PDA

View Full Version : [Wywiad] Slave

PacxKnight
04-05-2007, 21:02
Oto mój pierwszy wywiad. Pierwotnie miał on byc tylko w OTS News, ale na prośbę Slave'a zamieściłem go na forum :) Reszta moich wywiadó oraz artykułów będzie w gazetce OTS News :)
Ja - Pacx Knight, żeby nie było ^^

Ja: Tak, więc na początek jak masz na imię, ile masz lat, skąd jesteś i jakie są twoje zainteresowania?
Slave: Hmmm, a więc :P na imię mam Slave Lat 12 jestem zzz Eh nie pamiętam, a zainteresowania Only Tibia.
Slave: Ale tak naprawdę to mam na imię Patryk lat 20 mieszkam sobie w Oświęcimiu, zainteresowania hmm ciężko powiedzieć lubię wybrać się ze znajomymi na piwo itp.
Ja: Poczucie humoru dopisuje :) Z tego co mi wiadomo masz dziewczynę opowiesz nam coś o niej?
Slave: Tak mam, ale moje prywatne życie hmm :P Nie no coś wam powiem, ma na imię Ania jestem z nią od 4 lat jest najwspanialszą dziewczyną na świecie
Ja: Miłość to rzecz piękna :) Od ilu jesteś Tutorem na OTS-ie?
Slave: Ha okrągły tydzień mija dnia dzisiejszego :}
Ja: A wcześniej? Wiem, ze niedawno powróciłeś ;P
Slave: Na Otsie jestem od początku jego istnienia wspominam czasy jak jeszcze Mortiis miał nick Hell Boy a na otsie grało max 30 osób.
Ja: Prawdziwy oldskulowiec xD A czy Tutorem jesteś od początku?
Slave: Nie na początku byłem zwykłym graczem jak każdy, potem miałem przez długi czas moderatora na forum (DLUGI CZAS) i teraz Mortiis postanowił dać mi to stanowisko.
Ja: Czyli otrzymałeś to stanowisko za zasługi?
Slave: Owszem.
Ja: Czy znasz Mortiisa z RL?
Slave: Nie, nie znam go ;] Jak wiesz trochę Km nas dzieli.
Ja: Tak wiem, a skąd wziął się Twój nick?
Slave: Z głupoty ?? Nie wiem tworząc konto wpisałem sobie Slave tak zostało.
Ja: Czy byłeś Tutorem na jakimś innym OTS-ie?
Slave: Nie, nie byłem bo większości otsów nie wytrzymują miesiąca.
Ja: Jak reagujesz na prośbę o free items?
Slave: Ignore.
Ja: Tak jak myślałem :) A czy ogólnie uważasz pracę Tutora za trudną?
Slave: Tak jest ona trudna i męcząca rozwiązywanie niektórych problemów graczy jest trudne i długie, i ludzie czasem nie rozumieją, że ja tez jestem tylko człowiekiem !
Ja: Tak... to prawda niektórzy myślą, że Tutor jest Bogiem... Co sadzisz o Exodzie? Wielu graczy się na niego skarży..
Slave: Wiesz 99,99% z normalnych ludzi nie wie jak to jest być Tutorem jednak stojąc po tej innej stronie (tak jak ja) Uważam, że bardzo dobrze pełni ta funkcje nie raz widziałem go w akcji btw. To bardzo fajny człowiek tylko wystarczy chcieć go poznać :]
Ja: Grałeś może na RL Tibi? Jeżeli tak podaj swój największy lvl.
Slave: Tak grałem na różnych światach ;] z Tibią mam styczność od 8 lat, a najwyższy lvl to 89 na Premii.
Ja: Gratulacje naprawdę taki lvl na RL Tibi to jest coś :) To będzie już wszystko.... Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
Slave: Hmm może to już standard, ale...
Ja: Ale? :)
Slave: Mamę ,Tatę , Babcię, całą rodzinę, Mortiisa, Exoda Czopka, całą ekipę APO i wszystkich graczy APO :P
Ja: Dziękuję Ci za wywiad :)
Slave: I na koniec chce dodać ! Przestrzegajcie regulaminu Slave czuwa.
Ja: Zapamiętamy ^^
Slave: See You.

i ss :)

http://i17.tinypic.com/4t9clqc.jpg

Oczywiście zapraszam do komentowania :)

Rudy Pies
04-05-2007, 21:09
Fajny wywiad;) dobre pytania wogole spox:D:D:D

Alet Mort
04-05-2007, 21:14
woW Extra Wiwiad :)
Gratuluje :)
A kiedy zemna Czopq :D?

04-05-2007, 21:18
FAjny wywiad i dzięki niemu dowiedziałem się trochę o Slave oraz o tym, że Mortiis miałna początku nick Hell Boy. I coś jeszcze dzięki za pozdrowienia Slave :)

Ale wywiad fajny mimo wszsytko. :)

Jaquera
04-05-2007, 21:21
O Slave, pamiętasz jeszcze starego Jaquere?? Mówiłeś mi kiedyś że Twoja noga juz nigdy więcej nie postanie na tym otsie, a tu prosze. Kolejny stary gracz powraca jeszcze troche a przed depo bedzie stała ta ekipa z początku otsa :)

adrianeq :)
04-05-2007, 21:24
Super wywiadzik Slave może chcesz być policjantem jak tak dobrze ci idzie w rozwiązywaniu problemów graczy ;) pozrdo dla całej drużyny ;)

catek
04-05-2007, 21:34
kolejny bardzo dobry wywiad. Fajne pytania, dosyć długie odpowiedzi. gz, oceniam 10/10 :D

Nerki Knight
04-05-2007, 22:36
Jak na mój gust to dość krótki był ten wywiad ,a ale za to pytania były obszerne x]
Wielkie gratulacje wywiadu ,ale Catek i tak jest lepszy ;)

Noski
05-05-2007, 08:14
nie no extra wywiadzik takie mi sie bardzo podobaja:D:D jak na pierwszy to bardzo dobrze napisales

POzdro

Armin II
11-05-2007, 20:29
nom fajny wywiad :P

Drah Master
11-05-2007, 20:55
Hyhyh (:
Pamiętam Slava oj pamiętam xD..
Jak obgadywaliśmy innych graczy xD ale to pozostanie tajemnicą (:
Mogę tyle tylko powiedzieć ,że kłania się Old RoZpIeRdAlAcZ =* Pozdrawiam ciebie :D