View Full Version : Inquso i twierdzenie że został oszukany! (Michas banicja)
Napisałem zgłoszenie na gracza Dark Monster i zamieściłem do tego nagranie, Inquso napisał że w minutach, które mu podałem widać ze gracz sam zrobił skos.
Okej, odnosząc się do tego co napisał Inquso było wszystko w porządku, lecz wysłałem mu w zwolnionym tempie filmik 2/3 minuty dalej z filmiku pierwszego, który trwał ponad 20 minut.
I stwierdził sam że gracz Dark Monster miał auto pusha.
Żeby było śmiesznie parę godzin później moja postać otrzymuje bana za Oszukiwanie Administracji, a konto na forum zostaje permanentnie zablokowane.
I tu nastaje pytanie, od kiedy gracz ma weryfikować czy ktoś zrobił sam skosy czy ktoś go pushnął?
Po to zostało wysłane zgłoszenie żeby zweryfikowała to Administracja.
Pamiętając że wielokrotnie gracz Savar i Shamsolvaezzin otrzymywali bany za macro boty gdzie udowodnili nie raz że ich nie mieli, więc pytanie dlaczego osoby, które ich wtedy zgłosiły nie otrzymały bana za oszukiwanie administracji?
Pisząc zgłoszenie nie miałem na celu nikogo oszukać, czy to graczy czy administracje, a tylko zgłosić do weryfikacji Filmik.
#edit1
Przypominając że Inquso pierw zbanował Dark Monstera, a później to zweryfikował z innymi osobami z Administracji, ale pytanie jest dlaczego na początku nie odpisał że musi to z innymi zweryfikować? Tylko dał bana?
#edit2
Odnosząc się do tego co mi napisałeś w grze, to ja mam weryfikować filmik ze zgłoszenia czy ty?
Ty jako osoba pełniąca funkcje na serwerze decydujesz o tym czy zgłoszenie jest prawidłowe, a nie ja.
Ja jako zwykły gracz jedynie mogę "Tak jak to zrobiłem" podesłać w zgłoszeniu filmik do weryfikacji.
16:37 Inquso: Juz Ci tlumacze i to bedzie jedyna wiadomosc jaka ode mnie uzyskasz. Podeslales falszywy film w ktorym chcesz kogos wjebac na mine, a w dodatku oszukujesz mnie wysylajac mi takie nagranie. Przeprowadzilismy pelna weryfikacje.
#edit3
Nie graj dalej glupa, sam ci pisałem ze poruszasz się po cc które wyrzucasz, zrobiłeś marna prowokacje, za co zostałeś ukarany słusznym banem. Następnym razem wymysł coś lepszego :)
Ziomeczku ja nie jestem Shamsolvaezzin, więc to co napisałeś nie ma ładu i składu.
#edit4
No właśnie, sam filmik był do waszej weryfikacji i sam teraz napisałeś że wy to weryfikowaliście.
No ale gracz tego nie weryfikował tylko my, więc? co Ci się uroiło?
Ja nie miałem na celu nikogo oszukać bo tylko widziałem filmik, który otrzymałeś w zgłoszeniu, a dla mnie wygląda to jak auto push.
Owszem, ale do oszukania nie potrzebowali bota Sherlocku. Zgłosić podejrzenie bota, a zgłosić "bota" przez film w którym chciało się nas oszukać to dwie inne kwestie.
Okej, a skąd niby mogę wiedzieć że coś jest nie tak na filmiku skoro tylko dostałem do niego link? Dziwna sprawa.
Napisałem ja zgłoszenie bo jak wszyscy zauważyli najszybciej mi odpisujecie więc co w tym dziwnego?
Pisząc zgłoszenie i wysyłając film (w dodatku nie Twój) w którym celowo oszukujecie z pełną tego świadomością by ktoś dostał bana, podchodzi pod celowe oszustwo administracji, nie sądzisz?
I dlaczego na początku nie zweryfikowałeś to z innymi tylko przyznałeś bana i później wyszła sytuacja taka, a nie inna?
Zbanowałem, fakt. Dostałem odwołanie od gracza więc wysłałem nagranie do Apendora i Pointa bo coś w nim zauważyłem po ponownym odtworzeniu.
#edit5
XD
aZSf9LSfHdE
Tutaj też sam skosa zrobiłem. !ooo
Critical
04-12-2022, 17:43
Nie graj dalej glupa, sam ci pisałem ze poruszasz się po cc które wyrzucasz, zrobiłeś marna prowokacje, za co zostałeś ukarany słusznym banem. Następnym razem wymysł coś lepszego :)
Kolega chyba nie w temacie? Albo z tej samej miejscowosci :)
Z Inquso nie ma dyskusji. Jest ban, koniec tematu i brak skladu i ladu w tym co on odpisuje. Oczywiscie filmiku z kontra nagrania nie zobaczymy bo jest tylko na KONCIE Inquso.
Nie bede sie za bardzo rozpisywal bo Inquso ma zawsze racje, a jak mam problem moge napisac do Mortiisa, ktory mi zabierze all na APO bo MOZE.
Każda rzecz na serwerze nalezy do Mortiisa nawet twoje konto xD
Pssss. Napisalem to w swoim poscie... WTF? Gupi czy gupi?
