Zaloguj się

View Full Version : Legendy Grincha II

Point
01-12-2022, 08:52
"Jak śmiesz wchodzić do jaskini Grincha!? Bezczelność! Zuchwałość! Niezłomna żółć! Och, ta ludzkość!"

Niemal każdy w swoim dzieciństwie był zafascynowany otwieraniem kolejnych okienek wyjmując z nich słodkie czekoladki. Niemoc i samozaparcie w pozostaniu na odpowiednim okienku danego dnia w naszym kalendarzu adwentowym była tak mocna, że z pewnością wielu z Was otworzyło kolejne by dowiedzieć się co się za nim skrywa. Drodzy gracze, aby urozmaicić Wam ten wyjątkowy okres w roku przychodzimy z swego rodzaju kalendarzem, który zaczniemy otwierać już dziś. Będziemy z Wami codziennie przez kolejne 24 dni grudnia przynosząc dosyć rozbudowany event!

Tytuł tematu nie jest przypadkowy, a słowo "legendy" będzie miało swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. Co trzeba będzie zrobić, aby otrzymać takie miano? Otóż najważniejsza zasada to regularność i obecność każdego dnia na serwerze (co nie będzie wymagane w celu ukończenia eventu) w celu zabrania z kalendarza tego co do Ciebie należy. A uwierzcie, że warto gdyż tylko 4 osoby raz do roku będą mogły stać się "wyjątkowe". Co dokładnie będzie istotą eventu myślę, że wywnioskujecie sami w trakcie jego trwania już od dnia dzisiejszego.

W trakcie trwania całego okresu adwentowego będziecie się mogli również spodziewać takich atrakcji jak najazdy, mini eventu typu "znajdź GameMastera" i wiele innych! Nie zapomnijcie również o przygotowaniu miejsca w domkach na choinki, które będziecie mogli zasadzić niedługo po tym jak według prognoz spadnie śnieg w najbliższym czasie.

Niebawem pojawią się informacje na temat konkursu w którym bedziecie mogli zdobyć cenne nagrody!

Informacje na temat godziny otwarcia danego okienka w kalendarzu będą standardowo pojawiać się na naszym Fanpage Facebook’owym oraz Discordzie.

Enjoy! :)

Edward12
01-12-2022, 12:10
Fajna inicjatywa #offtopic Jako że został otwarty kalendarz adwentowy możecie zgłaszać się z ciastkami do mnie.

Rijo diju
01-12-2022, 12:14
Co się dzieje na duży + tylko szkoda, że tak rzadko. Mam nadzieję, że frekwencja na serwerze będzie większa.

Domcio Old
01-12-2022, 12:34
Wazne ze administracja nie zapomina o takich świętach i cos robi w kierunku żeby urozmaicić grę ;) +

Mr Joint
01-12-2022, 13:12
Co się dzieje na duży + tylko szkoda, że tak rzadko. Mam nadzieję, że frekwencja na serwerze będzie większa.

Pamiętaj że każdy z administracji ma prace , rodzinę i swoje obowiązki , pewnie robią ile mogą , mam nadzieje ze uda się zdobyć tego Grincha :rotfl:

Pozdrawiam.

Sasha Rookslayer
01-12-2022, 17:21
Jeden z ciekawszych eventów. Dobrze, że podtrzymujecie coroczną tradycje. :spoko:

PS
Zapraszam wszystkich do śledzenia nieoficjalnego Fanpage'a serwera (https://www.facebook.com/profile.php?id=100086799633822). Będzie można tam wygrać pierniczki. ;)

Schwaab
01-12-2022, 23:23
Fajno! Update tylko brakuje. Ciasteczka chętnie odkupię. Pozdrawiam.

Point
10-12-2022, 17:52
[Adwentowe Newsy] Od tej chwili do konca weekendu przelicznik EXP zostal zwiekszony z 5x do 10x! Zachecamy do sledzenia forum, Fanpage APO oraz Discorda gdyz tam juz niebawem znajdziecie wiecej informacji co do weekendowych atrakcji.

Tym samym już jutro od godziny 17:00 możecie spodziewać się najazdów na Rookgardzie jak i Mainlandzie! Będziemy mieli dla Was również kilka niespodzianek.

Okienko z kalendarza w dniu 11.12.2022 otworzymy o godzinie 21:00.

Zapraszamy do gry,
Ekipa APO!

Ektoplazma
10-12-2022, 19:54
Point
A jak to sie odnosi do piernikow z tamtego roku?

Rekrut
11-12-2022, 12:47
Kolejny event dla nolife. Brawo

Mr Joint
12-12-2022, 10:48
Kolejny event dla nolife. Brawo

Jak to się mówi ,,Życie ''

Apendor
14-12-2022, 23:32
[Adwentowe Newsy] Przy okazji otwarcia okienka w kalendarzu, w najbliższą sobotę tj. 17 grudnia rozlosujemy wśród osób będących online na serwerowym Discordzie trzy nagrody, którymi będą 21 dni premium account.

O konkretnej godzinie otwarcia okienka i tym samym rozpoczęcia eventu poinformuje standardowo Point

Peace :piwo:

Widow
14-12-2022, 23:44
Fajny pomysł z tym losowaniem pacc na discordzie, oby tak dalej :spoko:

Demon
22-10-2023, 00:28
fajna inicjatywa. będę próbował zdobyć mój 1 kostium!

kupie szalik xd