PDA

View Full Version : Kosa blazenada??

wento
25-09-2022, 11:00
Witam o co chodzi udawal prawilnego gracza lecz sie rozpruwal do wielkiej administracji kazdego banowali i przyszla pora na niego?

[25/09/2022 10:52:54] Nedin -> Tehacjusz was banished because of Uzywanie cave bota.

[25/09/2022 10:41:10] Nedin -> Louisek was banished because of Uzywanie cave bota.

[25/09/2022 10:37:45] Nedin -> Louis Vittoun was banished because of Uzywanie cave bota.

[25/09/2022 10:37:26] Nedin -> Nao was banished because of Uzywanie cave bota.

Porsze o konstruktywne wypowiedzi

Tiki Tenii
25-09-2022, 11:25
to byl muj kolega
kogo teraz bede fragowal?

Master many
25-09-2022, 12:09
Co mam napisać, jest mi smutno.

Zbanowany Kowal
25-09-2022, 12:31
Usunęli wrzoda. Bardzo dobrze. Toksyczni gracze są straszni, a jeszcze gorsi są toksyczni naćpani gracze :(

Gaunter o'Dim
25-09-2022, 12:53
Serafin: No cze. Moge przeprowadzic z Tobą wywiad?
Kosa: Czemu nie.
Serafin: Standard, jak masz na imie, ile masz lat, gdzie mieszkasz?
Kosa: Mam na imie Łukasz mieszkam w Sto(L)icy i mam 15 lat :)
Serafin: Jak zaczela sie Twoja przygoda z Tibią?
Kosa: W trzeciej klasie szkoły podstawowej pojechałem do starszego brata i zobaczyłem u niego. Nauczył mnie w to grać i tak sie zaczeło.
Serafin: A z apo?
Kosa: Nie pamietam tego za bardzo, ogólnie z kumplami z rl zaczelismy szukać roznych fajnych ots i któryś z nas znalazł APO i tak sie własnie zaczeło.
Serafin: Zauwazylem (L). Jestes kibicem...? Opowiedz o tym.
Kosa: Legia Warszawa to moj jedyny ukochany klub, w mojej rodzinie od kilkunastu lat moj dziadek i ojciec chodzili na mecze Legi , gdy miałem 8 lat tata zabrał mnie na mecz i własnie tak zostało teraz juz ponad 7 lat kibicuje Legii.
Serafin: Masz jakies zainteresowania? Lub większe nadzieje związane z pilką nozną?
Kosa: Niestety ale juz nie , kiedyś grałem w piłke nozna w "młodych wilkach" złamałem noge w kolanie i tak zakonczyła sie moja kariera, miałem wtedy 12 lat :( A moje zainteresowania to : Informatyka , piłka nozna .
Serafin: Wyrobiles sobie opinie Thiefa [zlodzieja] na apo. Dlaczego tak sie stało i jak na to reagujesz?
Kosa: Szczerze, nie obchodzi mnie opinia innych na moj temat, a opinie thiefa wyrobiłem sobie ********. Nie moge powiedziec, bo jeszcze jakis GM mnie zbanuje. <śmiech>
Serafin: ^^ Ani razu nie zostales zbanowany za kradzież?
Kosa: Nie, za to akurat ani razu, ale dostałem kilka banów za wykorzystywanie błedów gry. :)
Serafin: Na jedno wychodzi, w sumie. :) Jak oceniasz prace moderatorów na forum i wyższych rangą w grze?
Kosa: Moim zdaniem na forum jest pozadek, ale na serverach APO panuje chaos, na Apo 8.42 i Apo Rox to jeszcze jakoś ujdzie, ale na 7.6 to juz jest wielka mega porazka. Pamietam jak czekałem w kolejkach zeby grać, chciałbym zeby to wróciło.
Serafin: Sądzisz ze po skasowaniu kilku rzeczy dałoby rade przywrocic porządek na apo?
Kosa: Tak, ale to zalezy jeszcze jakich zeczy.
Serafin: Przeszkadzaloby Ci wprowadzenie antybotów na apo? Twoje screeny zawsze byly ucięte. Skoro postać i tak sprzedales/oddales, moze chcesz nam o tym opowiedziec?
Kosa: Nie przeszkadzało by mi to. Postac została sprzedana nie obchodzi mnie juz ta postac i co sie z nia stanie. Poprostu dorobiłem sie 300kcc i postanowiłem zaczac gre na roku :)
Serafin: Miales kiedys hacka? Na realu/na apo? Co straciles?
Kosa: Nie nigdy nie miałem hacka, ale czesto udawało mi sie kogoś hakowac na real tibi ;]
Serafin: Czy gdybys mogl przeprosic tych ktorych shakowales, zrobilbys to?
Kosa: Hmmm, nie niemam wyrzutów sumienia, mogli poprostu pomyslec i nie wchodzic na kazda strone pokolei i sciagać boty.
Serafin: Chcialbys kogos pozdrowic? Ew. Przeprosic.
Kosa: Pozdrowic chciałem :
Shadow Sorcer (dzisiaj oszukany).
I wszystkich którzy czuja sie pozdrowieni.
Serafin: Dziekuje za wywiad.
Kosa: Niema sprawy było warto.:)

Done. Nie wiem ktory wywiad.

Jest mi przykro, bo miałem być bity przez niego, a tutaj jego 3 postacie zbanowane.

Postać została sprzedana, pozdrawiam.

https://i.imgur.com/deCao0l.png
Do tego hipokrytę.

Smacznej Kawusi Pozdrawiam Kapusi

Sasha Rookslayer
25-09-2022, 12:57
Dzisiaj on, jutro to możesz być Ty. Strzeżcie się wszyscy! !ooo

Domcio Old
25-09-2022, 14:21
Dzisiaj on, jutro to możesz być Ty. Strzeżcie się wszyscy! !ooo

Niby tak, masz racje :D ale jak ktos jest normalny, nie uzywa botow to bana nie dostanie.

Widzisz louisku, jak to jest:D i postacie zostaly usuniete, ciekawe jak sie po tym podniesiesz teraz haha :D

1st R. Boonek
26-09-2022, 21:12
Nie rozumiem tylko jak można wpierac ludziom, ze jest się jakimś życiowym wygrywam jednocześnie robiąc z siebie dziwke za jakieś pare uc :confused:

Odświeżyłem ci temat bo widać ze każdy ma to w ch*u

Mikul1960
27-09-2022, 10:32
Niby tak, masz racje :D ale jak ktos jest normalny, nie uzywa botow to bana nie dostanie.

Nawet jak ktoś nie używa botów dostaje bany za boty potwierdzone info :)

Gaunter o'Dim
28-09-2022, 20:00
Nawet jak ktoś nie używa botów dostaje bany za boty potwierdzone info :)

Teraz masz, że nawet na zbanowanego dorzucone 2 bany. (Podobno wydłużenie).

https://i.imgur.com/WfCAa2l.png

Witajcie drodzy forumowicze potrzebuje program do nagrywania ekranu gry, może być tibiacam, ktoś wrzuci link?

Btw, już wiadomo kto będzie innych podpierdzielał w grze - 60, es.

Smacznej Kawusi Pozdrawiam Kapusi