nie wiedzą czego chcą...
Ogólnie troszkę dziwny temat.

#niżej
Ciebie jeszcze bardziej od Justina mi żal ,kurna czy Ty jesteś poważny? 13 chłopak ma chodzić z 10-letnim gównierzem?

NaneKnight
05-10-2007, 18:10
Justin współczucia...
Ja miałem przypadek w 6 klasie (teraz jestem w 1) odpalil mi pomysl chodzenia z taka Ania z 4b :D Ona mi sie nawet podobała... A wiec wszystko ładnie podrywałem ja, i poprosiłem o chodzenie ZGODZIŁA SIE... ale po niecałym tygodniu odczułem ze jest to koleżanka, bo nawet buzi w policzek nie dala sobie dac ;p Kumpele z klasy mnie całowaly a ona NIE ;p I przetrzmalem to ale gdy na przerwie z kumplami strzelalismy sobie gumkami recepturkami.. Trafilem w jej kumpele, a tej ani kolezanka zaczela jej to muwic i jeszcze ze z nia chcialem CHODZIC I ZE ZDRADZAM TA ANIE ;o (głupia NiE) I ta anka sie do mnie nie odzywala gdy podchodzilem to sie odwracała i udawala ze mnie nie ma ;p

A POTEM MEGA PRZEBLYSK "NIGDY NIE CHODZ Z TAKIM DZIECKIEM"

Ormin
05-10-2007, 18:28
Chore :o
Dlatego wlasnie wole Karoline ^^ ( ma 15 lat, i watpie ze mi wywinie taki numer ). Wyrazy wspolczucia. Szukaj jednak dalej, w cholere jest takich dziewczyn, ale jest tez troche dobrych , ciekawych i ladnych! ^^

SiMiNa MaSaKraToS
05-10-2007, 18:34
#Justin
Wsółczuje Bracie. Żal dziewczyny ;/

Ja miałem taką przygodę. Na dysce w mojej byłej szkole (w 6 klasie) podeszła do mnie dziewczyna, która na mnie siągle się parzyła. I zapytała czy zatanczymy a akurat leciała Wolna Pisoneka ;d. Ja się zgodziłem. Tanczyliśmy ze sobą aż do konca dyski. Po dyskotece odprowadziłem ją do domu, a pod jej klatką lizaliśmy się :P. Więc następnego dnia zapytałem się czy Chce ze mną chodzić. Ona powiedziała "Tak." i mnie pocałowała na przerwie w szkole xD i dostaliśy za to uwagi -.-" (n/c Cię nauczycielko głupia!). Po chodzeniu ze sobą gdzieś z 7-8 miecięcy był ten dzień naszej małej rocznicy (Jej urodziny). Zapytałem się jaki kwiaty lubi na przerwie. A ona odpowiedziała że róże. Umuwiliśmy się na randke. Kupiłem bukiet różyczek xd a ona nie przyszła. Następnego dnia wysłała mi na gg widomość. "To koniec. Nie chce być dłużej z Tobą". Heh. Najpierw lekki szok, ale cóż. Życie leci dalej ;<. Wciąż nie moge o niej zapomnieć :(.

Pozdrawiam.

Raqu RookSlayer
05-10-2007, 19:20
Ja nie mam dziewczyny....
Gdybym mial taka sytuacje jak ty. To najpierw leki szok a potem znalazl bym se nowa.
Glowa do gury zycie toczy sie dalej ;] ;P

Lewy
05-10-2007, 19:22
Twoja dziewczyna była jak lokata ;d:D.Ale tak na serio to współczucie.

Ja chodzę z moją Anią ;*** już 4 miesiące.Kocham ją z wzajemnością :).Wiem że ze mną nigdy by dla żartów nie chodziła, bo za dobrze ją znam i jej charakter/osobowość :).

A pozatym nigdy niemiałem sytuacji podobnej do twojej.

