Zaloguj się

View Full Version : Nedin - błazenada.

wento
21-09-2022, 19:34
Witam, dlaczego Nedin szybko zamyka tematy w sprawie ub, nie daje sie wypowiedziec i przytacza jakies stare argumenty?
JA:Witam, dostalem bana na postac Hakka krul za mc, tylko ze to sa dwa osobne komputery i dwie inne osoby ja + moj brat na postaci Procesor.

Nedin: Biorąc pod uwagę ile razy dostawałeś bany za wyzwiska, kradzieże, destruktywne czy jeszcze z innych powodów, ile razy dostawałeś ostatnią szanse od różnych członków administracji itd. Nikt Ci już nie uwierzy w twoje tłumaczenia "bo to brat", ostatnio dość często spotykamy się z takim tłumaczeniem.
Ban zostaje.

Napisałem na czacie, słowo pierd*lisz i dał mi bana na czat xD chyba ktoś za bardzo sie poczuwa w roli gamemastera i naduzywa wladzy bo nie raz widzialem jak jakis gamemaster wpisuje wulgaryzm :c

Ostatniego bana dostałem ok 3 lata temu za obrazliwe wyrazanie sie.
Jesli chcesz wysle ci zdjecie brata moze by cie to uszczesliwilo? Moge takze wyslac zdjecie dwoch komputerow.

Co do komputerow do klient skaly bardzo obciaza procesor i karte graficzna nie wiem czy ktos nie uzywa go do kopania krypto.

@DOSTAŁEM bana na czatbox za napisanie słowa pier^lisz i przyklepal mi wento 21.09.2022 21.10.2022 obraza administracji XDDDD (prosze o wypowiedz nedina w ktorym momencie go obrazilem)

1st R. Boonek
Sam niedawno plakales jaka to administracja jest zla, ze Ciebie banowali teraz nagle zmieniłeś zdanie?

Centaurion
[08/09/2022 11:16:35] Inquso -> Wento Gran was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.
[31/07/2022 22:10:23] Point -> Knightson was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

Przeciez to nie moje konta XD

wonsik
21-09-2022, 19:47
dobra decyzja, powinni skasować Ci wszystkie konta - w grze i na forum, pozdrawiam!

Windykator
21-09-2022, 20:04
Ostatniego bana za wyzywanie dostałeś przyjacielu dokładnie:

[20/09/2022 19:19:09] Point -> Hakka Krul was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.
[13/04/2022 15:12:35] Nedin -> Hakka Krul was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

Nie chce mi się wypisywać kont w których "jebałeś administracje", czy Kosta i jego rodzinę, trapowałeś graczy przy wejsciu do Pirate Jacka i za to dostałeś bana, na pewno było to słuszne, ale płacz pozostał. Zamknął temat bo nie ma o czym z tobą dyskutować, wszystko ci wyjaśnił, było nie przeklinać na ChatBoxie byś bana nie otrzymał, proste.

To dlaczego Louis nie ma perma i był odbanowany za MC? Przecież liczba banów i zgłoszeń w kierunku jego to już jakiś rekord serwera.

Zgłoszenie, zgłoszeniem może być i rekord zgłoszeń w moim kierunku, ale skoro nie łamie regulaminu to nie dostaje bana, sprawa jest oczywista. A to dlaczego zostałem odbanowany to już nie twoja sprawa, wiem ze chciałbyś wszystko wiedzieć, ale nie będziesz wiedział.

Nawet z tobą błaźnie nie wchodzę w dyskusję. Ile kont na forum już miałeś? Ile banów masz na postacie aktualnie? Policz najpierw, a nie zapomniałem, że z reguły liczysz raz, dwa, trzy i ziuuum w nochala. Jesteś toksycznym człowiekiem i mam nadzieję, że w końcu administracja weźmie pod uwagę to co zgłaszają ludzie i piszą na twój temat w grze. Nawet "koledzy" z QK piszą, że jesteś zakałą i chwastem tego serwera. Kto ci został?

Skoro już wszedłeś w tą dyskusję w która nie masz zamiaru wchodzić (rozdwojenie jaźni?) to wytłumaczę ci wszystko o co pytasz, bo widzę że rozumowanie masz swoje, a ciężko z tym u ciebie. Konto na forum mam drugie :| Aktualnie zbanowana jedna postać. Toksyczne jest twoje wyzywanie z noobcharów, robienie postaci o nickach podobnych do księdzy oraz do Jana Pawła II itd. A co do moich kolegów z QK to we udowodnij coś bo twoje historie wyssane z palca nikogo nie interesują, wyobraźnie masz duża jak twoje noob konta z których wyzywasz i trollujesz cały server, właśnie dlatego mnie nie lubisz bo ja wziąłem się za takich jak ty i pilnuje regulaminu.

