Zaloguj się

View Full Version : Blokowanie dostępu do miejsc na mapie

Mordeczka69
30-01-2022, 15:53
Od zawsze było zabronione atakowanie mobów które biją innego gracza.
- Dark Monster się poskarżył że chce bic czyjeś potwory więc administracja pozwolila nagle bic czyjeś portowy.

Zawsze było zabronione lurowanie na kogoś potworów i utrudnianie tym gry
- Dark Monster się poskarżył i już można lurowac oprócz najazdów ( no chyba że to najazd robiony przez Pointa to Dark może lurowac co chce, ludzie mogą padać przez to i nie ma reakcji że strony Pointa który stoi obok)

Obecnie:
Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest zabronione. Nie dotyczy sytuacji, w której gracz blokuje innego gracza, aby ochronić go przed śmiercią (biała/czerwona/żółta czaszka) i nie blokuje tym samym dostępu do żadnego questa lub istotnego miejsca na mapie np. domku.

No ale jak nagrasz ze robi to Dark Monster to nic, dostajesz odp że on może to to robić bo to server pvp.
No a wez ty zablokuj dostęp do czegoś to dostaniesz bana na 2-3 tyg. żałosne.

Później administracja wypisuje ze jest bezstronna.
Malff
dziecko drogie,
Dark został nagrany kilka razy jak łamie regulamin. Powinien mieć za to bana. Jeżeli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to się nie wypowiadaj bo jak ja wam zablokowałem wejście na respa to od razu point straszył mnie banem mimo że miałem PK i siocher za mną też.
Robiłem to zgodnie z regulaminem
Dark blokował respa bez pk za co powinien od razu dostać 2-3tyg bana, efekt? nie damy mu bana bo kiedyś zmienimy regulamin.
[Inquso]
#up
https://i.imgur.com/1DMJIGJ.png

Inquso
Nie rób że mnie idioty
https://krakenfiles.com/view/4jGwD8W6t0/file.html
to wideo wysłał wam mój brat 16 stycznia i nawet nie odpowiedzieliście.
Później wysłał wam kolejne z vercosty na którym również nie miał pk.
Cygan
Dark może robić wszystko i bana nie dostanie. Interpretacja regulaminu jest robiona tylko pod niego.

MichaS
30-01-2022, 16:52
Regulamin!
3.Wszystkie respy znajdujące się w świecie gry są publiczne. Rywalizacja oraz system pvp są nieodzownym elementem gry. Wszelkie zgłoszenia typu \"ktoś zajął mi respa\" nie będą rozpatrywane przez członków administracji. W przypadku najazdu zabronionym jest:

Utrudnianie innym graczom odebrania łupów z potworów, które dają go każdemu indywidualnie po kliknięciu w ciało

Celowe lurowanie potworów na innych graczy

17. Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest zabronione. Nie dotyczy sytuacji, w której gracz blokuje innego gracza, aby ochronić go przed śmiercią (biała/czerwona/żółta czaszka) i nie blokuje tym samym dostępu do żadnego questa lub istotnego miejsca na mapie np. domku.

Temat:
Skoro w regulaminie jest jasno napisane że powinien dostać za to bana to dlaczego go nie dostał?
Jeżeli macie zamiar zmieniać regulamin to będzie on zmieniony (Później) więc na ten czas ban powinien mieć miejsce?

Inquso piszesz że masz w nosie naszą rywalizację Quick Killing + PLN vs Fantasy, a gdy tylko coś gildi (Fantasy) nie spasuje to zaraz to zmieniacie? Czy to aby nie nazywa się (FAWORYZACJA JEDNEJ GILDI)?? [Tak to wygląda z mojej perspektywy]

[Inquso] Większej głupoty nie mogłeś napisać :xd: Ja nawet nie znam 95% osób z trzech wyżej wymienionych gildii.

Ludzie chcą nowości, a na tą chwilę zmieniacie rzeczy, które są na serwerze od xxx czasu.

Jeżeli się mylę to proszę mi to wyjaśnić (chodzi o Administracje).

#Edit1
~Ahmed done by Inpact~ (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=140612)
Tak tylko przypomnę jakby ktoś nie wiedział, Inquso piszę gratulacje dla Zezola, a na ss widać że ma v8 i nie dał mu bana ;)

Większej głupoty nie mogłeś napisać :xd: Ja nawet nie znam 95% osób z trzech wyżej wymienionych gildii.

