Zaloguj się

View Full Version : Rekrutacja na stanowisko Cleanera.

Inquso
02-08-2022, 23:29
W dniu dzisiejszym, tj. 02/08/2022 roku rozpoczyna się rekrutacja Cleanera na forum naszego OTS. Osoba ta będzie posiadała bardzo ograniczone możliwości, co oczywiście z czasem może się zmienić.

Cleaner będzie miał do dyspozycji następujące opcje:

Kasowanie tematów,
zamykanie tematów,
otwieranie tematów,
przenoszenie tematów,
zatwierdzanie tematów.

Osoba, która chce zostać Cleaner'em musi posiadać:

co najmniej 50 postów
znajomość wszystkich punktów regulaminu forum,
brak ostrzeżeń za obrazę Administracji,
cierpliwość oraz umiejętność pracy w grupie.

Każda osoba, która jest zainteresowana wzięciem udziału w rekrutacji - musi napisać do mnie wiadomość prywatną (http://www.forum.toproste.pl/private.php?do=newpm&u=31996).

Wzór wiadomości:

Liczba i nazwy poprzednich kont: 1, Inquso
Imię: Mateusz
Data urodzenia: 01/01/1960
Ile czasu możesz poświęcić na moderowanie: Mogę poświęcić...
Dlaczego chcesz zostać Cleaner'em: Chcę zostać Cleaner'em, ponieważ...
Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Macie wybrać mnie, ponieważ...

Wiadomości możecie wysyłać do 16 sierpnia 2022r. Osoba, która według Ekipy APO zostanie uznana za dobrego kandydata - dostanie prywatną wiadomość z dalszymi instrukcjami.

Zarexoholik?
02-08-2022, 23:45
Super! Potrzeba kogoś kto ma czas żeby zakończyć te wieczne wyzwiska/nabijanie postów/offtopici w tematach. Najgorsze - chatbox i ta wieczna słowna agresja ze strony dzieci APOwskich!

Powodzenia, super inicjatywa. :)

wystarczy dać bana tobie APOwski dorosły dzieciaku. Wszystkie problemy znikną.

Z tego co widziałem w moim temacie to nie jestem twoim jednym problemem. :hahaha:

Ja w pierwszej kolejności zakończyłbym marne prowokacje dorosłych dzieci które nie radząc sobie w realnym życiu zamykają się na apo, dokładnie tak jak ty to robisz ;)

Zdanie typka, który rozsyłał rozbierane zdjęcia swojej byłej dziewczyny, którą poznał na APO raczej do istotnych nie należy. Nie produkuj się więcej. :hahaha:

Sasha Rookslayer
03-08-2022, 00:01
Mam nadzieję, ze nowa osoba wprowadzi tutaj jakieś zmiany i ogarnie ten bajzel. Powodzenia. ;)

Mordeczka69
03-08-2022, 07:30
Super! Potrzeba kogoś kto ma czas żeby zakończyć te wieczne wyzwiska/nabijanie postów/offtopici w tematach. Najgorsze - chatbox i ta wieczna słowna agresja ze strony dzieci APOwskich!

wystarczy dać bana tobie APOwski dorosły dzieciaku. Wszystkie problemy znikną.

@topic
Myślę że możecie przyjąć kogokolwiek bo i tak posty znikają losowo bez podania żadnego powodu czy nawet żółtej kartki. Więc cleaner może na ślepo pozamykać tematy, pokasować kilka postów i cyk awans na
moderatora :-)
[Inquso] Znikają "losowo" bez kartek tylko i wyłącznie z mojej dobrej woli. Inaczej byś musiał zakładać nowe konto, ale okej - będą kartki.

@edit

znam wszystkie punkty, bo wszystkie kiedyś złamałem, nawet w jednym poście

no i mam 50 postów

głosuje na azbesta Roftl Master, całym serduszkiem

Ektoplazma
03-08-2022, 09:37
Przeciez nawet tutaj sie wyzywaja ;p

Sir Mastah

Powodzenia ;p

Louis
03-08-2022, 10:08
Fajnie że będzie ktoś kto będzie reagować na zgłoszenia np. nabijania postów, czy obrażania w postach, naprawdę zajebiście że zajmie się ktoś forum, powodzenia.

1st R. Boonek
03-08-2022, 16:03

Ja w pierwszej kolejności zakończyłbym marne prowokacje dorosłych dzieci które nie radząc sobie w realnym życiu zamykają się na apo, dokładnie tak jak ty to robisz ;)

#t powodzenia dla startujących

Splaxor
03-08-2022, 21:39
Przyda się nowa osoba pełna zapału. Powodzenia dla nowego Cleanera.

Szalomek
04-08-2022, 03:17
Damy radę! Zło zostanie pokonane :)

Fajnie że będzie ktoś kto będzie reagować na zgłoszenia np. nabijania postów, czy obrażania w postach, naprawdę zajebiście że zajmie się ktoś forum, powodzenia.

Jak Ty nabijasz posty na zgłoszeniach :D Z czym do ludzi Louisku? Bajki nie każdy umie pisać, ale Ty robisz to najlepiej okłamując GMa na co potwierdzenie jest w postaci bana :)
[26/06/2022 21:47:22] Point -> Louis Vittoun was banished because of Oszukiwanie Game Master'a.
Szkoda ze za sharing Ci nie wlepił, ciesz się, że Punkcik ma lekka rękę.

ZozolDeNoob
04-08-2022, 08:29
Fajny pomysł, może w końcu ktoś będzie coś robił z tym forum ;)

ale Ty robisz to najlepiej okłamując GMa na co potwierdzenie jest w postaci bana
[26/06/2022 21:47:22] Point -> Louis Vittoun was banished because of Oszukiwanie Game Master'a.
Ban był za mnie bo ja wtedy grałem louisem :confused::confused:

MichaS
04-08-2022, 22:58
Bardzo fajny pomysł, przyda się nowa osoba w ekipie forum!

Roftl Master
05-08-2022, 22:00
znam wszystkie punkty, bo wszystkie kiedyś złamałem, nawet w jednym poście

no i mam 50 postów

Ozi Ek
06-08-2022, 11:08
Ciekaw jestem co piszą gracze w ostatnim i przedostatnim podpunkcie aby przekonać administrację do swojej osoby :menu: Osobiście mam nadzieje, że nie będzie to osoba stronnicza bo przyszłościowo może pełnić odpowiedzialniejszą rolę na serwerze niż pilnowanie czystości forum. Pisząc to mam na myśli, że pominięte w rekrutacji z marszu zostaną osoby, udzielające się na game-chacie w grze, chat-boxie na forum, w tematach prezentacji graczy z prowokacyjnymi wiadomościami. Przyszłościowo mogą być przychylni bardziej jakiejś grupie graczy, chyba wiecie o co mi chodzi :) Oczywiście powodzenia dla nowego Cleanera. :soczek:

wento
06-08-2022, 16:53
dawac cleanerka ja sie postaram o porzadek na forumku

Inquso
17-08-2022, 00:02
Dzięki za wszystkie zgłoszenia! Po uzgodnieniu z ekipą w przeciągu kilku dni osoba, która zostanie wybrana otrzyma rangę oraz instrukcję w wiadomości prywatnej.