Edit:
Zwolnione tempo.
Kursor stoi, pisze "oo", kasa pod siebie, manas, Exori Max, UH i sam robi skosy. GENIUSZ Tibi. To jest 14 Letni Mbappe Tibijski.
qJdQkhX-9Pk
Normalne tempo.
CpIet7woa_E
Inquso na VAR to sie nie nadajesz. Twoje wspomnienia z PvP Jihad to tylko wspomnienia jezeli nie potrafisz prostej sytuacji ocenic klarownie. Zamykaj tematy i kończ waść, wstydu oszczędź.
Edit v2:
Inquso ja mam tylko mocne pociski ale ciebie traktuje jak ksiezniczke bo temat Mi zamkniesz :xd:
Co do tlumaczenia to raczej masz z tym problemy. Chyba, ze zamkniecie tematuz to wyjasnienie.
Zgloszenie poszlo przez Michasia bo kazdy z Was ma w dupie APO, a wpisujecie Administratora w CV. Michas ma konto od XX Lat i temat owartry, nie zamkniety od kilkunastu zgloszen - Geniuszu.
Daj mi nagranie na jakiegokolwiek gracza TWOJA metoda banuje kazdego. Pssss... Ty chciales banowac za "exana ani", wiec ???
Pokaz klase i chodz discord - ogolny. Discord to tam gdzie miales graczy sprawdzac na jakim kliencie graja.
Nie było kontr, ciekawie ciekawie XDDDDD
[Inquso] No czego nie rozumiesz? Dark Monster nie wysłał mi nagrania więc go nie ma.
Czyli wyssane z palca po "DOKŁADNEJ WERYFIKACJI" Zero kontry ze strony Dark Monstera :wow:
Dark Monster tez w szoku.
edit
wychodze z domu odpisze Wam koło 23:placze:
PROŚBA DO EKIPY GRY/FORUM. NIE USUWAJCIE POSTÓW Z TEGO TEMATU.
Caly Inquso mocarz forum z pozycja. Nie usuwać bo wroci, zbanuje i kartki rozdawac bedzie.
Moze jeszcze komus pocisnie bo on MOZE.
Inquso kazdy wie jakie masz relacje z Dark Monsterem usilujesz na sile udowodnic ze kolega nie jest winny na nagraniach widac ze jest winny gry na botach osmieszasz sie ze masz wgl tutaj pozycje nie masz pojecia o grze na mainie wiec nie rozpatruj podan main bo wiesz tylko cos o rooku bo sam na nim grasz komprpmitacja calego apo z twojej strony.
Sentyment zostaje.
Jak dla mnie bardzo zespół VAR słusznie wychwycił ruch kursora i sytuacja jest prosta. Nieładnie tak wymuszać bany i zawracać dupę administracji. A kara jak dla mnie słuszna, ku przestrodze innym graczom APO :)
Generalnie te nagrania nie mają sensu, bo przecież oczywistym jest, że można to zrobić numeryczną. Po 2. te gp lezały pare sekund, tylko głupiec by użył bota w takiej sytuacji, tym bardziej wiedząc, że wiekszość akcji nagrywacie :D To nie jest dowód, że ktoś korzysta z jakiegoś bota. Mało tego, jeżeli administracja miałaby banować za coś takiego to każdy by rzucał pod siebie trasha i robił skosy. :confused:
Manas na Hotkey i UH na Hotkey, a jebaniutki myszka nie ruszyl w momencie pusha. Do tego kase rzucal i sie pushowal. Mlody Tibisjki Mbappe! Ave!
Chodzi Ci o to, że nie mógł na numerycznej chodzić jak rzucił gp? Przecież on te gp dwie sekundy wcześniej wyrzucił z bp :D
Ale chodzi Ci o Edit w prawym dolnym? Czy swiadomie nabijasz posty? White Inquso
Fajnie, że rozpatruje przynajmniej Twoje zgłoszenia, bo o moich zapomniał (od ponad miesiąca wiszą i nawet wiadomości na pw nie pomagają). No co michaś... nosił wilk razy kilka...
Dlatego poszlo zgloszenie przez Michasia bo nikomu innemu nie odpisuja. Chyba, ze kolega z miasta :xd:
Ciesze sie, ze powstal ten temat, wczoraj z Dark monsterem przed jego banicja, bawilismy sie bardzo dobrze, smiejac sie z tego, ze nagrywacie i wmawiacie bota, brawo maly michasiu, jestem dumny z ciebie, pozdrawiam i idz tera na mazurka konfidencic, elo. btw ja tez mialem dostac bana za jakiegos pusha, gdzie on?
Po co banowac kogos takiego jak Ty? Alkoholik w bitce sie nie przydaje :hahaha: Baaaa... to nawet nie profesja :xd:
Edit v3
Inquso jesteś żałosny skoro myślisz, że bym Cie obrażał Discord. Dawidka nie ma u Nas na Discord, więc kultura. Zapytaj Pointa ile razy go na Discord obraziłem - zapomniałem Ty się nie komunikujesz z resztą ekipy bo zawsze masz rację. Mylisz się cały czas. Podjąłeś złą decyzję i jej zmienić nie możesz to odpisujesz w temacie bo nie masz godności by z chłopakami to wytłumaczyć na Dc. Udowodnić komuś skosy? albo bota? Po co? Jestem Inquso.
