PDA

View Full Version : Ahmed- bug z użyciem nutek nick Sierra Charlie

Jaro_Caro
08-02-2022, 11:54
Witam
Mam następujący problem: kiedy zaczynałem grę użyłem nutek łącznie na 11% i do dzisiaj przed rozpoczęciem każdej kolejnej misji nie mogę użyć nowych nutek.
Ahmed pisze, 11:08 Ahmed Martwy Terrorysta: Mozesz teraz uzyc klejnutek. Napisz jak bedziesz gotowy do wziecia udzialu w misji i gdy klikam nutkę otrzymuję komunikat: 11:08 Uzyles juz maksymalna liczbe klejnutek do tej misji! Calkowity ich bonus wynosi 11%
Czyli nie "zdejmuje" mi w ogóle tych użytych dawno temu nutek i mam cały czas je zablokowane i brak możliwości użycia następnych po zrobionym kolejnym zadaniu.
Nick w grze Sierra Charlie.
Bardzo proszę o sprawdzenie.
Pozdrawiam

Sasha Rookslayer
08-02-2022, 12:05
Rozmawiając z tobą w grze napisałeś, że robiłeś ostatnie zadanie dawno temu.. Wydaje mi się, że użyłeś nutek przez przypadek, może tego nie pamiętasz dlatego masz teraz 11% bonusu zadania. Moim zdaniem nie ma buga. ;) Nie wiem, mogę się mylić, ale wszyscy robią Ahmeda i nikt takiego buga nie ma/ nie miał. :D

Ektoplazma
08-02-2022, 15:44
Rozmawiając z tobą w grze napisałeś, że robiłeś ostatnie zadanie dawno temu.. Wydaje mi się, że użyłeś nutek przez przypadek, może tego nie pamiętasz dlatego masz teraz 11% bonusu zadania. Moim zdaniem nie ma buga. ;) Nie wiem, mogę się mylić, ale wszyscy robią Ahmeda i nikt takiego buga nie ma/ nie miał. :D

Przeciez napisal ze to wystepuje nawet po zrobionym zadaniu :oczko:
Bug albo kara ;p

Rekrut
08-02-2022, 17:51
Gdy zrobisz już to zadanie które masz wzięte i pójdziesz do ahmeda to da Ci nowe i będziesz wtedy mógł użyć nutek. przed tym zadaniem użyłeś nut i to dlatego. Kiedyś miałem dokładnie taką samą sytuację

Jaro_Caro
08-02-2022, 18:04
Gdy zrobisz już to zadanie które masz wzięte i pójdziesz do ahmeda to da Ci nowe i będziesz wtedy mógł użyć nutek. przed tym zadaniem użyłeś nut i to dlatego. Kiedyś miałem dokładnie taką samą sytuację

Właśnie o to chodzi, że nie. Tych nutek na 11% użyłem mniej lub bardziej świadomie gdy tylko tu zacząłem grać (2019) i od misji z cyklopami: I misja do teraz: fire swordy V misja, mam cały czas 11% i zarówno klikanie PRZED wzięciem nowej jak i PO zrobieniu poprzedniej nic nie daje zawsze ten sam komunikat:18:04 Uzyles juz maksymalna liczbe klejnutek do tej misji! Calkowity ich bonus wynosi 11%. :confused:
Innymi słowy cztery razy chciałem użyć nutek do kolejnego zadania i za każdym razem to samo.