Zaloguj się

View Full Version : Azentrius- złodziej na arenie

Hajtowyx
24-12-2022, 08:05
Mam przyjemność opisać sytuacje, która przed chwilą się wydarzyła.
Widzę, że temat jest popularny na forum i nie jestem pierwszym którego to spotkało, ale muszę jakoś moje emocje przelać na "papier"

Tak więc, gram tu jakoś od tygodnia, dopiero co się przemęczyłem ze zbieraniem fire swordów do ahmeda, nie wiedząc jak oddać te fsy ahmedowi poprosiłem o pomoc gracza Azentrius (2klvl), ten oczywiście chce mi pomóc mówi, że musze zrobić arene, tak więc zabrał mnie na vul a ja niczego świadomy wszedłem i dostałem strzała i leże, spadł perf amulet plecak fireswordy i jakieś tam uc. Brawo Azentrius, potrafisz nowych zachęcić do dalszej gry, dziękuje za uwagę :) Wesołych Świąt wszystkim !

Flyfek
24-12-2022, 09:33
Masz nagrane? Udostępnij administracji i spokój. Był kiedyś również taki problem, administracja rozwiązała to szybko.

Pozdrawiam

Ektoplazma
24-12-2022, 09:33
Trochę to dziwne, że nie wiesz gdzie oddac FS dla Ahmeda, ponieważ jest to 5 misja, wiec już miałeś z nim styczność :)

Wesołych Świąt

Komunikaty powinny byc ok dac ci do zrozumienia troche

Hajtowyx
24-12-2022, 10:24
Trochę to dziwne, że nie wiesz gdzie oddac FS dla Ahmeda, ponieważ jest to 5 misja, wiec już miałeś z nim styczność :)

Wesołych Świąt

Oddanie double axe pominąłem, więc nie miałem styczności z oddaniem itemów w worku. Nagrań żadnych nie mam, nawet bym nie pomyślał, że w tak błahej sprawie można zostać okradzionym, tym postem chce tylko ostrzec nowych graczy.
Oby ktoś miał więcej szczęścia ode mnie i zajrzał prędzej na forum.

Wesołych

Domcio Old
24-12-2022, 11:34
Widzisz, ze temat jest popularny ma forum, ale i tak idziesz na ta arene i dajesz sie zabic hmm? Dziwne.
Bez nagrania niczego nie zrobimy, a szkoda bo takich graczy powinno sie eliminowac.

TuK!
24-12-2022, 11:45
Wchodząc na tę arenę pojawia Ci się komunikat na ekranie, że nie działają na niej żadne amulety (nie da się go nie zauważyć) - nie dało Ci to do myślenia? Twój błąd, następnym razem będziesz uważał.

Hajtowyx
24-12-2022, 12:54
Oczywiście, że mój błąd. Nie mówię że nie. Biegłem jak głupi i dałem się zrobić.
Głównie chodzi mi o to, że jest to po prostu słabe, w stosunku do nowych graczy, dlatego dzielę się z tym na forum i ostrzegam przed nim.

Giorgio
24-12-2022, 13:00
Wszedłeś na arenę na której widnieją 3 komunikaty o tym że nic tam nie działa, prócz jednego amuletu, Twoja wina, nagrania nie ma więc może być to wyssane z palca w celu ugotowania innego gracza. Ostrzeżenie jest w postaci tematu, do zamknięcia.