+ Louisek na pół roku czy coś tam XDDDDD
a to tylko na samej górze, pewnie jakby przewinął niżej to byłoby więcej, farmazoniarz odpalony po raz n-ty :confused:

Sympatyczny Zwyrol to nie była moja postać, a Louis Vittoun jest odbanowany, więc o czym ty piszesz, wypowiedz się coś na temat, tematu a nie się do mnie czepiasz, jeszcze nie mając żadnej wiedzy na temat który piszesz xddd

Sasha Rookslayer
21-09-2022, 20:06
Ostatnio pisałeś, że jesteś jedynak i nie masz rodzeństwa. Teraz nagle zaginiony brat się znalazł? :xd:
Ban słuszny jak i wszystkie inne, które dostawałeś ostatnimi czasy. Pozdrawiam Cię słodki bobasku. :rolleyes:

Master many
21-09-2022, 20:06
W jaki sposób weryfikowane jest przebywanie na MC?

Czy jeżeli gram w tej samej sieci co inny gracz aktualnie, np. jestem w publicznym miejscu, w galerii handlowej z publiczną siecią, a nawet prosty przykład mam brata / siostrę, którzy grają na APO, to dostane bana?

A jeżeli np. Dudo Wielki Ziomal jest w DPS i gra na wspólnym Internecie i jego kumpel z pokoju stwierdzi, że zacznie wbijać skille to z automatu mają bana za MC?

Chcę być obiektywny w tej wypowiedzi, bo znam Hakkę i dla mnie jest normalne, że w grę może grać w jednym domu / miejscu kilka osób. Jeżeli faktycznie był na MC to musi być jakiś dowód, że obie postacie były zalogowane z jednego kompa.

Nie rozumiem też dlaczego zamykany jest temat odwołania bez podania konkretnego dowodu, tylko wypowiedź na zasadzie "jesteś taki to dostajesz bana". To dlaczego Louis nie ma perma i był odbanowany za MC? Przecież liczba banów i zgłoszeń w kierunku jego to już jakiś rekord serwera.

Windykator

Nawet z tobą błaźnie nie wchodzę w dyskusję. Ile kont na forum już miałeś? Ile banów masz na postacie aktualnie? Policz najpierw, a nie zapomniałem, że z reguły liczysz raz, dwa, trzy i ziuuum w nochala. Jesteś toksycznym człowiekiem i mam nadzieję, że w końcu administracja weźmie pod uwagę to co zgłaszają ludzie i piszą na twój temat w grze. Nawet "koledzy" z QK piszą, że jesteś zakałą i chwastem tego serwera. Kto ci został?

Ektoplazma
21-09-2022, 22:00
W jaki sposób weryfikowane jest przebywanie na MC?

A jeżeli np. Dudo Wielki Ziomal jest w DPS i gra na wspólnym Internecie i jego kumpel z pokoju stwierdzi, że zacznie wbijać skille to z automatu mają bana za MC?

Bardzo prosto - zostaniesz zmuszony do wykonania pewnych czynnosci w grze (wraz z 2 graczem) na tzn "chłopski rozum" w tym samym czasie więc jeśli bd grał z kimś to na 99% nie bedzie bana za MC :)

Czasami mam wrażenie że ktoś kto dostał bana ma problem się przyznać i na siłę robi z innych prostaków, którzy jedynie co chcą robić to banować i słuchać tego typu zawodzenia i lamentu...

Nie róbmy z tego OTS jeszcze większego cyrku.

Co do tematu to według tego co opisałeś to Nedin zachował się nieodpowiedzialnie, ale to tylko jeśli Twój opis sytuacji jest prawdziwy...

Centaurion
22-09-2022, 00:47
Bardzo dobra robota Nedin, zbanować wszystkie konta Hakki tj:
[21/09/2022 16:24:26] Nedin -> Hakka Krul was banished because of Multi-clienting.
[08/09/2022 11:16:35] Inquso -> Wento Gran was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.
[31/07/2022 22:10:23] Point -> Knightson was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.
i inne.
Dość popuszczania dla tego osobnika. Miarka powinna w końcu się przebrać.

Edit.
Hakka to w grze twardziel a w życiu pyta. Elo ale ten kto nie pyta to błądzi a Hakka to kiełbasa.

1st R. Boonek
22-09-2022, 18:30
Przez chwile wydawało mi się, ze może tylko udajesz debila, ale ten temat jest dowodem na to, ze ty wcale nie udajesz, a poprostu nim jesteś. Skoro nie potrafisz dostosować się do ogólnie przyjętych przez graczy norm to jakby to delikatnie ująć, idź sobie stad i tyle.

Btw. Słowo
pierdolisz w tej sytuacji było jawna proba zniewagi, poniżenia - wskazania ze nedin jest na tyle głupi, ze nie wie co pisze. Na twoje odwołania tez powinni odpisywać
a tam pierdolisz i zamykac ;)