View Full Version : Zwiększenie respawnu Demented Dwarf
Fan Wypowiedzi Perona
13-11-2022, 18:07
Witam, wychodzę z propozycją powiększenia respa potworów Demented Dwarf (zwiększenie obszaru respa lub zwiększenie dwarfów na obecnym terenie).
Gdy na respie expi 3osoby dwarfy nie mają kiedy się zrespić.
EDIT_1
Jeżeli dla Ciebie resp Dwarfów jest za mały, nie respią Ci się moby to zmień respa. Jest masa innych potworów, na których możesz wbijać punkty doświadczenia. Mi zawsze tam się dobrze expiło i wszystko się respiło. Trzy osoby na respie to rzadkość, więc wyluzuj młody. :D
gdy ty tam expiłeś było 5 osób online teraz jest 60osób online i wszystko zajęte :/
EDIT_2
bez jakiegokolwiek wyjaśnienia czemu Tak
Dwarfy zostały znerfione po zablokowaniu możliwość sciągania parala kostiumem. Gdy na dwarfy wejdzie 2 osoby z 5k lvlem na respie ciężko uświadczyć dwarfa. Obecnie na dwarfach nie ma najlepszego expa. Jeśli chodzi o pieniążki to też nie ma tam kokosów(sio 15uc + magic walle i zawsze jesteś na minusie).
a z drugiej mańki jakie są argumenty aby nie powiększyć respa?
EDIT_3
Schwaab ty i konoha nie słyniecie z inteligencji. Twoje wypociny skwituje pytaniem RETORYCZNYM: Kiedy ostatni raz biłeś bosa pod respem demented dwarf?
pozdrawiam
Sasha Rookslayer
13-11-2022, 18:20
Jeżeli dla Ciebie resp Dwarfów jest za mały, nie respią Ci się moby to zmień respa. Jest masa innych potworów, na których możesz wbijać punkty doświadczenia. Mi zawsze tam się dobrze expiło i wszystko się respiło. Trzy osoby na respie to rzadkość, więc wyluzuj młody. :D
nie tylko ten resp przydało by sie powiększyć. wardy na cod, cracki itp.
jestem na tak
Oczywiście na Nie. Jeżeli Dwarfy zajęte to poszukaj innych respow malolat... Kiedyś się grało i czekało, aż się zwolni przy 300 + online. Jeżeli Dwarfy zostałyby powiększone to inne respy ludzie również chcieli by powiększyć np. Returned. BŁĘDNE KOŁO.
Wynik głosowania mało istotny... całe NWO na Tak bo Tiki tak powiedział bez jakiegokolwiek wyjaśnienia czemu Tak bo Nie. :hahaha:
nie tylko ten resp przydało by sie powiększyć. wardy na cod, cracki itp.
jestem na tak
Ta i zwiększyć expa + dodać taska na Wardy żeby dawał 5 poziomów. Cracki tak powiększyć, żeby po Cannion biegały. NIE :xd:
Dwarfy zostały znerfione po zablokowaniu możliwość sciągania parala kostiumem. Gdy na dwarfy wejdzie 2 osoby z 5k lvlem na respie ciężko uświadczyć dwarfa. Obecnie na dwarfach nie ma najlepszego expa. Jeśli chodzi o pieniążki to też nie ma tam kokosów(sio 15uc + magic walle i zawsze jesteś na minusie).
a z drugiej mańki jakie są argumenty aby nie powiększyć respa?
Dwarfy to temat rzeka... Nie wiem na jakim respie Dwarfów expisz skoro ciężko ci uświadczyć dwarfa skoro są tam dwa respy przyjęte przez graczy. To, że się nie respią na bieżąco to chyba zamierzony efekt... Argumentem nie powiększania respa jest chociażby to, że powtarzam masz inne respy odpowiednie dla takiego wysportowanego, potężnego Knighta, nie? Plus ewentualny Update :hahaha: Uzależnienie graczy na serwerze jeszcze raz od Dwarfów to słaby pomysł... Płacz był ogromny wtedy...
Co do błędnego koła...
Jeżeli ktoś chce dwarfy to czemu nie Returned bo jest ich mało, słaby exp i słaby loot albo Ward bo czasem coś spadnie ale słaby exp.
ty i konoha nie słyniecie z inteligencji. Twoje wypociny skwituje pytaniem RETORYCZNYM: Kiedy ostatni raz biłeś bosa pod respem demented dwarf?
pozdrawiam
Pani Kazimiera Szczuka powiedziałaby, że jesteś najsłabszym ogniwem zaś Pani Magda Gessler stwierdziłaby, że jesteś niedorobiony. Mati inteligencie BES MUSKU. Zamiast płakać o zwiększenie respawnu może wystarczy napisać propozycje by boss wymagał mniejszej ilości zabitych Dwarfów na respie? #inteligencja. Co do pytania to nie liczę zabitych bossów, ani nie zapisuje kiedy ostatni raz danego Bossa zabiłem.
Nie pozdrawiam.
Zdecydowanie tak. Niektórzy nie mają pojęcia jak expić na dwarfach z prawie 5k lvlem z sio :D :D a co dopiero w większej ilości osób ;) dodatkowo zwiększenie ilości dwarfow, daje większą szansę na... Na jedną fajną rzecz ;-)
Tym bardziej NIE. Ludzie którzy nie mają pojęcia o stworzeniu Bossa chcą normalnie expic. Zwiększenie respawnu zaburzy exp low lvl :)
Elite Knight
14-11-2022, 16:41
Zdecydowanie tak. Niektórzy nie mają pojęcia jak expić na dwarfach z prawie 5k lvlem z sio :D :D a co dopiero w większej ilości osób ;) dodatkowo zwiększenie ilości dwarfow, daje większą szansę na... Na jedną fajną rzecz ;-)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.