PDA

View Full Version : Runa paraliżująca oraz dragon eggs - drobne zmiany?

Point
14-07-2022, 22:43
Witam,
chciałbym zasięgnąć opinii na temat tych przedmiotów. Na pierwszy ogień wezmę parala.
Co chciałbym zmienić?
-Użycie na graczu który ma skulla powoduje YS
-Użycie na graczu bez PK włącza skulla
+ kwestia cooldownu runy, chciałbym nałożyć 1,5~ sekundowy.

Natomiast w kwestii dragon eggów - moja propozycja 2-5 sekund cooldownu.

Załączam ankietę, proszę o opinie, sugestie - żeby nie było że chcemy coś zmienić bez zapytania o to wcześniej graczy. Chcemy robić co w naszej mocy dla uprzyjemnienia Wam gry. :)

Edward12
14-07-2022, 22:45
Wszystko na tak, jedynie bym dał ciut większy cd na parala, ale też zwiększył czas zanim się go ściągnie z siebie też np po 1.5s wpisujac utani hur. A jajka 6/7 sekund cd

Sasha Rookslayer
14-07-2022, 22:47
Po co robić propozycje skoro i tak nie wiadomo czy to wejdzie? :v
Zrobiłem podobne tematy, polecam zapoznać się z nimi i pierw je wprowadzić: KLIK (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=141197), KLIK (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=141209), KLIK (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=141229), a następnie robić nowe. :xd:

Aby nie było offtopu to zgadzam się z dwoma propozycjami. Używając parala już dawno powinno się mieć ws/ ys. Odnośnie jaj to nie wiem, może być 2 sekundy. Aktualnie jaki jest cooldown? :)

Skoro zrobił propozycje to prawdopodobnie chce się tym zająć i wprowadzić to na server, przestań wszystko krytykować.

Ja krytykuje? Nie wprowadzaj w błąd! :D

ZozolDeNoob
14-07-2022, 22:52
Niechcący zaznaczyłem opcję "Paral - tak / jajka - nie"
Jestem na Tak w kwestii obu opcji.

Louis
14-07-2022, 22:53
Po co robić propozycje skoro i tak nie wiadomo czy to wejdzie? :v

Skoro zrobił propozycje to prawdopodobnie chce się tym zająć i wprowadzić to na server, przestań wszystko krytykować.

Osobiście odpowiada mi tylko i wyłącznie propozycja z paralem.

MichaS
14-07-2022, 22:54
Tak!
Zmieniłbym również cenę parala na 2/3uc

Schwaab
14-07-2022, 23:01
Tak. dwie opcja + cena parala nawet do 5uc. Cokolwiek zmieńcie, dodajcie bo idzie ocipieć z nudów. Ile można bić te same nooby / moby.

P. S

pl :confused:

Poczytaj synu w pierwszej kolejności jak poprawnie napisać słowo, które składa się z osobowej formy czasownika i cząstki. Pieniądze zacznij wydawać na słowniki/naukę, a nie na ludziki w grze internetowej - taka rada ode mnie.

Zesrałbyś się , gdybyś tego nie napisał?

Ogrodnik
14-07-2022, 23:09
Ogólnie jestem na tak. Ale co do eggs można dać cd i na 5s albo 10s. Jajka nie powinnyśmy służyć tylko i wyłącznie do pvp.

Mordeczka69
14-07-2022, 23:16
wyrzucić parale, jajka, m walle. Pvp na tym servie było lepsze bez tych dodatków które i tak działają inaczej niż na rl tibi 7.6

Fan Wypowiedzi Perona
14-07-2022, 23:28
wyrzucić parale, jajka, m walle. Pvp na tym servie było lepsze bez tych dodatków które i tak działają inaczej niż na rl tibi 7.6
ja to bym calkiem zablokowal pvp! a po co ktos ma ginac? lepiej jak sie nie bedziemy zabijac!

topic
paral - od dawna tak powinno byc (michas kupuj broszki na blesy)
d egg - czy ustawienie cooldowna na 2sek cos zmieni? 10sek to jest absolutne minimum (michas kupuj broszki na blesy)

edit
zamiast cooldown na parala można zastosować pobór 30/40% many za 1 trafione użycie runy (:

Zarexoholik?
15-07-2022, 00:25
Jajka nie powinnyśmy służyć tylko i wyłącznie do pvp.

pl :confused:

Tak!
Zmienił bym również cenę parala na 2/3uc

Poczytaj synu w pierwszej kolejności jak poprawnie napisać słowo, które składa się z osobowej formy czasownika i cząstki. Pieniądze zacznij wydawać na słowniki/naukę, a nie na ludziki w grze internetowej - taka rada ode mnie.

Zesrałbyś się , gdybyś tego nie napisał?

Na ciebie?

#topic

paral - od dawna tak powinno byc (michas kupuj broszki na blesy)
d egg - czy ustawienie cooldowna na 2sek cos zmieni? 10sek to jest absolutne minimum (michas kupuj broszki na blesy)

Dokładnie tak. Jajko cooldown 5-10 sekund. Paral cooldown 3-5 sekund i obligatoryjny ys/ws.

Szalomek
15-07-2022, 02:53
Zmiany regulaminu nie zakończyłeś, a porywasz się z motyką na słońce.
Spoczko, ważna jest własna inicjatywa, której brakuje tutaj. ;)

Dragon eggs i ich użycie powinno być zależne od soul point. Każde użycie d egga zjada załóżmy 2 soul points i żadnej blokady nie trzeba wprowadzać wtedy czy spowolnienia czy exh.
Przetłumaczę na chłopski rozum - PVP byłoby kosztowne - w końcu :)
Co do paralów noob rzucający paral powinien mieć odpalonego white skulla. KROPKA.

PS. Punkcik wiesz co? Widać, że Ci zależy na tym, aby rozbudować APO o logiczne zasady, serio widzę to, ale nie rób niczego na siłe albo jako My - gracze, zbojkotujcie to na czym Mortisowi zależy = mieć cieciów od brudnej roboty. Jak przeczytasz jeden z drugim wez ss walnij na pamiątke. Wkurza mnie to ze ten ... GOD niczego nie moze zrobić.

Mikul1960
15-07-2022, 07:49
W końcu trickster odpali skulla lub ysa chyba że będzie biegał i robił sztuczny tłum ale na to już nikt nic nie poradzi :( dawać to w końcu pvp będzie normalne a nie że jakiś noob lata i z bota rzuca parale

Zbanowany Kowal
15-07-2022, 11:45
Zaznaczyłem parale i egi tak. Tylko mam jedna sugestie, 2 sekundy na jajko to kpina, przynajmniej 5 sekund byłoby Ok.

Point
16-07-2022, 12:13
Temat przechodzi, przedmioty te zostaną zmienione(poprawione) w możliwie najszybszym czasie.