View Full Version : Wyniki Eventu!
Sasha Rookslayer
17-03-2022, 21:04
Witajcie!
Na wstępnie chciałbym wszystkim podziękować za wspólną zabawę przez te wszystkie 3 dni. Mam nadzieje, że chociaż co niektórzy oderwali się od tego monotonnego expienia i na chwile chociaż trochę się pobawili. Śmiechu naprawdę było sporo. Odnośnie wiedzy co niektórych to jestem aż w szoku!
I miejsce zajął gracz Padsyud z wynikiem 90 punktów!
II miejsce zajął gracz Louis Vittoun z wynikiem 71 punktów!
III miejsce zajął gracz Karl z łącznym wynikiem 49 punktów!
Nagrody zostaną przekazane w ciągu najbliższych dni.
Wszystkim zwycięzcom serdecznie gratuluje wiedzy o naszym serwerze oraz waleczności!
Pozdrawiam!
Kod na 21 dni pacc otrzymałem, doładowałem i działa. Jak będzie z resztą zobaczymy.
21:11 First Sasha: [58]: W ciagu najblizszych dni dam reszte rzeczy (nagrod). Osobiscie albo parcelem wysle, do uslyszenia i do zobaczenia. Jeszcze raz gratulacje! :)
Jak dostanę nagrody, powiem czy było warto poświęcić na to 3 dni
Sasha Rookslayer
25-03-2022, 21:01
https://i.imgur.com/xMg0Zad.png
Na wstępnie przepraszam, że tak to długo trwało. Powód był tylko jeden. To moja wina, nie przygotowałem się, nie spodziewałem, nie sądziłem że ktoś zdobędzie tyle punktów, a jak wiadomo.. Ile punktów tyle uc. Byłem przekonany, że nikt nawet nie zdobędzie 50 punktów z tej zabawy, a tu psikus. :rolleyes: Cóż, zdarzają się takie sytuacje. Miałem przygotowane parę uc, przedmioty lecz nie starczyłoby to dla wszystkich zwycięzców. Owszem, mogłem rozdać przedmioty oraz pieniądze jednej osobie, ale nie chciałem tego robić, aby inni nie czuli się pokrzywdzeni. Dlatego, aby być fer wobec wszystkich, którzy zajęli miejsca od 1 do 3 uzbierałem całą sumę i dziś to Wam wysłałem. Rozumiem hejt w moją stronę - jestem do niego przyzwyczajony. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, że nie miałem przygotowanych przedmiotów/ pieniędzy, zdarza się.
Sporo osób pisało mi, abym nie rozdawał tego, olał tych niewdzięcznych graczy na tym pustym serwerze.. Szczerze nie dziwie się ludziom, że tak piszą. Ja jako zwykły, szary gracz organizując Wam od kilku lat przeróżne innowacje (o ile tak to mogę nazwać) nie powinienem Wam tego robić, tym bardziej wykładając wszystko z własnej kieszeni.. Jednak sentyment jest do tego serwera i chce zawsze jakoś urozmaicić tą grę, przy tym się bawiąc.
Niestety u mnie słowo jest droższe od pieniędzy, dlatego zawsze dotrzymuje słowa, ale cóż..
Druga sprawa to nie gracz, a Administracja powinna robić takie rzeczy, więc również nie rozumiem tego całego płaczu skierowanego w moją osobę. Zrobić coś - źle. Nie zrobić - również źle. Niektórym tutaj niczym nie dogodzisz.
Czy będę dalej organizował Wam jakieś zabawy? Nie wiem.. Na razie mnie nie stać, nie mam żadnych przedmiotów ani pieniędzy. ;)
1st R. Boonek
25-03-2022, 22:29
Tylko nie mów, ze wziąłeś pozyczke u bociana na te nagrody xD
Od strony technicznej - nic do zarzucenia i wszystko przebiegało sprawnie. Pytania i zadania miały odpowiednią trudność i były względnie ciekawe. Raczej bez większej różnicy w porównaniu do konkursów organizowanych oficjalnie. Nagroda też przyzwoita.
Co do komentarza wyżej, nie rozumiem tego typu zdań
Owszem, mogłem rozdać przedmioty oraz pieniądze jednej osobie, ale nie chciałem tego robić, aby inni nie czuli się pokrzywdzeni.
Szukasz poklasku/aprobaty, że wywiązałeś się z deklaracji?
Nie zrozum mnie źle, inicjatywa świetna, natomiast już podsumowanie trochę nie na miejscu.
Sasha Rookslayer
26-03-2022, 15:41
Od strony technicznej - nic do zarzucenia i wszystko przebiegało sprawnie. Pytania i zadania miały odpowiednią trudność i były względnie ciekawe. Raczej bez większej różnicy w porównaniu do konkursów organizowanych oficjalnie. Nagroda też przyzwoita.
Co do komentarza wyżej, nie rozumiem tego typu zdań
Szukasz poklasku/aprobaty, że wywiązałeś się z deklaracji?
Nie zrozum mnie źle, inicjatywa świetna, natomiast już podsumowanie trochę nie na miejscu.
Niczego nie szukam, wybacz. Po prostu tyle miałem wiadomości, że jestem oszustem itd. Dlatego postanowiłem napisać owy post. Ludzie nic nie doceniają, rozumiem.
Tylko nie mów, ze wziąłeś pozyczke u bociana na te nagrody xD
Hahahaha widziałeś dział handel? XDDDDD
Chłopie weź się ogarnij w końcu! Kupujesz za zł pacc żeby jakieś nagrody komuś dawać haha jak dziecko. Po drugie powinieneś dawno mieć bana
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.