View Full Version : Co sądzicie o osobach z Ekipy APO?
Sasha Rookslayer
07-02-2022, 15:58
Cześć, jestem ciekaw co myślisz o osobach, które są w Ekipie serwera. Napisz własną opinie.
Mortiis
Nedin
Squid
Inquso
Apendor
Lirtes
Point
Liczę na szczerość. :D
Mordeczka69
07-02-2022, 17:31
Mam ciekawsze tematy do przemyśleń niż ekipa apo więc nic o nich nie myślę.
Widzę że ty niestety nie masz lepszych zajęć.
Damballa
07-02-2022, 18:54
Gównoburza, czas start... xD
Nie mam nic do nikogo, Świetnie się zajmują serwerem wielki + dla Nedina za najlepszą aktualizacje jaka do tej pory byla dodana na apo. Co do reszty to very najs & keep doing what you're doing ;)
P.S Mortiis by mógł się bardziej zaangażować w serwer
Zbanowany Kowal
07-02-2022, 19:52
Wprowadzają mnóstwo ulepszeń dla graczy, nie są stronniczy, maja fajne podejście do każdego gracza. Ogólnie rzecz biorąc wszyscy są profesjonalistami, Mortiis czesto w grze, interesuje się serwerem.
Oszukali mnie na apdejty, banda złodziei polskich, decydentów!
Zarexoholik?
08-02-2022, 11:05
Myślę, że Mortiis by się nie wyuhał od 2 OTS Queenów z uhem "pod dupskiem".
Brak słów na wypowiedź Damballa. Brak słów na Mortiis (brak czasu). Brak słów na Inquso (on serio jest GM?). Do reszty mam większe żale i mniejsze żale. Nedin gratulacje za Update na Rook'u ale szkoda, że zapomnieliście o Main. Squid, Point od pewnego czasu ludzie widmo, więc się nie wypowiem. Apendor - sprzedał chara xd. Pozdrawiam.
Ja proponuje, aby Mortiis i Apendor wylecieli z Ekipy. Reszta może zostać, kto za? :soczek:
Jestem Za, lecz Mortiis niech zostanie bo gdzieś serwer musi stać. Za Mortiis proponuję Inquso bo gość, ani pożyteczny, ani wiedzy nie posiada, ani jakichkolwiek kompetencji. #faworyzacja.
Sasha Rookslayer
09-02-2022, 15:15
Ja proponuje, aby Mortiis i Apendor wylecieli z Ekipy. Reszta może zostać, kto za? :soczek:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.