Ps. Rodziny obrażam tylko kur** bez honoru i tym co zaczynają moja rodzinę obrażać. Jakbyś otworzył oczy albo czytał ze zrozumieniem byś doczytał wszystko na Discord - Geniuszu? Co do sprawdzania klienta to byś zrobił coś dla serwera od Siebie i zaczął sprawdzać. Lepiej postać w Trainer rook, nie?
Więcej Ci nie odpisze bo nie jesteś tego wart. Pokazałeś co potrafisz zrobić bez dowodów z Astaroth i Shamso oraz Michas. Zapraszam Discord Tibijski cwaniaku na rozmowę poważną, a nie Mi tu z Matkami i kur*** wyjeżdżasz (strach?). Lepsza rozmowa, niż spam Forum. Ale pomarzyć mogę chyba o Twoim godnym/honorowym zachowaniu jako Administratora.
#t
Wyłudzenia nie było, ban słuszny dla Dark Monster. Filmik w zwolnionym tempie jak i w przyspieszonym do ponownej weryfikacji.
P. S
W momencie kiedy Inquso zapytałeś czy możesz udostępnić nagranie dla strony zbanowanej wiedzieliśmy w 90 %, że coś kombinujesz.
O jeszcze jedno Cie proszę - nie prowokuj. I usuń ten Twój podpis z "60" bo pomówiłeś w tej sytuacji dwóch graczy bez dowodów.
---------------------------------------
aZSf9LSfHdE
Tutaj tez samemu sie pushowal? W skrocie Inquso jest w sytuacji "ale odjeb****" i nie moze sie przyznac do bledu. Ale on moze wszystko, wiec BAN sluszny.
moge ci dac przynajmniej 2 lub 3 nagrania jak sam skosy robiłeś i pisałes dzieki za nagranie XD
Poprosimy nagrania. Jezeli ich nie posiadasz to Inquso mamy swiadome wprowadzanie uzytownikow forum w blad.
-------------------------------------
Filozofia Inquso
BAN --> NIE BAN --> BAN --> NIE BAN --> KTO INNY BAN xD
https://i.imgur.com/O3GK26Q.png
https://i.imgur.com/qgEl2Tt.png
MOCNY POCISK --> ZALOSNY POCISK --> MATKI --> POD WRAZENIEM
WTF???
Zdecyduj sie bo jestes FEST ODKLEJONY jako Administrator co wszystko moze...
Bardzo dobrze się stało. Dobry zwyczaj nie podpierdalaj
Jesteś konfident i masz nauczkę hehe
Ciebie Sasha i Nedin :hahaha: skonczyl. Odnies sie do tematu z uzasadnieniem jakims na poziomie bo w tej grze akurat kazdy, kazdego zglasza.
-------------
https://i.imgur.com/QfMM7hY.png
XD pozwolisz - Inquso pseudo prawilniaku?
Co do pomówienia to pomówiłeś. Masz brak dowodów na skos. Oceniłeś sytuację źle i ukarałeś niewinne osoby. Jeszcze jakbyś miał nagranie z akcji równoległej to bym się nawet nie wtrącił. A Ty na forum dalej twierdzisz, że oszukał cie. Typowy pomawiacz. Z Tobą tematu bym raczej nie podjął w RL ale chciałem porozmawiać o twojej wizji i ocenie nagrania. No ale trudno poduszeczka na główkę i Inquso ma rację. Inquso baw się dobrze w Administratora niech te chorągiewki Cie oklaskują. Bajo pod trzepakiem JP!.
Fiszu aka Solik
04-12-2022, 18:16
Bardzo mi przykro, ten Inquso to bardzo zły jest, trzymaj się Michasiu : ((((
Skoro wynosimy wszystko na forum publiczne
Napisałem zgłoszenie na gracza Dark Monster i zamieściłem do tego nagranie, Inquso napisał że w minutach, które mu podałem widać ze gracz sam zrobił skos.
Od kiedy gracze potrzebują szeryfa i adwokata Michasia do wysyłania nagrań? Sprawa nie dotyczyła Ciebie, więc po co się wtrącałeś? Osoba, która nagrywała nie potrafi sama wrzucać zgłoszeń? Owszem zauważyłem skos, nie przyglądnąłem się nagraniu dokładnie ale postanowiłem jeszcze raz je obejrzeć.
Okej, odnosząc się do tego co napisał Inquso było wszystko w porządku, lecz wysłałem mu w zwolnionym tempie filmik 2/3 minuty dalej z filmiku pierwszego, który trwał ponad 20 minut.
No właśnie to nagranie utwierdziło mnie w przekonaniu, że próbujecie wyłudzić bana na kimś kto tego bana nie powinien otrzymać.
I stwierdził sam że gracz Dark Monster miał auto pusha.
Tak, a później nagranie obejrzeliśmy jeszcze kilka razy.
Żeby było śmiesznie parę godzin później moja postać otrzymuje bana za Oszukiwanie Administracji, a konto na forum zostaje permanentnie zablokowane.