Arab rozumiem że to temat publiczny itp, ale pisząc że nie znasz 95% osób z tych trzech gildi to chyba raczej małe kłamstewko co?
Grasz na APO nie od dzisiaj i nie oszukujmy się że 3/4 osób z tych trzech gildi znasz.
Nie mam nic do Ciebie, ale to co robisz mnie już zaczyna śmieszyć.

#Edit2
Zapomniałem dodać że to kolejna sytuacja (w tym miesiącu) kiedy sprawa jest związana z gildią (Fantasy) i nagle jest coś zmieniane.
Czar Exana Ani (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=141162)

#Edit3

Dzieciaczku nie bd się poniżać na tym forum tłumacząc Ci cokolwiek.

Zasada jest prosta. Masz full container soul to wbijasz.
Gracze mogli zabić Darka i wbić na respa. Przecież mamy system pvp. To chyba oczywiste.
Skończ wypowiadać się za innych bo to żałosne....

Ja czekam do dzisiaj na odpowiedź odnośnie wielu zgłoszeń;) i nie marudzę jak dziecko :)

Flyf pierw pomyśl co chcesz napisać, a później się zacznij wypowiadać....
Piszesz że mogli zabić i wbić na respa, kiedy to w regulaminie jest napisane co innego więc o czym ty teraz piszesz?
Jest dowód to należy się ban, tylko o to tu chodzi.

Ogrodnik
30-01-2022, 17:21
Ehhh to dobre zmienianie regulaminu i mechanik gry bo niektóre osoby z fantazy czegoś nie potrafią, albo nie wiedzą że coś na Apo istnieje.
Aktualnie ta ich faworyzacja jest tak komiczna, jak bym przyblokował dostęp do boosa to bym nawet ostrzeżenia nie dostał. xd
Czekam na zakaz odpalania pk na Dark Monster no bo przecież dzieci nie można bić 🤣

Dark blokował respa bez pk za co powinien od razu dostać 2-3tyg bana, efekt? nie damy mu bana bo kiedyś zmienimy regulamin.
[Inquso]
#up
https://i.imgur.com/1DMJIGJ.png

Mówisz że skoro raz miał pk to już za każdym razem może blokować?
https://i.imgur.com/nScdKDp.png
https://i.imgur.com/TD0ycyh.png
https://krakenfiles.com/view/oaD3H1icXa/file.html

Cygan
30-01-2022, 17:33
Ehhh to dobre zmienianie regulaminu i mechanik gry bo niektóre osoby z fantazy czegoś nie potrafią, albo nie wiedzą że coś na Apo istnieje.
Aktualnie ta ich faworyzacja jest tak komiczna, jak bym przyblokował dostęp do boosa to bym nawet ostrzeżenia nie dostał. xd
Czekam na zakaz odpalania pk na Dark Monster no bo przecież dzieci nie można bić ��

+1.

To co na dzień dzisiejszy dzieje się na serwerze to parodia...
Inquso jak Ci się nie chce banować Twoich "ziomków" odejdź (oczywiście po "poprawieniu" czaru - exana ani). XD.

P. S.
Dle geniuszy co myślą, że mogą coś tu zmienić... Wystarczy zaprowadzić na serwerze porządek poprzez przestrzeganie regulaminu, żeby nikt się nie panosil, to powinno wystarczyć na zwiększenie chociaż w małym stopniu osób online.
ZDJĘCIA I FILM W TEMACIE POWINIEN WYSTARCZYĆ NA UKARANIE GRACZA
Administracja teraz po Waszej stronie ruch...
Mortiis

#Faworyzacja.

WaszMis
Polecam Tobie czytać to co piszesz bo potrzebuje deszyfratora na te Twoje MONGOLSKIE wywody. Swoje dzieci wychowuj, a nie piszesz ze kogoś do rzeki byś wrzucił... Paranoidem grałeś jak KUPA i z Natsu zrobiłeś KUPE. Zajmij się tym co robisz teraz bo przynajmniej nie logujesz na dłużej, niż wpisać !speed. Ehhh... Dziecko pisać do osób pełnoletnich. Wybaczcie ale muszę to napisać... DEBIL...

Bosski ziiniwiasz
30-01-2022, 17:39
Niezwykle, lata mijaja, ekipa sie zmienia, ale ciagle sa te same problemy. Skoro zlamal regulamin i zostal nagrany to powinien zostac zbanowany to akurat oczywiste.

