Zaloguj się

View Full Version : Domki zajęte przez administrację

Showtek
28-11-2021, 11:14
Witam,
Wychodzę z propozycją aby domki zajęte przez administrację dodać na stronę idą święta gracze chcą kupować domki a większość jest zajeta przez Nedina a więc proponuje aby dodać je na stronę z ceną wywoławcza jak to robi Nedin w temacie Link (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=140409). Jeśli weszłoby to na server myślę że każdy gracz byłby zadowolony.

Malff
28-11-2021, 11:32
Jestem na nie, bo konsekwencją wprowadzenia twojego pomysłu byłoby poczucie bezużyteczności przez jednego z adminów, a tak to przynajmniej prowadzi te śmieszne licytacje dzięki czemu może poczuć się kimś ważnym dla serwera.
Pozdrawiam!

Mordeczka69
28-11-2021, 12:12
Mimo iż posiadam już domek to jest na tak, wgl sytuacja w której gmowie mają domki jest dla mnie zabawna. Po to jest zakładka z licytacjami żeby mozna było sobie domek kupic a tak najlepsze wzieli dla siebie a nam pozwalają co najwyżej miec domek na sky albo innym ank.

Jestem na nie, bo konsekwencją wprowadzenia twojego pomysłu byłoby poczucie bezużyteczności przez jednego z adminów, a tak to przynajmniej prowadzi te śmieszne licytacje dzięki czemu może poczuć się kimś ważnym dla serwera.
Pozdrawiam!

Podejrzewam że pijesz do Pana Nedina... mi osobiscie bardzo podoba sie jego praca, czasami dostanę od niego warna, ostatnio bana w grze a w dodatku kazał mi usunąć sygnaturę. Miły i kompetentny człowiek...
a no i zrobił super klienta do grania w gre tibijską.

Fan Wypowiedzi Perona
28-11-2021, 13:09
Jestem na tak. Kilka może sobie zostawić i dalej dodawać je na forum z mysteryboxami.

Pozdrawiam!
Tak i nie. Jeśli ludzie kupią domki to na 100% znajdzie się kilka osób, które będą miały więcej niż 1 dom. I tu jest pole do popisu dla Nedina. Rozpisanie wszystkich domków na jakie ip są przypisane. Przeanalizowanie czy nie są pozapisywane poprzez vpn. Sprawdzenie możliwości dzielenia postaci. Sprawdzenie czy domki na terenie pacc mają osoby z promocyjnym kontem. Jak sam widzisz będzie miał sporo roboty i możliwości do banowania.
Sam wezmę udział w akcji #robotadlanedina i kupię kilka domków w rożnych miejscach. Mam nadzieję, że wy także przyczynicie się do powiększenia piaskownicy naszemu Gamemasterowi.

Edit

W sumie to nie wiem, przydałoby się aby Nedin napisał jaki w ogóle jest powód zaistniałej sytuacji, dopiero wtedy można coś powiedziec.

Kasa z licytacji na stronie przepada a z licytacji u nedina idzie do npc tomiego. Przynajmniej tak to wygląda z teretoryrtycznego punktu widzenia. Nie jestem w stanie to go potwierdzić bo od 2 lat nie sprzedałem ani 1 Kapoka bo npc nie mial kasy.

Elemele
28-11-2021, 13:38
Jestem na tak. Kilka może sobie zostawić i dalej dodawać je na forum z mysteryboxami.

Tak i nie. Jeśli ludzie kupią domki to na 100% znajdzie się kilka osób, które będą miały więcej niż 1 dom. I tu jest pole do popisu dla Nedina. Rozpisanie wszystkich domków na jakie ip są przypisane. Przeanalizowanie czy nie są pozapisywane poprzez vpn. Sprawdzenie możliwości dzielenia postaci. Sprawdzenie czy domki na terenie pacc mają osoby z promocyjnym kontem. Jak sam widzisz będzie miał sporo roboty i możliwości do banowania.
Sam wezmę udział w akcji #robotadlanedina i kupię kilka domków w rożnych miejscach. Mam nadzieję, że wy także przyczynicie się do powiększenia piaskownicy naszemu Gamemasterowi.

O Nedina nie ma się co bać. Mi się wydaje, że nie ma nic do roboty w realnym życiu i tylko czeka aż ktoś zaloguje się np. 2 dni po „terminie” jak ja i weźmie domek. :)

Sasha Rookslayer
28-11-2021, 14:41
Te lepsze domki, które są zapisane na Administracje na pewno będą do wygrania w jakimś konkursie czy loterii, o ile jeszcze takowa kiedyś będzie.. W temacie Nedina są wystawione gorsze domki i bardzo dobrze.. Bo wiadomo, że top poziomy mają dużo uc i na pewno ktoś z topki wygrałby taki lepszy domek. :)

Co do ludzi, którzy rzekomo mają x domów. Myślę, że Nedin sprawdza to co jakiś czas i jeżeli jest taki przypadek to jeden domek takiemu graczowi zabiera.

Odnośnie tych lepszych domków, których jest sporo zapisanych na osoby z Administracji to proponuję jakiś konkursik na Mikołaja czy w niedługim czasie. Jak Administracja nie ma pomysłu na wymyślenie czegokolwiek to służę pomocą. Chętnie pomogę, oczywiście bezinteresownie. ;)

Jeżeli chodzi o Nedina, to nie wiem o co ten płacz. Z tego co zauważyłem to jest to jedna z lepszych osób w Ekipie i nie jest stronnicza co niektórzy. ;)

1st R. Boonek
28-11-2021, 16:44
W sumie to nie wiem, przydałoby się aby Nedin napisał jaki w ogóle jest powód zaistniałej sytuacji, dopiero wtedy można coś powiedziec.