View Full Version : Dragon Egg
Fan Wypowiedzi Perona
26-06-2022, 13:16
Proponuje dodać cooldown na używanie dragon eggów: 1 użycie co 30sek.
Zalety:
-wymuszenie zwiększenia umiejętności zarządzania punktami zdrowia i many
-zminimalizowanie problemu związanego z używaniem jajek z hota
#edit
tak na szybko dodam zobrazowanie problemu
http://www.youtube.com/watch?v=gz5a85BSY1A
gz5a85BSY1A
#edit v2
Czy ja napisałem w tej propozycji gdzieś jakieś jedno zdanie kto i ile jajek zjada? Nie wskazałem na nikogo palcem. Nie napisałem, że ja nie nadużywam jajek.
Zauważyłem, że nadużywanie dragon egów jest zbyt op i tworzy nieśmiertelnych nohandów. Stworzyłem propozycje aby rozwiązać ten problem. Dotyczy to wszystkich graczy. Wyszedłem z propozycją ponad podziałami, która świetnie zobrazowała jak wygląda wrodzona "polskość".
Dziwę się, że skoro tylko fantasy nadużywa jajek to wrogi klan głosuje na nie.
MichaS
Nie!
Jesteś hipokrytą, wstawiając filmik gdzie Savar używa dragon egów, a nie potrafisz pokazać jak "twoi" koledzy tibijscy koledzy klikają egi gdzie nawet nie jedno krotnie było widać że klikają je z hotkeya ;)
GzmiP6xXZMQ
Genialnie pokazałeś w czym jest problem. Wystartowałeś z 100 jajami skończyłeś z 33. :co_jest:
ZozolDeNoob
26-06-2022, 13:26
Fajna propozycja, polecam już zacząć trenować z flyfem i boonkiem jak sie gra bez eggów :)
Myśle ze już 5 sekund byłoby wystarczające :)
Jestem na tak. Ta propozycja bardzo urozmaici mi gre knajtem.
Najlepsze jest to ze za wprowadzeniem exhausted są osoby które jedzą najwiecej jajek :xd: propozycja to taki strzał w kolano patrząc na to jak Trickster się bije Flyf itp. Widać ze napisana pod wpływem złej energii spowodowanej dwudniowym wpierdolem. Polecam iść za ladę trochę przemyśleć taktykę. Jestem na nie ponieważ jajka już maja w sobie exhausted a po drugie to nie są uhy ze kupujesz po całym gbp u npc… i ich ilość na serwerze jest mocno ograniczona i zależna od czasu spędzonego na respie.
Sasha Rookslayer
26-06-2022, 16:14
Po 15 latach coś takiego wprowadzać/ zmieniać? Żartujesz sobie?
Zalety:
-wymuszenie zwiększenia umiejętności zarządzania punktami zdrowia i many
-zminimalizowanie problemu związanego z używaniem jajek z hota
Piszesz o sobie i o twojej dziewczynie tricksterce? :xd:
Nie zmieniajmy czegoś po xx latach. Kolejny gwóźdź do trumny? :v
Zarexoholik?
26-06-2022, 18:19
Oczywiście, że jestem na TAK. Szczególnie, że jest cała masa osób, które korzystają z tych jajek wciskając określony hotkey.
Szalomek
27-06-2022, 23:46
Walniesz jajko po jajku to jedno Ci nie wejdzie więc jest exh. Można ewentualnie zrobić drugi temat o odpowiedniej, dopasowanej treści do tematu tj. Temat - czy zwiększyć exh na jajka. Ale to też mati nie ma sensu bo pixeli nie poruchasz. Zmień życie handlarzu zwierzaku.
1st R. Boonek
28-06-2022, 09:20
Jestem na tak, pod warunkiem ze zostanie zlikwidowany błąd ze niektóre jajka po prostu nie działa (gdy używamy ich mając exh znikają nie dając efektów)
who the fuck is that guy?
28-06-2022, 17:32
Fajna propozycja, polecam już zacząć trenować z flyfem i boonkiem jak sie gra bez eggów :)
przecież ty chłopie po city biegasz tylko w e ringu :lol::lol::lol:
#topic tak
Sokol from West
29-06-2022, 17:20
Tematy podobne chyba już były, ale dalej się pod tym podpisuje - TAK.
Czytając komentarze można wywnioskować, że wiele osób lubi sobie pojeść trochę jajek, a taka zmiana nawet wprowadzona teraz da oczekiwany rezultat ;)
przecież ty chłopie po city biegasz tylko w e ringu :lol::lol::lol:
#topic tak
a Ty biegasz na v8 hipokryto (:
@topic
Jestem na nie, to że nie umiecie ubić we dwóch kogoś to nie problem jajek tylko wasz problem no handy :)
#edit
tak na szybko dodam zobrazowanie problemu
http://www.youtube.com/watch?v=gz5a85BSY1A
gz5a85BSY1A
Wydaje mi się, że lepszym przykładem byłby kolega z gildii. HIPOKRYCI!!! Podziel sie jak to jesz jajka i rzucasz stoly w jednym momencie?
Nie!
Jesteś hipokrytą, wstawiając filmik gdzie Savar używa dragon egów, a nie potrafisz pokazać jak "twoi" koledzy tibijscy koledzy klikają egi gdzie nawet nie jedno krotnie było widać że klikają je z hotkeya ;)
GzmiP6xXZMQ
Edward12
03-07-2022, 00:19
https://i.imgur.com/qOVVqLl.jpg
Ja to tylko tu zostawie
Nie!
GzmiP6xXZMQ
A wiec Michas!! Depresja już tak zaćmiła mózg? Zapewne mogłeś zauważyć ze nie zjadłem ani jednego jajka, Narses owszem zjadł parę sztuk, jednak nie porównywalnie do Ciebie. Jesteś naczelnym hipokryta. Każda bitwa pvp w City to bieganie na ringu i zajadanie jajek.
https://i.imgur.com/qOVVqLl.jpg
Ja to tylko tu zostawie
Edwardzie.. O Tobie można poematy pisać na temat wpieprzania jajek. W gwoli ścisłości nigdy nie kupiłem od tego typka jajek. Nawet jeśli to zacytuje kogoś "stać mnie to sobie kupuje" (taki jeden chłopaczek z depresja).
Oczywiście jestem za wprowadzeniem Exhausta od jajek, wydaje mi się 10 sekund powinno wystarczać.
Pozdrawiam nielicznych
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.