View Full Version : Item w koszu
Genesise
06-02-2022, 08:46
Witam, czy jest możliwość odzyskania przypadkowo wyrzuconego itemka do kosza?
Sasha Rookslayer
06-02-2022, 09:57
Witam, kiedyś był przypadek, że kogoś okradli z rzadkich przedmiotów i ktoś to wyrzucił celowo do wody/ kosza. Santano zainteresował się sprawą, sprawdził wszystko, odzyskał i oddał. Niestety teraz pewnie nikt by nie pomógł. Dlatego myślę, że nie ma możliwości odzyskania przedmiotu.
1st R. Boonek
06-02-2022, 11:11
A jakbyś przypadkiem padł na rs lub bez amuletu to tez mieliby oddać? Za błędy się płaci, niestety.
Witam, kiedyś był przypadek, że kogoś okradli z rzadkich przedmiotów i ktoś to wyrzucił celowo do wody/ kosza. Santano zainteresował się sprawą, sprawdził wszystko, odzyskał i oddał. Niestety teraz pewnie nikt by nie pomógł. Dlatego myślę, że nie ma możliwości odzyskania przedmiotu.
Ktoś kogoś okradł a nie sam wyrzucił do kosza dzbanie.
Jak Item wrzucisz do kosza i wody to chyba od razu go kasuje i raczej go już nie odzyskasz.
Przykro mi, ale nie odzyskasz żadnego przedmiotu, który wyrzuciłeś przypadkiem czy celowo.
Od zawsze było tak że administracja nie odzyskiwała przedmiotów wyrzuconych do wody czy kosza, jedynie w przypadku tak jak napisał wyżej Sasha że ktoś włamał się komuś na konto i wyrzucił przedmioty, a jeżeli zrobiłeś to sam niestety nie odzyskasz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.