Rudy Pies
05-10-2007, 19:37
@NaneKnight
Dziewczyna z 4 klasy?;d ile ona miala lat 10?:D moja siostra jest w 4 klasie i to taaki dzieciuch:P nie wyobrazam sobie jej z chlopakiem:D...No ale coz;P moze ona byla wyjatkowo dojrzala:)

Iakovlev
05-10-2007, 20:03
Hmmm, związki w takim wieku to czysta głupota jeśli chodzi o dziewczyny. Większość z nich, za przeproszeniem, szmaci się. Tak, swym sposobem bycia... One nie traktują nikogo poważnie ani ich nie traktuje się poważnie. Naprawdę wolę dojrzałe i inteligentne (ładne oczywiście :)) niż sex bomby...

ps: Niektóre postrzegają się za Bóg wie kogo.

@down: Widzisz, ja mam 16 lat i nieco dłużej żyję na tym świecie... Jak się ma 12 lat wszystko jest fajne, gdy jest się starszym już nie...

Tettmeier
05-10-2007, 20:08
@up Myli się pan w tym momencie -.-
Ja mam 12 lat mam dziewczyne kocham ją i ona mnie chodze z nią około 1-2 mieszki i tak jak powiedział pan Lewy o ile mnie wzrok nie myli, napewno nie chodzi ze mną dla basu po prostu wiem to bo za dobrze ją znam..

mrjabba
05-10-2007, 20:11
Ludzie- jedno wam napiszę:
"No woman no cry"
I wszystko jasne.

Margoth
05-10-2007, 20:31
@UP: Bez kitu Xd
Ja mialem identyczna sytuacje...
Justin... znajdziesz ta jedyna :) POzdrawiam

Elvan
05-10-2007, 20:32
Dla mnie w ogóle głupotą jest podejść do dziewczyny i zapytać się "chcesz ze mną chodzić?".
Jak się kogoś kocha (z wzajemnością), to od razu widać. Ale niektórzy musza się "upewnić", czy będzie z Nię "chodził".
Chodzić to ja mogę z mamą po parku.

@mrjabba
Racja, racja.
Ja jeszcze (JESZCZE) nie mam i jest mi narazie dobrze. Chociaż czasami sobie myślę, że fajnie byłoby mieć dziewczynę i ... No właśnie. (Nad morzem jak byłem, to jak patrzyłem na zachód słońca, to sobie myślałem ... Kurde. Czemu ja nie mam "tej jedynej"?! Mógłbym teraz z nią tak stać i popatrzeć razem z nią na ten zachód słońca, przytulając się do siebie.)

SiMiNa MaSaKraToS
05-10-2007, 20:37
Ahhh, Elvan. Też sobie tak myśle czasami. Ale co tam, trzeba żyć dalej bez tej "Jedynej" ;<

Kiedyś myślałem, że znalazłem moją jedyną dziewczyb e. Ale się myliłem. Ja też byłem nad morzem. Widziałem dużo par, które były nad zachodem morze, prytulały się itp. Trzeba żyć dalej. To jest nasze "Życie Maniaków" :D xd

***Diex***
05-10-2007, 22:07
Kazdy w sql chcial z nia chodzic,ona wybrala mnietak samo jak wszystkie inne dziewczyny :P

I znów drastyczny przykład mylenia dziewczyn z paniami od polskiego :/

Justin
06-10-2007, 07:04
Dziękuje wszystkim za napisanie postów.Teraz wiem że jest więcej takich dziewczyn...Ale to już Mnie nie smuci,przecież są inne laski na tym świecie.Może nie miss piękności ale mądre też są fajne.Wole chodzić z mądrą,uczciwa dziewczyną niż jakaś dziwką co się z każdym puszcza i chce się popisać przed koleżankami.Wiem że chłopcy mogą robić podobnie w starszym wieku,popisywać się przed kolegami, że poszli do łóżka z jakąś typką po to tylko żeby się pochwalić,mieć respekt itp.Ale ja myśle że głównie dzieczyny robią Nam krzywde;p

Mag Robert
06-10-2007, 07:32
Wiem dokładnie która to.Tej ziomce nie zależy na ocenach ,wogóle na all jej nie zależy.Głupia wiochara.Takie dziwy to omijaj szerokim krokiem..Nie wiem czy coś dobrego z niej wyrośnie.Ale widze jedną z możliwych przyszłości.Dziwka w klubie dawająca pupy 24/dobe.

