PDA

View Full Version : Korzyści PACC

Szalomek
08-05-2022, 23:08
Hejka.
Logując się na konto na stronie APO i przechodząc do zakładki Konto Promocyjne występuje punkt:

11. Gracze posiadający PACC mają więcej korzyści ze zmian w nadchodzących aktualizacjach.

Doładowując enty raz Pacc, nie spotkałem się z tą korzyścią bo nie było aktualizacji na Main od kilku lat.
Uważam, że to wprowadzanie w błąd ze strony Administratora serwera - Mortiis
Proszę o wyjaśnienie - wydaję pieniądze - więc wymagam, lub usuń ten punkt.:soczek:

1st R. Boonek
09-05-2022, 09:39
Zgłoś reklamacje i nie graj, proste.

Master many
09-05-2022, 15:22
Zgodnie z zapisem:

11. Gracze posiadający PACC mają więcej korzyści ze zmian w nadchodzących aktualizacjach.

interpretacja powyższego jest jednoznaczna. Aktualizacje mogą, ale nie muszą być wykonywane. Zapis traktuje, że w przypadku aktualizacji na terenach objętych PACC, użytkownik posiadający uprawnienie PACC, ma możliwość egzekwowania korzyści.

Zgodnie z postem wcześniej, proponuję zgłosić reklamację, a najlepiej zakończyć grę, jeżeli zapis jest niezrozumiały. Aby rozbudować wypowiedź i opinię w temacie, swoją drogą absurdalnym, dodam, że gracz może pozostać na koncie FACC i nie oczekiwać nadchodzących aktualizacji.

Przy okazji, jest to marna próba kolejnej prowokacji, tym razem w kierunku administracji. Skończyły się pomysły na prowokację graczy, to wypada spróbować z administracją. Zastanawiam się, czy są jeszcze obszary na serwerze, w których OP będzie doszukiwał się przysłowiowej "dziury w dupie".

Sasha Rookslayer
09-05-2022, 17:40
Gracze posiadający PACC mają więcej korzyści ze zmian w nadchodzących aktualizacjach - wykonując quest na przedmiot, który działa tylko mając konto promocyjne, np. Perfect Amulet - tak to rozumuje.

Dudo Wygnaniec Powrot
09-05-2022, 21:56
Kolejna marna prowokacja ze strony owego gracza, już zwykłych graczy nie dajesz radę prowokować to uderzasz w administracje - nie mądre. :confused:
Po drugie może trzeba czytać ze zrozumieniem? Bo jest napisane, że mogą być ale nie muszą i nie ma w regulaminie czasu kiedy i co ile lat muszą być wprowadzane.
Po trzecie, odpocznij albo wyloguj, bo widać bardzo się nudzisz "prowokując wszystkich"

Szalomek
10-05-2022, 03:07
Kolejna marna prowokacja ze strony owego gracza, już zwykłych graczy nie dajesz radę prowokować to uderzasz w administracje - nie mądre. :confused:
Po drugie może trzeba czytać ze zrozumieniem? Bo jest napisane, że mogą być ale nie muszą i nie ma w regulaminie czasu kiedy i co ile lat muszą być wprowadzane.
Po trzecie, odpocznij albo wyloguj, bo widać bardzo się nudzisz "prowokując wszystkich"

Chorzy ludzie nie mają pełni praw obywatelskich, dlatego jak zapychasz się rentą (czyt. trollingiem) to zamilcz. Jesteś osobą, która lubi siać ferment - niczego nie zazdroszczę. Dla Ciebie delete powinni strzelić, za to co Ty robisz, ale niestety, Administracja jest bezsilna - dlatego zacytuje:

"18:40 Dudo Wielki Ziomal: [333]: Nie ma na mnie kozaka i nigdy nie bedzie. Bo ja jestem wariatem i nikt nie ma na mnie, ku***, takiej ku***, wladzy zeby mi cokolwiek zrobic. Bo jesli jest koles swirem, i jest ku*** psychiczny tak jak ja, nie masz ku*** na mniebata ziomek. Zapamietaj to"

Pacyficzny Dudo w pełnym wymiarze ;)

Jak nie delete to dożywotni muted jak na Christopherze ;]
Nie ma jak to przez 10 lat nudzić się w trainerze na Expgard i trollować na GC. Jesteś żałosny Dudo :)

Zgłoś reklamacje i nie graj, proste.

Masz rację, znudziło mi się wydawanie pieniędzy na ten szajs.

Zgodnie z zapisem:

interpretacja powyższego jest jednoznaczna. [...1]

Zgodnie z postem wcześniej, proponuję zgłosić reklamację, a najlepiej zakończyć grę [...2]

Przy okazji, jest to marna próba kolejnej prowokacji, tym razem w kierunku administracji. Skończyły się pomysły na prowokację graczy[...3]

1. Nie pytałem Ciebie tylko Mortiis. I dlaczego się wpierdzielasz ?
2. Naprawdę, aż tak zachęcasz nowych graczy do gry? Noob i szkodnik.
3. Udowodnij, a później płacz siej z kumpla konta z forum ;) Poki co to Ty jesteś prowokującą stroną :) Ogarnij swoje konto noobie w końcu ;]

Rekrut
10-07-2022, 12:57
Wcześniej też były ulepszenia i to tyczy się tego.
Bez paccca nie możesz iść robić questa czy używając danego przedmiotu bo nie będzie działał.