No jak dla mnie śmieszne to nie jest.
ps. i został zabrany Ci moderator z discorda.
I tu nastaje pytanie, od kiedy gracz ma weryfikować czy ktoś zrobił sam skosy czy ktoś go pushnął?
Po to zostało wysłane zgłoszenie żeby zweryfikowała to Administracja.
No ale gracz tego nie weryfikował tylko my, więc? co Ci się uroiło?
Pamiętając że wielokrotnie gracz Savar i Shamsolvaezzin otrzymywali bany za macro boty gdzie udowodnili nie raz że ich nie mieli, więc pytanie dlaczego osoby, które ich wtedy zgłosiły nie otrzymały bana za oszukiwanie administracji?
Owszem, ale do oszukania nie potrzebowali bota Sherlocku. Zgłosić podejrzenie bota, a zgłosić "bota" przez film w którym chciało się nas oszukać to dwie inne kwestie.
Pisząc zgłoszenie nie miałem na celu nikogo oszukać, czy to graczy czy administracje, a tylko zgłosić do weryfikacji Filmik.
Pisząc zgłoszenie i wysyłając film (w dodatku nie Twój) w którym celowo oszukujecie z pełną tego świadomością by ktoś dostał bana, podchodzi pod celowe oszustwo administracji, nie sądzisz?
Przypominając że @Inquso pierw zbanował Dark Monstera, a później to zweryfikował z innymi osobami z Administracji, ale pytanie jest dlaczego na początku nie odpisał że musi to z innymi zweryfikować? Tylko dał bana?
Zbanowałem, fakt. Dostałem odwołanie od gracza więc wysłałem nagranie do Apendora i Pointa bo coś w nim zauważyłem po ponownym odtworzeniu.
Kolega chyba nie w temacie? Albo z tej samej miejscowosci :)
Mocny pocisk, jestem pod wrażeniem.
Z @Inquso nie ma dyskusji. Jest ban, koniec tematu i brak skladu i ladu w tym co on odpisuje.
Mam nadzieję, że wystarczająco jasno odpisałem żebyś mógł zrozumieć.
Oczywiscie filmiku z kontra nagrania nie zobaczymy bo jest tylko na KONCIE Inquso.
Oczywiście, że nie zobaczysz kontr nagrania. Bo jest tylko jedno - od Michasia.
Nie bede sie za bardzo rozpisywal bo Inquso ma zawsze racje, a jak mam problem moge napisac do Mortiisa
Oczywiście jeśli masz ochotę to pisz :spoko:
Jeśli chodzi o nagranie to widać bardzo dobrze, że cały czas operujesz kursorem ale w momencie wyrzucenia CC na ziemie i wciśnięciu OK kursor nagle zamarł w miejscu gdzie polożyłeś CC, wykonałeś dwa skosy po czym szarpnąłeś kursorem ponownie. Tak to jest jak chcesz kliknąć dwa klawisze na numerycznej, a później panicznie łapiesz za myszkę ;)
ps. ciekawe dlaczego kursor przestaje się ruszać zawsze gdy wyrzucisz CC i niby ktoś Cię suwa? hmm ciekawe czemu tylko w takich momentach :confused::confused::confused::rolleyes:
edit
wychodze z domu odpisze Wam koło 23:placze:
PROŚBA DO EKIPY GRY/FORUM. NIE USUWAJCIE POSTÓW Z TEGO TEMATU.
Oczywiście, że nie zobaczysz kontr nagrania. Bo jest tylko jedno - od Michasia.
[Inquso] No czego nie rozumiesz? Dark Monster nie wysłał mi nagrania więc go nie ma.
Czyli wyssane z palca po "DOKŁADNEJ WERYFIKACJI" Zero kontry ze strony Dark Monstera :wow:
Warriors_Rayan
04-12-2022, 18:35
Jak dla mnie bardzo zespół VAR słusznie wychwycił ruch kursora i sytuacja jest prosta. Nieładnie tak wymuszać bany i zawracać dupę administracji. A kara jak dla mnie słuszna, ku przestrodze innym graczom APO :)
Generalnie te nagrania nie mają sensu, bo przecież oczywistym jest, że można to zrobić numeryczną. Po 2. te gp lezały pare sekund, tylko głupiec by użył bota w takiej sytuacji, tym bardziej wiedząc, że wiekszość akcji nagrywacie :D To nie jest dowód, że ktoś korzysta z jakiegoś bota. Mało tego, jeżeli administracja miałaby banować za coś takiego to każdy by rzucał pod siebie trasha i robił skosy. :confused:
Inquso kazdy wie jakie masz relacje z Dark Monsterem usilujesz na sile udowodnic ze kolega nie jest winny na nagraniach widac ze jest winny gry na botach osmieszasz sie ze masz wgl tutaj pozycje nie masz pojecia o grze na mainie wiec nie rozpatruj podan main bo wiesz tylko cos o rooku bo sam na nim grasz komprpmitacja calego apo z twojej strony.
Edward12
04-12-2022, 18:42
Dark Monsterem nie gra tiki więc twoja wypowiedź nie ma sensu.