Vorfed
06-10-2007, 08:47
LOL...
Większość ludzi z tego forum to wiek ok 15 lat.... Miłość w takim wieku... <lol>.
Miłość w tym wieku jest praktycznie niemożliwa. Ja w związku, który trwa ok 2 miesięcy nudzę się... I w takim pseudo związku naj jest dotyk... Tyle...
Zwierzam się tylko przyjaciółkom, czyli ludziom, którzy mnie nie zawiodą...
Tyle.
@Down| Napisałem praktycznie niemożliwa.
Mój brat poznał swoją dziewczynę w wieku 15 lat.
Teraz ma 21 i nadal z nią jest.
Więc coś takiego jest możliwe, ale jest rzadkością.

Dangerous
06-10-2007, 10:45
@Up
Mam 16 lat, moja dziewczyna ma lat 13, i jakbym Ci napisał co Ona robiła, żeby ze mną być, co robi teraz, jak czasami nie może się ze mną spotkać, przez sprawy rodzinne, co robiła jak byliśmy pokłóceni, to byś chyba zmienił zdanie, że miłość w tym wieku jest niemożliwa...
Jesteśmy razem już prawie 7 miesięcy i nic a nic się sobą nie znudziliśmy, wręcz przeciwnie, z tygodnia na tydzień coraz bardziej nam siebie brakuje.
Powiem Ci, że najważniejsze jest to, jakie osoby są w danym związku.
W moim przypadku, jeszcze nigdy nie widziałem, żeby dziewczynie tak bardzo zależało na chłopaku...
Sam czasami jestem zdziwiony tym, co Ona robi dla naszego związku...
Mogę jeszcze tak pisać i pisać tylko po co?
Trzeba znaleźć tą jedyną, tą naprawdę jedyną, która będzie kochać ze wzajemnością...
Ja miałem wielkie szczęście i każdemu czegoś takiego życzę...

@Up
Racja.

Graydon
06-10-2007, 12:42
Dziwny topic:o

Najlepsze są miłości 4-6 klasa... LUDZIE! TO NIE JEST MIŁOŚĆ! TO JEST ZAUROCZENIE!

Miłość przejawia się kilkoma rzeczami, m.in. tym, że dana osoba ma dla Ciebie zawsze czas, nawet jeśli miałaby 3915813985 rzeczy do zrobienia i 9835985312985 zadań domowych.

Każdy szpanuje, że się lizał... łał:o Jesteście bossy! Plax 2gjepe.

Życia nie znacie:P Może ja nie jestem jakiś dojrzały, ale...

SiMiNa MaSaKraToS
06-10-2007, 13:05
"Ale..." Ale co? Powiedz ;>

Heh. "Lizał się" Akurat Brawa dla pana który czyta wszystkie posty tutaj :).

Graydonie, napewnoi znajdziesz dziewczyne i dojrzejesz :P (Yyy, nie wiem przez jakie"Ż" sie pisze ;x a niechce mi się do słownika lokać).

[Graydon]: Chodziło mi o to, że nie jestem jakiś aż tak dojrzały, bo mam dopiero 15 lat(nie skończone):p

Pozdro i powodzenia w Życiowych i Miłosnych Sprawach. ;]

Doder Pall
07-10-2007, 18:21
Dziwny topic:o

Najlepsze są miłości 4-6 klasa... LUDZIE! TO NIE JEST MIŁOŚĆ! TO JEST ZAUROCZENIE!

Miłość przejawia się kilkoma rzeczami, m.in. tym, że dana osoba ma dla Ciebie zawsze czas, nawet jeśli miałaby 3915813985 rzeczy do zrobienia i 9835985312985 zadań domowych.

Każdy szpanuje, że się lizał... łał:o Jesteście bossy! Plax 2gjepe.

Życia nie znacie:P Może ja nie jestem jakiś dojrzały, ale...

Prawda..... Dzieci.....;/

Niedługo dzieci 4 klas juz będą się.....