Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Bugi OTClientów

Squid
10-02-2022, 18:40
Witam, potrzebuję informacji co nie działa/nie wyświetla się niepoprawnie na OTClientach ;)

Jak wiadomo w graczach siła, więc będę wdzięczny za każdego buga.

Mordeczka69
10-02-2022, 18:43
Witam, potrzebuję informacji co nie działa/nie wyświetla się niepoprawnie na OTClientach ;)

Jak wiadomo w graczach siła, więc będę wdzięczny za każdego buga.

W OTclientach?
Jak mam rozumieć frazę clientach? (^_-)

Pamiętam że był problem z wejściem na wise many senja w drodze na apo

Sasha Rookslayer
10-02-2022, 18:49
Nie wiem jak jest na waszych OTC, ale na moim jedna rzecz nie działa od początku i mnie wkurwia.
Mianowicie, gdy stoję na dziurze, nie mogę się ropnąć. :pomocy: >> KLIK (https://www61.zippyshare.com/v/0qyQ5g0N/file.html) <<

#edit
Na Skały OTC v14.1 widzę, że tez nie działa. :<

rumun
10-02-2022, 19:48
Jeśli dobrze pamiętam to na OTC skały nie działa wejście na wise many senja, misja do uw oko kota i nie można używać p runy???

Ektoplazma
10-02-2022, 20:02
Zbieranie lub sprawdzenie ilosci dusz elf exe przy misji na maske.
Odpisał Ta pw
Wejscie na kaptur?
Kilka misji z uw te nie dzialalo ale nie pamietam juz ktore

Elemele
10-02-2022, 20:30
Na 100% nie działa pomnik na sky, obok siedliska golemów. Zawsze musiałem się przelogowywać na zwykłego klienta.

Louis
10-02-2022, 22:15
1. misja !quest z mrowiskami
2. misja układania kwadratów na cod

Moon Red
11-02-2022, 00:00
Ciągle bugujaca się VIP lista.

MichaS
11-02-2022, 00:18
Kamień w drodze na Apo senja!
Bugująca się vip lista!
Bugujące się Battle, nie gubi ataku gdy ktoś jest po za ekranem.

A i bym zapomniał, nicki się bugują (Nedin wie o co mi chodzi)

Herato
11-02-2022, 01:07
W misji do DAO nie działało mi użycie picka na grobie

Szalomek
11-02-2022, 10:20
[...] i nie można używać p runy???

Używać można, ale jest problem z odebraniem jej ze skrzynki.
Na auto najeździe stiffa jest stalagmit, którego nie widać, że się tam znajduje. Od wejścia kilka sqm wyżej przy ścianie.

@topic
Czyżbyś Squid wziął się w końcu za dokończenie projektu? ;)

PS. Skały OTC nie ma wkomponowanego DirectX'a przez co na starszych komputerach jest wolniejszy i nie ma płynności w grafice. To też warto rozważyć w projekcie, niż liczyć na samo openGL, bo nie wyobrażam sobie sytuacji w której gracz musiałby zmieniać komputer, aby zagrać na oficjalnym kliencie APO :)

Nedin
14-02-2022, 19:32
Czy kojarzycie jeszcze jakieś błędy poza tymi wymienionymi wyżej? Nie wiem, jakieś misje/questy, których nie można wykonać na otcliencie?

Sasha Rookslayer
14-02-2022, 19:47
Czy kojarzycie jeszcze jakieś błędy poza tymi wymienionymi wyżej? Nie wiem, jakieś misje/questy, których nie można wykonać na otcliencie?

Brak możliwości użycia klucza na bramce przy expowiskach EXP.
Brak możliwości użycia liny gdy postać jest na dziurze lub jest jakiś przedmiot na niej..
Brak możliwości wejścia na resp Wise Manów na wyspie Senja.

