Zaloguj się

View Full Version : Event pvp - możliwość wylogowania.

Zarexoholik?
17-02-2022, 14:09
Noob pod nickiem Schwaab wszedł na event w przedziale 3000-4000. Jak tylko przerzuciło nas na arenę gość się wylogował. Niestety takie czasy na APO, że nooby korzystają z każdej możliwości żeby tylko nie przegrać. :D

Oczywiście musiałem się wylogować na arenie - nie dostałem expa/pkt. :)

Sasha Rookslayer
17-02-2022, 14:14
Były już takie tematy, wystarczy poszukać..
Powinni to poprawić jak i powinni poprawić opcje, że można ponownie wejść na PvP event, gdy się dostanie kicka. :v

Mordeczka69
17-02-2022, 14:27
Wystarczyło go zaatakować, ale to trzeba patrzeć na grę a nie zastanawiać się jakiego bota odpalić.
Nooo albo może nie trzeba było latać po całej vercoscie za tym graczem i próbować go zabić jeżeli w prosty sposób może się zrewanżować.

@edit
https://www.youtube.com/watch?v=pHlSE9j5FGY

Cygan
17-02-2022, 14:32
Noob pod nickiem Zarexoholik, spłakał się na forum. Nie zaśmiecaj forum swoimi wypocinami. Temat jest wałkowany od ponad roku - wystarczyło poszukać... Dostałem Kick'a, temat uważam za zamknięty.

KTO TO TEN NONAME ZAREXOHOLIK???

   6   °
17-02-2022, 14:46
Proponuję zrobić tak, aby skrypt co minutę sprawdzał ile graczy jest na arenie, jeśli 1, to wyłapuje który i zostaje zwycięzcą.

Zarexoholik?
17-02-2022, 15:32
Były już takie tematy, wystarczy poszukać..
Powinni to poprawić jak i powinni poprawić opcje, że można ponownie wejść na PvP event, gdy się dostanie kicka. :v

Nie znalazłem - szukałem. Jeśli jest taki temat i jest otwarty to śmiało można mojego posta tam przerzucić skoro aż tak cię to boli. :)

Wystarczyło go zaatakować, ale to trzeba patrzeć na grę a nie zastanawiać się jakiego bota odpalić.

Szybciej wcisnął ctrl + q niż ja ue - ciężko to było wydedukować? :rotfl:

Nooo albo może nie trzeba było latać po całej vercoscie za tym graczem i próbować go zabić jeżeli w prosty sposób może się zrewanżować.

:confused:

Dostałem Kick'a, temat uważam za zamknięty.

W swoim życiu to pewnie całą masę kick'ów dostałeś. Nie rozumiem dlaczego kłamiesz (https://youtu.be/Jc-n2EWT9UA?t=47) skoro umówmy się - wylogowałeś się specjalnie żebym cię nie połamał. :hahaha:

Płaczesz tylko z powodu bo nie potrafiłeś uderzyć gracza nim dostał kicka?

Zgłoszenie świadomego wykorzystywania błędu gry to "płakanie"? Synku Gość się szybciej wylogował niż ja wcisnąłem hotkey z UE. Pewnie cały czerwony wciskał ctrl + q przez kilka minut. :rotfl:

Komuś się tu chyba ten chamski bot przyciął.

Nie wiem, nie wróżę z fusów.

Na moje to właśnie ty przegrałeś ;)

I myślisz, że mnie interesuje co jakiś no name uważa? Serio? :diabelek:

Sir Mastah
18-02-2022, 21:32
Dopóki nie naprawią, to jedyną opcją jest napisane do GM, żeby Cię zabił. Nie dostaniesz co prawda punktów doświadczenia, ale chociaż 400 event points wpadnie. Jeśli masz oczywiście czas poczekać chwilę, aczkolwiek mi kiedyś pomogli całkiem szybko.