PDA

View Full Version : Misje: zabić mini minosy.

Zarexoholik?
06-02-2022, 18:34
Dwie misje:

1. z !quest tj. Killer: 150 Mini Minos

2. z Ahmeda tj. 85 misja - zabijanie mini minosów

Posiadałem dwie misje na raz. W moim przypadku w pierwszej kolejności zaliczyło mi mini minosy do Ahmeda tj. 70~. Po zabiciu tych 70~ mini minosów do Ahmeda dopiero zaczęło zaliczać zabijane mini minosy do !quest. To całkowicie bez sensu. Powinna być możliwość wykonywania 2 misji na raz z uwagi, że polegają na tym samym.

Ektoplazma
06-02-2022, 20:35
No wlasnie tu mozna dyskutowac. Sam robiac misje bylem poirytowany lecz logicznie myslac sa to dwie osobne misje polegajace na tym samym. Laczac te misje masz latwiej niby i szybciej
Ogolnie bylbym za :)

PS - dotyczny to każdej misji powiazanej z ahmedem, nie tylko minosy.

Louis
06-02-2022, 20:42
Normalna sytuacja, mając dwie oddzielne misje robisz je oddzielnie czyli zabijasz pierw 150 mini minosów, następnie załącza się kolejna misja czyli zabicie 85 mini minosów, nic do zmiany tak właśnie powinno to wyglądać

rumun
07-02-2022, 11:33
W takim razie dlaczego taski działają z misjami!quest?

1st R. Boonek
07-02-2022, 11:38
W takim razie dlaczego taski działają z misjami!quest?

Możliwości jest w chuj tak na dobra sprawę, a zmiana może być prosta lub w chuj skomplikowana. Wydaje mi się, ze taski używają innego kodu niż licznik na misjach dlatego oba mogą działać jednocześnie. Jesli bierzesz 2 inne misje sytuacja się zmienia bo używają tego samego kodu wiec działa jedna po drugiej. No, ale to tylko domysły.

#t moim zdaniem zbyt epizodyczna sprawa by wgl to ruszać.

Flyfek
08-02-2022, 19:40
Możliwości jest w chuj tak na dobra sprawę, a zmiana może być prosta lub w chuj skomplikowana. Wydaje mi się, ze taski używają innego kodu niż licznik na misjach dlatego oba mogą działać jednocześnie. Jesli bierzesz 2 inne misje sytuacja się zmienia bo używają tego samego kodu wiec działa jedna po drugiej. No, ale to tylko domysły.

#t moim zdaniem zbyt epizodyczna sprawa by wgl to ruszać.

Moim zdaniem już nikt nie zrobi nic z tym. Tak było od zawsze. Zgłaszane przez rrv administracji kończyło się na odpowiedzi, sprawdzimy i zobaczymy jak będzie.

Sasha Rookslayer
10-02-2022, 18:21
Moim zdaniem nie ma tu żadnego buga. Zawsze tak było na APO. Są to oddzielne misje, więc robisz je osobno. Pierw wziąłeś misje u Ahmeda, więc ją zalicza jako pierwszą. Proste jak kiełbasa w słoiku z galaretką. :v

Squid
10-02-2022, 18:36
It's not a bug - it's a feature (tak ma być ;>).

Zamykam.