ZozolDeNoob
04-12-2022, 18:45
Xd
Jak coś to nie da sie chodzić podczas rzucania kasy.
Ale pytanie... przeciez nie da sie rzucac kasy podczas biegania
Warriors_Rayan
04-12-2022, 19:27
Xd
Chodzi Ci o to, że nie mógł na numerycznej chodzić jak rzucił gp? Przecież on te gp dwie sekundy wcześniej wyrzucił z bp :D
Inquso kazdy wie jakie masz relacje z Dark Monsterem usilujesz na sile udowodnic ze kolega nie jest winny na nagraniach widac ze jest winny gry na botach osmieszasz sie ze masz wgl tutaj pozycje nie masz pojecia o grze na mainie wiec nie rozpatruj podan main bo wiesz tylko cos o rooku bo sam na nim grasz kompromitacja calego apo z twojej strony.
Edward Ciebie nikt tu nie zapraszal sam masz ulgi jakies wlasnie od niego twoja wypowiedz jest tutaj zbedna lisciu :/
Dzieki takiemu zachowaniu tracicie graczy nie umiecie rozpatrywac zgloszen zz botami przykre
Ketanol Dencabre
04-12-2022, 19:49
Ciesze sie, ze powstal ten temat, wczoraj z Dark monsterem przed jego banicja, bawilismy sie bardzo dobrze, smiejac sie z tego, ze nagrywacie i wmawiacie bota, brawo maly michasiu, jestem dumny z ciebie, pozdrawiam i idz tera na mazurka konfidencic, elo. btw ja tez mialem dostac bana za jakiegos pusha, gdzie on?
Centaurion
04-12-2022, 19:55
Fajnie, że rozpatruje przynajmniej Twoje zgłoszenia, bo o moich zapomniał (od ponad miesiąca wiszą i nawet wiadomości na pw nie pomagają). No co michaś... nosił wilk razy kilka...
Elite Knight
04-12-2022, 20:01
Kichaś idź beczeć gdzie indziej :)
Ektoplazma
04-12-2022, 21:22
Inquso nie wiem czemu wg sie tlumaczysz. Typ wyslal nagranie z 3 reki wiec sam sobie strzelil w kolano.
Czy chcial czy nie chcial -oszukał
Rijo diju
04-12-2022, 21:58
Widocznie nagrania z temple zrobiły się nudne :(
#t
Kara troszkę zbyt surowa wydaje mi się za wysłanie filmiku do weryfikacji
ZozolDeNoob
04-12-2022, 22:08
Widocznie nagrania z temple zrobiły się nudne :(
#t
Kara troszkę zbyt surowa wydaje mi się za wysłanie filmiku do weryfikacji
Moim zdaniem to było normalne zgłoszenie, celowego "OSZUKIWANIA GAMEMASTERA" nie było. Mógł Dark Monsterowi bana nie dawać i dla reszty albo dać mniejszą kare albo po prostu nie banować. !ooo
Dla szmalca to odpowiednia kara gość już kilka razy nagrywał jak niby ktoś go suwa po gbpkach samemu chodząc na skosy.
udowodnij
Edward12
04-12-2022, 22:09
Moim zdaniem to było normalne zgłoszenie, celowego "OSZUKIWANIA GAMEMASTERA" nie było. Mógł Dark Monsterowi bana nie dawać i dla reszty albo dać mniejszą kare albo po prostu nie banować. !ooo
Dla szmalca to odpowiednia kara gość już kilka razy nagrywał jak niby ktoś go suwa po gbpkach samemu chodząc na skosy.
woojtylaa
04-12-2022, 22:24
Gościu! Co to w ogóle jest za płacz? Weź się nie kompromituj lepiej. Jesteś dziwną osobą, która myśli, że na lizaniu dupy cokolwiek ugra. Zajmij się sobą, a wyjdzie Ci na lepsze. Bez pozdrowień.
Tutaj czyste złoto od Inquso. Cieszę się, że właśnie w takich słowach bezpośrednio zostało ci to ukazane.
Od kiedy gracze potrzebują szeryfa i adwokata Michasia do wysyłania nagrań?
https://youtu.be/aZSf9LSfHdE
Elite Knight
04-12-2022, 22:36
Ciebie również to utkaj łeb. Temat dla każdego
wez "ić" graj tymi nobami co do tej pory grałeś. Bo tylko do tego się nadajesz :) :) :) jak szfap. Weź sobie jeszcze bulbasaura ogarnij jak on :) takiego 120kg :)
udowodnij
Ty, ale pytał Cię ktoś o zdanie? No właśnie. Nie.
Edward12
04-12-2022, 22:58
https://youtu.be/aZSf9LSfHdE
moge ci dac przynajmniej 2 lub 3 nagrania jak sam skosy robiłeś i pisałes dzieki za nagranie XD
Ja nie miałem na celu nikogo oszukać bo tylko widziałem filmik, który otrzymałeś w zgłoszeniu, a dla mnie wygląda to jak auto push.
Ale Ty nie jesteś czyimś adwokatem żeby wysyłać cudze zgłoszenia.
Okej, a skąd niby mogę wiedzieć że coś jest nie tak na filmiku skoro tylko dostałem do niego link? Dziwna sprawa.
