View Full Version : PVP Event
Panda Palladyn
21-05-2022, 11:13
Witam, wpadłem na pomysł aby po biciu się na arenie 2 osób poprzez dłuższy czas np. 35 min po tym czasie który on upłynie niech wygrają dwóch graczy, a exp za wygranie 1 miejsca podzielić na pół. Czyli:
50 % : 2 = 25 %
500 souli : 2 = 250 soul
Ułatwi to PVP na tej arenie, a także zaoszczędzony czas przez graczy. Chodzi o to aby walka czyli PVP nie trwała ponad godzinę czy nawet dwie lub do resetu. Pozdrawiam i czekam na komentarze typu: naucz się pvp itp..
Lecz walka nie ma sensu gdy jedna postać ucieka, albo ciągle się leczy na zielonym HP.
Sasha Rookslayer
21-05-2022, 11:15
Spoko pomysł, lecz zmieniłbym na 10-15 minut i exp byłby losowany dla jednej osoby z dwóch. ;) Pytanie tylko jedno, kto to wprowadzi. :xd:
Jestem na tak, bez sensu siedzieć na arenie 30 min, gdy np drugi cwaniak siedzi z wciśniętym hotkeyem na leczenie
Zarexoholik?
21-05-2022, 14:24
Jestem na NIE. Jak nie możesz z kimś wygrać to nie wchodź na pvp event albo daj tam loga/padnij. Zawsze możesz również kogoś zwastować. Zresztą system pvp na APO to w zasadzie - kto szybciej wciśnie hotkey w dobrej kolejności, a że większość osób używa energy ringów/ue uw z hotkeya typu spyra:
[04/09/2021 13:46:42] Point -> Spyra was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[20/02/2021 00:25:37] Apendor -> Spyra was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[29/08/2020 07:35:02] Nedin -> Spyra was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
to gra wygląda, jak wygląda :D
Żebyś 2 min później założył temat w którym płaczesz bo ktoś dał loga?
Hipokrytoholik.
Już taki temat założyłem newbie.
Gość co płaczę... Padł na event później przed temple to Spyra bot. Gratulacje. Na evencie jak daje się loga, bądź zostaje się wyrzuconym to zaraz płacz i zakladnie tematów przez Cb.
*płacze, nie płaczę
*cb - radio?
Oczywiscie, że tak bo nie raz trafi sie ktoś pokroju zarexa ze bedzie uciekal przez godzine i tylko sie leczył.
Marna konfabulacja.
Panda Palladyn
21-05-2022, 15:33
Spoko pomysł, lecz zmieniłbym na 10-15 minut i exp byłby losowany dla jednej osoby z dwóch. ;) Pytanie tylko jedno, kto to wprowadzi. :xd:
Racja kto to wprowadzi jeśli Nedin Inquso i reszta ekipy ma na to wywalone.
Mordeczka69
21-05-2022, 16:26
Jestem na NIE. Jak nie możesz z kimś wygrać to nie wchodź na pvp event albo daj tam loga
Żebyś 2 min później założył temat w którym płaczesz bo ktoś dał loga?
Hipokrytoholik.
/topic
Event powinien automatycznie kończyć się po godzinie max.
Jestem na NIE. Jak nie możesz z kimś wygrać to nie wchodź na pvp event albo daj tam loga/padnij. Zawsze możesz również kogoś zwastować. Zresztą system pvp na APO to w zasadzie - kto szybciej wciśnie hotkey w dobrej kolejności, a że większość osób używa energy ringów/ue uw z hotkeya typu spyra:
[04/09/2021 13:46:42] Point -> Spyra was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[20/02/2021 00:25:37] Apendor -> Spyra was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[29/08/2020 07:35:02] Nedin -> Spyra was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
to gra wygląda, jak wygląda
Gość co płaczę... Padł na event później przed temple to Spyra bot. Gratulacje. Na evencie jak daje się loga, bądź zostaje się wyrzuconym to zaraz płacz i zakladnie tematów przez Cb.
/topic
Jestem na Tak.
Dudo Wygnaniec Powrot
21-05-2022, 23:56
Na nie, bo nikt tego nie wprowadzi(bo mało kto loguje z kadry, mój raport wisi już tydzień :E), bez sens temat.:confused:
Oczywiscie, że tak bo nie raz trafi sie ktoś pokroju zarexa ze bedzie uciekal przez godzine i tylko sie leczył.
1st R. Boonek
22-05-2022, 21:13
Dobry pomysł, zdecydowanie pomoze z lamusami ktorzy wchodzą na pvp event żeby tylko uciekać.
Można tez pomyśleć żeby arena się zmniejszała (kiedyś tak chyba było?)
Panda Palladyn
23-05-2022, 19:12
Inquso, Nedin, Squid może w końcu coś o tym pomyślicie i wprowadzicie na serwer?
Szalomek
24-05-2022, 02:42
Z tego co wiem to Squid modyfikował cały skrypt = ograniczający klatki ;) Uważam, że gracze powinni się dogadywać a zasada powinna być prosta i jaka istnieje - albo sie poddać albo zabić kogoś ;[
Nawet jak skończysz swój w uj jebitny zajebiaszczy Quest to co Ty robisz dla graczy przez ten czas? Śmieszny jesteś knypie.
Dudo Wygnaniec Powrot
24-05-2022, 13:34
:rzygi:
Z tego co wiem to Squid modyfikował cały skrypt = ograniczający klatki ;) Uważam, że gracze powinni się dogadywać a zasada powinna być prosta i jaka istnieje - albo sie poddać albo zabić kogoś ;[
Nawet jak skończysz swój w uj jebitny zajebiaszczy Quest to co Ty robisz dla graczy przez ten czas? Śmieszny jesteś knypie.
Jak zabić, kogo? Co ty w ogóle piszesz:rzygi::rzygi:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.