]
[Inquso] Większej głupoty nie mogłeś napisać :xd: Ja nawet nie znam 95% osób z trzech wyżej wymienionych gildii.

Bardziej mnie interesuje jak dobrze znasz pozostale 5% ;)

Cygan
Jak mozna tutaj przestrzegac regulaminu skoro sama administracja twierdzila wielokrotnie, ze regulamin trzeba zmienic, wiec ludzie z ekipy od kilku lat maja samowolke.

Showtek
30-01-2022, 17:47
17. Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest zabronione. Nie dotyczy sytuacji, w której gracz blokuje innego gracza, aby ochronić go przed śmiercią (biała/czerwona/żółta czaszka) i nie blokuje tym samym dostępu do żadnego questa lub istotnego miejsca na mapie np. domku.
Ten podpunkt z regulaminu jasno daje do zrozumienia że można owszem blokować przejście w dane miejsce jedynie gdy jeden gracz blokuje drugiego gracza przed smiercia ktory ma red skulla badz white skulla. Jeżeli Dark Monster nie blokowal przejscia do swojego kolegi z jakimś skullem powinien zostac nagrodzony banikiem.

Szalomek
30-01-2022, 17:50
Nie jestem ani po jednej, ani po drugiej stronie, ale jak faktycznie jest nagrane, że łamie regulamin to powinien być ban bez zbędnych dyskusji, jeżeli go nie ma, to wiadomo, że gracze mogą i mają prawo wtedy oskarżać o faworyzacje ze strony Administracji.
Zii Baba, dobrze napisane :)

Mordeczka69
30-01-2022, 17:52
Wiecie Ci? No za przeproszeniem ***** sztos xD Inquso jak to człowiek nie lubi mnie jak cholera :)
Sam wrzucił parę SS z moimi deadami na Paranoidzie żeby mi dopiec.
I Wy mówicie ze faworyzuje? No kur.wa sztos xD

Autentycznie wyjebało mi wrotki. Największy dupoliz czyt. Metanol Amarena Decambre ma sprzeczkę rozpoczata że mną za Araba.

Odnośnie tematu. Jak zauważył koleszka Mordeczka dzieciaczki to można lurowac moby. I nie ma znaczenia pk. Nie możesz dojść do bossa to odsunie Cie GM. Mimo masz skulla dla guild PLN XD sytuacja nagrana z udziałem moim i Tricka

Mordeczka69
Jeśli nie umiesz grać i padasz od duchow i Aco chcąc przeszkodzić przy speedzie, zmień ots albo skończ grać!!

Naucz się zasad i zaakceptuj je, jak to robisz przy każdym logowaniu. To chyba prosta sprawa synku.(choc jakbym miał takiego syna to wolałbym go spuścic w rzece żebyś chociaż coś zobaczył a nie tylko Tibie.

Jest to oczywiste i proste. Ja dostałem odmowę w zgłoszeniu i to dla mnie wiele tłumaczy. Pozdrawiam Psychofanow z PLN I Klik KLINIK

Ale dziecko drogie my tu właśnie udowodniliśmy że to wy i administracja nie znacie zasad i ich nie przestrzegacie.

Proszę też nie wypisuj do ludzi z naszej gildi żeby przestali cię zabijać na respie. To nie zadziała.

WaszMis
30-01-2022, 17:58
Wiecie Ci? No za przeproszeniem ***** sztos xD Inquso jak to człowiek nie lubi mnie jak cholera :)
Sam wrzucił parę SS z moimi deadami na Paranoidzie żeby mi dopiec.
I Wy mówicie ze faworyzuje? No kur.wa sztos xD

Autentycznie wyjebało mi wrotki. Największy dupoliz czyt. Metanol Amarena Decambre ma sprzeczkę rozpoczata że mną za Araba.

Odnośnie tematu. Jak zauważył koleszka Mordeczka dzieciaczki to można lurowac moby. I nie ma znaczenia pk. Nie możesz dojść do bossa to odsunie Cie GM. Mimo masz skulla dla guild PLN XD sytuacja nagrana z udziałem moim i Tricka

Mordeczka69
Jeśli nie umiesz grać i padasz od duchow i Aco chcąc przeszkodzić przy speedzie, zmień ots albo skończ grać!!

