View Full Version : Akcja Mikołajkowa - pozbądź się ostrzeżeń lub warnów.
Święty Mikołaj postanowił odwiedzić forum. Każdy, kto ma na koncie upomnienie lub ostrzeżenie ma możliwość napisania listu do Świętego Mikołaja z prośbą o anulowanie punktów karnych. Prośba może być napisania w formie poważnej, jak i w formie żartobliwej. Listy zamieszczajcie w tym temacie. Mikołaj opuści forum za kilka dni... :)
Najbardziej kreatywna osoba dostanie mały prezent w postaci +15% swojej reputacji.
AKCJA NIE DOTYCZY ZBANOWANYCH KONT!
Edward12
06-12-2022, 01:14
Jedzie Mikołaj, jedzie saniami, wielki ma wór z prezentami. Obdarowuje tylko grzeczne dzieci, kto niegrzeczny z banem do domu poleci. Mikołaj pędzi na forum wnet mi warny zdejmuje, temu panu w brodzie lepiej niech nikt nie podskakuje! Gdy byłeś nie grzeczny w tym roku, ludzi sprzedawales (Śp moderator Kichas) lepiej uważaj bo Mikołaj z czarna listą za temple stoi, wpisze cię na listę i wyśle na wakacje. Morał tej bajki jest krótki i dobrze wszystkim znany nie wysyłaj fałszywych zgłoszeń bo będziesz zbanowany.
[Inquso] Mikołaj prosił o listy, a nie wiersze.
Pare dni temu przez przypadek ktoś mi wyslał list który lekko zmodyfikowalem
Drogi Mikołaju, mam 14 lat, jestem wojownikiem.
Wiem, że Twoje istnienie jest wątpliwe jednak gdy chodzi o prezenty warto próbować wierzyć w rzeczy absurdalne!
Mam bardzo niskie kieszonkowe więc proszę Cię o kilka rzeczy:
- trąbkę
- bębenek
- pistolet na kapiszony
Mój brat niedzwiadek będzie mi płacił, że nie zatrąbię gdy on będzie się całował ze swoją dziewczyną, tata, że nie zabębnię gdy on będzie oglądał mecz, a dziadek, który ma słabe serce, że nie wystrzelę z pistoletu za jego plecami. Za to ja jak będę miał spokój przy graniu w tibię.
Ostatnio prosiłem o śnieg. Pojawił się szron więc Ciebie proszę o dokładność przy spełnianiu moich życzeń!
W szkole mówią, że jesteś jak administrator sieci:
1. Jesteś gruby.
2. Nosisz brodę.
3. Wszyscy piszą do ciebie listy.
4. Nikt cię nigdy nie widział.
Modified by Edward
Sasha Rookslayer
06-12-2022, 10:48
Super inicjatywa. :spoko:
Drogi Święty Mikołaju!
Dziś mamy Twoje święto i oczywiście czas Twoich wizyt. Rozmawiałem z Rudolem i Elfami, a ci powiedzieli mi, że ciężko będzie spełnić moje życzenie odnośnie usunięcia stałych 3 punktów karnych, ale mogę spróbować.. W tym roku byłem bardzo grzeczny i mam nadzieje, że w nagrodę za to usuniesz albo chociaż zamienisz mi stałe punkty karne na punkty czasowe (może być kilka miesięcy). Obiecuje, że się poprawię i będę w nowym roku jeszcze lepszym użytkownikiem!
Gdyby udało się spełnić wyżej wymienione życzenie i dałbyś mi taki prezent, to na pewno byłbym zadowolony.
Z poważaniem, Sasha.
[Inquso] Mikołaj postanowił zrobić Ci prezent i ściągnął warna.
[Sasha] Dzięki, milutko. ;)
Domcio Old
06-12-2022, 16:58
Warna na tym koncie nigdy nie miałem, tylko 2 żółte kartki i to 11 lat temu:D, więc tez może jakieś nagrody dla takich osób jak ja za dobre zachowanie na forum :D
Mr Joint
06-12-2022, 20:51
Warna na tym koncie nigdy nie miałem, tylko 2 żółte kartki i to 11 lat temu:D, więc tez może jakieś nagrody dla takich osób jak ja za dobre zachowanie na forum :D
Sęp. :D
Ps: Nie ma nic za darmo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.