PDA

View Full Version : Ogólnodostępny TEST SERWER do PvP

Sasha Rookslayer
22-06-2022, 21:07
Witam, pisze propozycje, aby Mortiis udostępnił każdemu test serwer na pasach 1/1, port 7172. Każda profesja, full eq, 5k poziom.
Dlaczego? 4fun, do zabawy, do bicia się. Byłyby niezłe bitki! :)

1st R. Boonek
22-06-2022, 21:09
Chętnie bym popykal. Mysle, ze takich ja ja znalazłoby się więcej a sam test server moim zdaniem mógłby ¶ci±gn±ć trochę osób które by zostały na jaki¶ czas.

Ogólnie na tak

Bezsensowna propozycja, niech zajm± się czym¶ co pomoże postawić jeszcze na kilka lat server na nogi, a nie forfun dla zabawy test servera.

Zwykle nawet nie cytuje takiego gowna, ale powiedz. Skoro taka rozrywka nie poprawi gry to co konkretnie ja poprawi? Pamietaj także aby było to wykonalne dla naszej administracji.

Dudo Wielki Wygnaniec
22-06-2022, 22:01
Niestety, wole skillować. Po co to komu, jak tu co pi±ta osoba ma 5k? NajwyraĽniej dla Sashy " nudzi się prowokowanie każdego i chcę popykać na te¶cie jak to było na tym 5klvl"

woojtylaa
22-06-2022, 22:28
no co¶ by chociaż ruszyło, sam bym się trochę pobawił na czym¶ takim! na +

Louis
22-06-2022, 22:50
Bezsensowna propozycja, niech zajm± się czym¶ co pomoże postawić jeszcze na kilka lat server na nogi, a nie forfun dla zabawy test servera.

Zarexoholik?
22-06-2022, 23:15
Nie przeczytałem tre¶ci tematu od razu zaznaczyłem NIE. Potem od razu wzi±łem się za czytanie i stwierdziłem, że jestem jasnowidzem. Zbędne, wystarczy zalogować na APO - masz mnóstwo aren, pvp eventów na różne przedziały poziomowe, PKowanie w każdym mie¶cie i na respach. Wystarczy synu.

Old Devil
23-06-2022, 10:15
Zaznaczyłem tez na nie. Zbędne nie po to ludzie expia postacie wymieniaj± się itp żeby co¶ takiego wporwadzali boli Cię to ze nie masz postaci i nie masz jak się bawić w pvp.

Duncan
23-06-2022, 17:12
Nie jest to potrzebne, natomiast ts mógłby być przy wprowadzaniu update żeby potem nagle się znów nie okazało ze jaki¶ mob sypie dużo itemkow czy expa i po roku go nagle zredukuj± xD

Point
24-06-2022, 11:58
Temat nie przejdzie, ankieta mówi sama za siebie. Zamykam.