Nie wiem jak jest na SkałyOTC, ale na moim wyżej wymienione rzeczy nie działają. :D

[Nedin] Napisałem, że oprócz tych co wyżej

[Sasha] Ok, nie czytałem powyższych postów.. Po drugie, nikt nie wspomniał o kluczu przy bramce na respach EXP. :xd:

Ektoplazma
14-02-2022, 20:16
Misja UW
"Something like an eye".

Cygan
15-02-2022, 00:44
Dajcie możliwość ustawienia światła gry powyżej 40 % bo dostanie ktoś wkoncu ataku drgawek czy czegoś takiego XD

Louis
17-02-2022, 22:18
Ant Annihilation .

woojtylaa
18-02-2022, 10:02
misja !fight na pewno, nigdy z tego nie skorzystałem XD

Sir Mastah
18-02-2022, 21:44
Nie działało u mnie (klasyczny OTC):
- misja do UW "Destroy the Stone"
- flaga nr 3 na wyspie Piratów, według poradnika Perfecta. Którejś z fiolek mi nie przyjęło, więc dla bezpieczeństwa już przy kolejnych zmieniałem klient. Być może tylko u mnie problem wystąpił, nie wiem jak u Skały.
- misja 5 na wyspie Piratów, według poradnika Perfecta. Nie działało mi otwieranie drzwi za pomocą klucza zdobytego z wcześniejszego zadania.

Stilet
27-02-2022, 20:26
Na pewno nie działa wejście na pitera

Tylko powiedz Squid ile lat będzie na to trzeba jeszcze czekać?:confused:

https://i.imgur.com/yNP8sws.png

Louis
06-03-2022, 15:05
kolejna misja quest
15:02 Ant Juice nie działa

Szalomek
23-04-2022, 03:10
Squid jak to zrobisz i wprowadzisz to będziesz meeega i da to kolejne możliwości do przyszłych updateów :)

Stilet
23-04-2022, 13:49
Squid jak to zrobisz i wprowadzisz to będziesz meeega i da to kolejne możliwości do przyszłych updateów :)

Squid zrobił już podobny temat 5 lat temu i nic z tego. Mogę się założyć ze ten tez napisał pod wpływem chwili a nic z tym dalej nie jest zrobione ;)

who the fuck is that guy?
13-05-2022, 11:39
na ot Sqaua nie działa wejscie na fire womanach senja, gdzie trzeba kliknac w "trojkacik", zeby przejsc na wise many

Plendil
16-07-2022, 13:35
Z tego co zauważyłem na otc Skały to:

-stojąc przy drabinie to ona Cię przysłania, dziwnie to wygląda

-nie ma opcji perm ignora

-czasem przy logowaniu pokazuje, że się zalogowałeś, a jest widoczny ekran startowy z mapą

-zbugowany loot: w loot channelu pokazuje, że została lootnięta small skeleton bone, a na domyślnym na zielono, że skeleton bone

-lista vip sie buguje jak edytuje się gracza np dodaje czaszke to po dodaniu nowego vipa spada czaszka na innego gracza

-zaznaczanie moba/gracza/trainera czasem sie buguje, gdy szybko wybiegasz, nie zdazy zniknac zaznaczenie, a wracając nawet po kilku minutach zostaje dalej zaznaczenie i raz zbugowało się tak, że w ogóle nie było widać tego czerwonego kwadratu zaznaczenia traina, a biło w niego hity, reset clienta pomógł

-Senja droga na perfect apo, nie da się w te czarne i chyba białe kafelki klikać na otc które przenoszą na wiski, porażka...

Póki co tyle

MichaS
16-07-2022, 13:45
Z tego co zauważyłem na otc Skały to:

-stojąc przy drabinie to ona Cię przysłania, dziwnie to wygląda

Nie jest to błąd w otc, tylko zmiana w spr.
Zostało to zmienione ze względu jak pojawiła się krew na drabinie to znikała i została dana w spr poziom wyżej żeby nie było problemów.