Naucz się zasad i zaakceptuj je, jak to robisz przy każdym logowaniu. To chyba prosta sprawa synku.(choc jakbym miał takiego syna to wolałbym go spuścic w rzece żebyś chociaż coś zobaczył a nie tylko Tibie.

Jest to oczywiste i proste. Ja dostałem odmowę w zgłoszeniu i to dla mnie wiele tłumaczy. Pozdrawiam Psychofanow z PLN I Klik KLINIK

Ale dziecko drogie my tu właśnie udowodniliśmy że to wy i administracja nie znacie zasad i ich nie przestrzegacie.

Proszę też nie wypisuj do ludzi z naszej gildi żeby przestali cię zabijać na respie. To nie zadziała.

Dzieciaczku nie bd się poniżać na tym forum tłumacząc Ci cokolwiek.

Zasada jest prosta. Masz full container soul to wbijasz.
Gracze mogli zabić Darka i wbić na respa. Przecież mamy system pvp. To chyba oczywiste.
Skończ wypowiadać się za innych bo to żałosne....

Ja czekam do dzisiaj na odpowiedź odnośnie wielu zgłoszeń;) i nie marudzę jak dziecko :)

Nedin
30-01-2022, 18:06
Inquso
Nie rób że mnie idioty
https://krakenfiles.com/view/4jGwD8W6t0/file.html
to wideo wysłał wam mój brat 16 stycznia i nawet nie odpowiedzieliście.
Później wysłał wam kolejne z vercosty na którym również nie miał pk.
Cygan
Dark może robić wszystko i bana nie dostanie. Interpretacja regulaminu jest robiona tylko pod niego.
To naucz brata zakładać tematy w odpowiednim dziale i odpowiedniej formie (zgłoszenia), bo skoro zamieszcza "zgłoszenie" w formie "odwołania" z prefixem Mortiisa, a w dodatku w dziale odwołań forum, no to nic dziwnego, że nic się z tym zgłoszeniem nie stało. :eek:

Czekam na zakaz odpalania pk na Dark Monster no bo przecież dzieci nie można bić 🤣
Regulamin raczej nie będzie zmieniany, a wszystko chyba wyjaśniłem wyżej. Następnym razem zakładaj tematy w odpowiednim dziale i odpowiedniej formie.

Co do tematu, jak będę dostępny w grze przyznam odpowiednią nagrodę dla gracza, którego dotyczy "zgłoszenie". Temat zamykam, a za chwile rozdam również trochę kartek. :spoko:

Inquso
30-01-2022, 19:35
Arab rozumiem że to temat publiczny itp, ale pisząc że nie znasz 95% osób z tych trzech gildi to chyba raczej małe kłamstewko co?
Nie, znać kogoś, a kojarzyć to jest lekka różnica. Podam przykład: Znam Pindola, Dark Monstera, Naruto knihta, old Karmazyna, Boonka, Aziela, a Ciebie kojarzę. Dlatego też usunąłem zaproszenie z facebooka (https://i.imgur.com/WzFh0Ma.jpeg)

Grasz na APO nie od dzisiaj i nie oszukujmy się że 3/4 osób z tych trzech gildi znasz.

kojarzę* nie znam ich.

Nie mam nic do Ciebie, ale to co robisz mnie już zaczyna śmieszyć.

Mnie zaczynają śmieszyć Wasze teorie. Rok 2021 jestem wiernym przyjacielem Pindola i go faworyzuje (nie masz nic przeciwko, przynajmniej nie widziałem żadnej pretensji z Twojej strony), rok 2022 jestem wiernym przyjacielem Dark Monstera i go faworyzuje (tu już masz problem) zapomniałem jeszcze dodać, że faworyzuję gildie Moherowe Berety i rozdaję im artefakty i dodaje lvle za świeże bakłażany z kauflandu. :co_jest:

Bardziej mnie interesuje jak dobrze znasz pozostale 5%
Jednych lepiej drugich słabiej.

No za przeproszeniem ***** sztos xD Inquso jak to człowiek nie lubi mnie jak cholera :)

Nie przesadzaj :P nie mam powodu żeby Cię nie lubić(przynajmniej nie pamiętam), kiedyś może się biliśmy ale to jak z większością tutaj. Ups, teraz będzie, że jestem Twoim najlepszym kolegą :eek:

Pozdrawiam,
Ten zły.