View Full Version : Resp bally
Jak wiemy w przedziale 700 - 2000 mamy tylko 1 konkretny resp bally a graczy całkiem sporo w tym przedziale.
Więc wychodzę z propozycją aby wykorzystać wreszcie kostium diabła i mając go zrobionego można by wejść na nowy resp Bally który był by rownie dobry co ten płatny na Ank lub minimalnie lepszy.
Jak wiemy w przedziale 700 - 2000 mamy tylko 1 konkretny resp bally a graczy całkiem sporo w tym przedziale.
Więc wychodzę z propozycją aby wykorzystać wreszcie kostium diabła i mając go zrobionego można by wejść na nowy resp Bally który był by rownie dobry co ten płatny na Ank lub minimalnie lepszy.
Nie zapominajcie że istnieje wiele resów typu Convertery, Omniby, Tiny i wiele innych, to że uparcie chcecie expić na jednym respie to tylko i wyłącznie wasza wina.
Jestem na Nie.
Jak jeden resp?
A zamek ank? Senja?
Ogólnie brakuje respów na każdy przedział lvlowy, ale niekoniecznie bally.
Sasha Rookslayer
06-02-2022, 14:44
Jest sporo innych respów pod dane przedziały, więc myślę, że kolejny resp Bally nie jest potrzebny. Lepiej nad czymś innym pomyśleć, np. wzrost cen niektórych rzeczy na serwerze. ;) Sorry, ale jestem na nie.
zamek ank bally zawsze pusty
Mordeczka69
06-02-2022, 15:27
Więc wychodzę z propozycją aby wykorzystać wreszcie kostium diabła i mając go zrobionego można by wejść na nowy resp Bally który był by równie dobry co ten płatny na Ank lub minimalnie lepszy.
Proponuje aby resp MS na ank był dla Czerwonego Szkieleta a resp Bally dla Diabła. Te respy są tak przesadzone że expi się tam 2-3x szybciej niz powinno.
Żadnych nowych respów. Alternatyw na ten lvl jest mnóstwo.
Spoko wszystko lecz wolał bym aby zrobili bramkę lvlowa do 1700 lvla no aby 2k nie mogły to tam wbijać
Zarexoholik?
06-02-2022, 18:22
Aż się łezka w oku kręci! Piękne respy!
#topic
Wystarczy drobna modernizacja respów na Ank tj. zwiększenie liczby mobów tak by respy typu orb/zamek były wykorzystywane jako nadal atrakcyjne pod względem expa.
To że jest wielu graczy w tym przedziale poziomowym nie znaczy że każdy expi na bally, jest dużo więcej respów z potworami która są bardziej opłacalne, propozycja zbędna szkoda czasu na coś takiego
Damballa
07-02-2022, 18:58
Moim zdaniem głupota, było po 500+ graczy w dawniejszych czasach i każdy sobie radził. Walcz o respa lub ustalajcie kolejki jak za dawnych dobrych lat ;)
Jestem na nie
Oj oj !!!! Coś naprawdę pięknego.
Kiedyś o Orba albo duży resp na północy trzeba było czekać w kolejce!!
Wydaję mi się że są alternatywy do owego respu. Sam expilem momentami na Perfectorach palladynem, świetny loot a dawno zapomniany resp, następnie mogę z czystym sumieniem polecić tiny, bądź dla knightów w miarę możliwości wardy na poczatek w trapie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.