Napisałem ja zgłoszenie bo jak wszyscy zauważyli najszybciej mi odpisujecie więc co w tym dziwnego?
Jak już kilka razy pisałem - Ty nie jesteś od tego, żeby rozpatrywać cudze zgłoszenia. Gdybyś nie rozsyłał cudzych zgłoszeń może teraz byś nie był zamieszany w próbę oszustwa i wyłudzenia bana.
I dlaczego na początku nie zweryfikowałeś to z innymi tylko przyznałeś bana i później wyszła sytuacja taka, a nie inna?
Myśl Michaś, myśl!
Dostał bana, napisał odwołanie więc rozesłałem je do Nedina, Pointa i Apendora żeby również zweryfikowali, ot cała filozofia.
Kursor stoi, pisze "oo", kasa pod siebie, manas, Exori Max, UH i sam robi skosy. GENIUSZ Tibi.
Jakoś ja tam widzę, że nie robi tego w jednym czasie tylko za koleją. Kursor stał -> zrobił skos -> ruszył kursorem i wtedy dopiero napisał.
Ale jak dla Ciebie dziwne jest to, że ktoś wykonał kilka ruchów w 3 sekundy to nie dziwię się, że potrzebujecie v8.
@Inquso na VAR to sie nie nadajesz. Twoje wspomnienia z PvP Jihad to tylko wspomnienia jezeli nie potrafisz prostej sytuacji ocenic klarownie. Zamykaj tematy i kończ waść, wstydu oszczędź.
W moich wspomnieniach z PvP z Jihadem Ciebie nie kojarzę. A jeśli chodzi o ocenianie klarowne to właśnie to zrobiłem.
@Inquso ja mam tylko mocne pociski ale ciebie traktuje jak ksiezniczke bo temat Mi zamkniesz
Pisząc "mocne pociski" masz na myśli, obrażanie czyjejś matki? :v jbc. to są żałosne pociski, a nie mocne.
Co do tlumaczenia to raczej masz z tym problemy. Chyba, ze zamkniecie tematuz to wyjasnienie.
Akurat wytłumaczyłem dobrze i nie mam z tym problemów, bo widzę, że ludzie zrozumieli o co chodziło i śmiem stwierdzić, że problemy to możesz mieć Ty ale z czytaniem ze zrozumieniem skoro nie rozumiesz co napisałem.
Zgloszenie poszlo przez Michasia bo kazdy z Was ma w dupie APO, a wpisujecie Administratora w CV. Michas ma konto od XX Lat i temat owartry, nie zamkniety od kilkunastu zgloszen - Geniuszu.
Widocznie pisał konkretne zgłoszenia, a nie użalanie się nad sobą bo ktoś kogoś nazwał głupkiem :v Geniuszu.
Daj mi nagranie na jakiegokolwiek gracza TWOJA metoda banuje kazdego. Pssss... Ty chciales banowac za "exana ani", wiec ???
Niestety możesz jedynie pomarzyć o dostępie do nagrań :x owszem, chciałem banować bo zaczęto mi spamować, że wykorzystują jakiś "bug" przez stosowanie czaru na respie - stąd moje stanowisko odnośnie banowania. Koniec końców jak dowiedziałem się o co chodzi to nikomu bana nie przydzieliłem, Sherlocku.
Pokaz klase i chodz discord - ogolny. Discord to tam gdzie miales graczy sprawdzac na jakim kliencie graja.
Mam pokazać klasę i wchodzić do Ciebie na discorda i wyzywać się od kurw i cisnąć sobie matki? dzięki, może 10 lat temu, pozwolisz, że nie skorzystam z tego zaszczytu. A jeśli chodzi o sprawdzanie graczy to masz szczęście, że tego nie robię :v you know what I mean :)
Caly @Inquso mocarz forum z pozycja. Nie usuwać bo wroci, zbanuje i kartki rozdawac bedzie.
Poprosiłem żeby żaden z moderatorów się nie wtrącał. Nie wiem co sobie ubzdurałeś bo nikomu w tym temacie nie dałem kartki.
Po co banowac kogos takiego jak Ty? Alkoholik w bitce sie nie przydaje Baaaa... to nawet nie profesja
Z tym poziomem na discordzie dużo się nie pomyliłem :v
Jeszcze raz zapytam, czego nie rozumiesz?
Oj Grzelo, jeszcze kilka dni temu pisałeś do mnie na prywatną postać xD
Dark monster został sprzedany, obecnego ownera nawet nie znam. Twierdzisz, że nie mam pojęcia o grze i pvp na mainie, gdzie za czasów jak grałem na mainie i toczyliśmy bitwę z Jihadem to jedynie z kim był problem w PvP to był Bart, Flac i Zarexoholik. Kompromitacją to jest ta Twoja dwubiegunowość, na tibii piszesz jak X lat temu, po ksywce, którą sam mi wymyśliłeś jak jeszcze razem grywaliśmy, a jak widzisz, że ktoś chce wytoczyć na mnie działo to płyniesz z falą tego gówna :v
Xd
Widziałeś w ogóle nagranie? pierw ją wyrzucił, a potem walił skosy. To nie było podczas. Chyba, że piszesz o innej sytuacji.
