Zaloguj się

View Full Version : Summo addict

Damballa
11-01-2022, 17:45
Witam, Siemanko, cze

Wychodzę z propozycją zmiany czaru summo addict.

Po szybszym spamie... nawet w sumie bym tego spamem nie nazwał bo działa to tak jak bys szybciej coś pisał na default.. a więc po wolnym klikaniu hotkeya i złączeniu 5 run pojawia się problem.. aka Nadal jesteś wyciszony!. 30 sekund. ( czar który rzucany za szybko powoduje muted ) opcja jest nie potrzebna na mainie, a na rooku nie dość że musisz założyc pelerynke to i soula wpierdziela.

Propozycja jest taka, zmienić skrypt summo addict aby to zaklęcie działało na takiej samej zasadzie jak np. utani hur.

Beka, przeczytałem to 2x i nichuja nwm o co ci chodzi XD

Ja tam rozumiem to sie liczy xD

1st R. Boonek
11-01-2022, 17:47
Beka, przeczytałem to 2x i nichuja nwm o co ci chodzi XD

Edit xd
A dobra, jest jakiś czar który rzucany za szybko powoduje muted.

Jestem na tak.

@down faktycznie żeby zauważyć ze problem występuje również na main drugi temat wydaje się być niezbędny, ostatnia deska ratunku bym rzekł xd

Palldino
11-01-2022, 18:03
na mainie tez tak dziala laczenie/tworzenie czegokolwiek
takze jak zmienia na rooku to i na main powstanie temat :xd:

Louis
11-01-2022, 18:28
na mainie tez tak dziala laczenie/tworzenie czegokolwiek
takze jak zmienia na rooku to i na main powstanie temat :xd:

wystarczy podczas zmiany zrobić to i na wyspie dla początkujących i na main unikniemy wtedy zbędnych tematów xddd

jestem na tak, chyba że takie było założenie

Creati
11-01-2022, 19:06
Oczywiście jestem na tak, trochę to dziwne że czar między innymi do łączenia run może spowodować muted. xD (chyba że tak miało być) :confused:

Sasha Rookslayer
11-01-2022, 19:35
Kilkanaście lat temu również niektóre czary powodowały muted po większym "spamie". Zostały one poprawione, dlatego i czar "summo addict" powinien zostać naprawiony, aby nie powodował mute. Propozycja bardzo dobra Radomska Śledzino! Jestem z Ciebie dumny.
Oczywiście jestem na tak i mam nadzieje, że owa propozycja wejdzie w życie. ;)

Zarexoholik?
11-01-2022, 21:03
Taki sam problem jest np. z czarem "extendo mero" - do poprawy. Oczywiście, jestem na TAK.

Rekrut
13-01-2022, 11:10
Na mainie czar "adite grav max" też powoduje muted, czar łączy runy magic wall