Inquso nie wiem czemu wg sie tlumaczysz. Typ wyslal nagranie z 3 reki wiec sam sobie strzelil w kolano.
Czy chcial czy nie chcial -oszukał
W sumie masz racje :spoko:
Zapytaj Pointa ile razy go na Discord obraziłem - zapomniałem Ty się nie komunikujesz z resztą ekipy bo zawsze masz rację.
Więc zapytajmy Pointa i reszty czy się z nimi nie komunikuję. Apendor, Nedin, Lirtes. Teraz mam podstawę żeby wkleić Ci warna bo wprowadzasz ludzi w błąd pisząc, że się nie komunikuje z resztą. Zaczekajmy, może odpowiedzą.
Mylisz się cały czas. Podjąłeś złą decyzję i jej zmienić nie możesz to odpisujesz w temacie bo nie masz godności by z chłopakami to wytłumaczyć na Dc.
Nie rozumiem czego nie możesz pojąć? do wyjaśniania spraw jest forum - nikt mi nie dał nakazu z góry, że musze z kimś rozmawiać na discord. Rozmawiam z kim chce i kiedy mam ochotę :) z tobą raczej wspólnych tematów bym nie znalazł.
Udowodnić komuś skosy? albo bota? Po co? Jestem Inquso.
:confused::sciana:
Ps. Rodziny obrażam tylko kur** bez honoru i tym co zaczynają moja rodzinę obrażać.
xD pozwolisz - bez komentarza prawilniaku.
Jakbyś otworzył oczy albo czytał ze zrozumieniem byś doczytał wszystko na Discord - Geniuszu?
Discord powstał z intencji Apendora, równie dobrze NIE MUSZĘ tam wchodzić (podkreśliłem żebyś to wyłapał).
Co do sprawdzania klienta to byś zrobił coś dla serwera od Siebie i zaczął sprawdzać. Lepiej postać w Trainer rook, nie?
[04/12/2022 13:17:30] Inquso -> Kierunek Katar was banished because of Uzywanie cave bota.
[02/12/2022 15:25:26] Inquso -> Royal Palladyniarz was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[28/11/2022 22:43:08] Inquso -> Mard Geer was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[18/11/2022 21:35:00] Inquso -> Master Obedor was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[17/11/2022 15:20:17] Inquso -> Monstereq was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[16/11/2022 21:44:05] Inquso -> Wykwalfikowany Zabojca was banished because of Uzywanie cave bota.
[15/11/2022 18:02:43] Inquso -> Masny Grubi was banished because of Uzywanie cave bota.
11/11/2022 12:19:07] Inquso -> Salemone was banished because of Uzywanie cave bota.
[13/11/2022 12:54:28] Inquso -> Archlaner was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[28/10/2022 15:19:43] Inquso -> Micho was banished because of Uzywanie cave bota.
[26/10/2022 01:07:05] Inquso -> Canani was banished because of Uzywanie cave bota.
[26/10/2022 01:06:00] Inquso -> Xanaxx was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[26/10/2022 01:05:14] Inquso -> Wento Gran was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[24/10/2022 20:56:51] Inquso -> King Meneuel was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Nie chce mi się już kopiować
Tak, lepiej postać w trainerze.
Więcej Ci nie odpisze bo nie jesteś tego wart.
Zapraszam Discord Tibijski cwaniaku na rozmowę poważną, a nie Mi tu z Matkami i kur*** wyjeżdżasz (strach?).
:confused: Zrozum tibijski prawilniaku, że nie mamy o czym gadać. W zwyczaju mam, że jak z kimś nie mam o czym rozmawiać to z nim nie rozmawiam, szkoda mi na to czasu.
Ale pomarzyć mogę
Tak, możesz.
W momencie kiedy Inquso zapytałeś czy możesz udostępnić nagranie dla strony zbanowanej wiedzieliśmy w 90 %, że coś kombinujesz.
No, kombinacja w ch*j xD nie wiem skąd bierzesz te wyimaginowane teorie ale marnujesz się, zacznij pisać jakąś powieść science fiction.
O jeszcze jedno Cie proszę - nie prowokuj. I usuń ten Twój podpis z "60" bo pomówiłeś w tej sytuacji dwóch graczy bez dowodów.
JP 100%, nikogo nie pomówiłem, chcieli kogoś wjebać na minę to dostali za swoje.
Pozwolisz, że z tobą dyskusję zakończę w tym miejscu :)
ZozolDeNoob
04-12-2022, 23:41
ty, ale pytał cię ktoś o zdanie? No właśnie. Nie.
xd .
I tyle właśnie możesz :) ehhh gdzie te czasy jak unlucky je**l cię jak psa :))))
zawsze mial mniejszy level ode mnie jak coś XD
z tego co pamietam jak kosa gral riliskiem to myślałeś że to ja więc gz.
nigdy mnie nie "je**ł jak psa"
Elite Knight
04-12-2022, 23:51
xd .
I tyle właśnie możesz :) ehhh gdzie te czasy jak unlucky je**l cię jak psa :))))
Nie wiem kim jestes, wiec nie mieszaj mnie w swoje bojki
Jeszcze raz zapytam, czego nie rozumiesz?
Chociażby tego, że Dark Monster nie wysłał żadnych dowodów obciążających Shamsolvezzin'a i Twoja "Dokładna weryfikacja" jest wyssana z palca XDDD
Niech Dark Monster pokaże nagrania i udowodni, że to nie On pushowal Shamsa.. A no chyba, że nie może pokazać nagrania bo V8 za mocno wleciało 🤣🤣
Aż się przypomina pewien klasyk (https://www.youtube.com/watch?v=Z9uGai5J2tY&ab_channel=SwiEtyCRX).
Michaś (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=34122) - nawarzyłeś piwa, to teraz musisz je wypić. :cool:
Owacje na stojąco dla Inquso, skończyło się cwaniakowanie Michasia i jego przydupasów z konohy, pewnie nie pierwszy raz takie podrabianie jakiegoś filmiku miało miejsce, powinniście się temu bardziej przyjrzeć i pobanować, wszystkich którzy maczali w tym palce.
where is michas?????
tutorka nie bedzie, clenera nie bedzie, konta na forum nie bedzie, władzy na discordzie nie bedzie, NICZEGO NIE BEDZIE by kszysztof kononowicz
Fiszu aka Solik
05-12-2022, 14:11
Areczku w sam punkt :killer:
https://i.imgur.com/x2zz0Cq.jpg
Schwaab
Ps. Rodziny obrażam tylko kur** bez honoru i tym co zaczynają moja rodzinę obrażać.
Ty ku bez honoru odklejona od pługa na liścia. Niemcu spłakałeś mi się w priv że wyzywają Ci dzieciaki to aż mi się zrobiło Ciebie szkoda, serioo. Chciałem potrzymać Cie za rączke, wesprzeć duchowo, bałem się że możesz nie wytrzymać presji i zawiesić się na linie - było pewnie blisko bo charakteru to masz jak 10 letnia dziewczynka, powinieneś docenić moją pomoc, martwiłem się o ludzkie życie. Zachowanie jak zwykła rura w dodatku dwulicowa, jestescie kozakami w necie i tylko tutaj mozecie sobie popisac pierdoły bo w cztery oczy kazdy po kolei wyłapałby w ten głupi łeb. Więc nie podniecaj się tam za bardzo farmazoniarzu. Jak tak lubisz pisać zgłoszenia i podpierdalać ludzi w grze to może złóż papiery do Polizei? Tylko pamietaj utytej rurki nie wezmą XD
https://i.imgur.com/D2MYS3L.png
https://i.imgur.com/6UB8cTP.png
https://i.imgur.com/RpyAmoI.png
https://i.imgur.com/O2d3d0O.png
Mr Joint
05-12-2022, 15:41
+1 Inquso
Tak kończą konfitury.
Bez pozdrowień.
Rzadko kiedy wypowiadam się z tego konta.
Nie rozumiem po co Inquso wdaje się w dyskusje, zamiast zamknąć ten temat, który do niczego nie prowadzi, bo decyzję, którą podjął nie zmieni.
Zresztą tłumaczyć też się nie musi
Regulaminy -> III. Kary -> 1. Administracja serwera podejmuje kroki, które uważa za stosowne.
A konfident zostanie konfidentem.
Sasha Rookslayer
05-12-2022, 15:57
Kłamstwo ma krótkie nóżki Michale, nie wiesz o tym? Popierdala sobie na nich gładko, ale tylko do czasu, aż się o nie potknie, co zdarza się na ogół dość szybko, właśnie dlatego, że są takie krótkie. Michał, potknąłeś się - wstawaj! Ktoś kto karmi innych kłamstwem, udławi się smakiem prawdy prędzej czy później. Mam nadzieje, że się udławiłeś.
Inquso, dobra robota. :spoko:
Domcio Old
05-12-2022, 17:33
Michaś i louis jada na jednym wózku, kto jest 60 ten niestety kończy marnie ;) pozdro dla inquso za to ze nie jest stronniczy i nie pieprzy sie z idiotami ;)
Historia stara jak świat, wysyłanie zgłoszeń na siłę zawsze kończyło się źle (oczywiście dla osoby usiłującej uwalić na siłę).
Na nagraniu widać jak kursor ewidentnie się zatrzymuje (co wygląda na zmianę umiejscowienia ręki z myszki na klawiaturę), a później w magiczny sposób kursor "zaczyna się ruszać" no to sorry, ale nie obejdzie się bez konsekwencji.
Dodatkowo zgłoszenie jest zamieszczone przez osobę trzecią, więc obie zamieszane osoby ponoszą konsekwencje swoich dokonań.
Podobna sytuacja występuje przy próbie napisania "oo"
Jak dla mnie Inquso podjął właściwą decyzję, co zresztą mu napisałem.
Temat wyczerpany, więc jak dla mnie Inquso możesz to zamknąć, bo zrobił się już zbędny spam. Jak ktoś z nas będzie chciał coś dodać to to zrobi.
To zamykam szopkę :spoko:
"Nie kiwnąłem nawet palcem, by się znaleźć w takiej walce."
https://thumbs.gfycat.com/PowerfulLegitimateBichonfrise-max-1mb.gif
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.