Zaloguj się

View Full Version : [Propozycja] Co do strony g?ównej.

Mohammed
07-10-2007, 20:30
Mam propozycję co do strony głównej,
ostatnimi czasy dodaliście zupełnie niepotrzebną opcję mianowicie chodzi mi o 'Online List' po co to komu i na co jak może w każdej chwili zalogować się w grze i sprawdzić to poprzez komendę [!online]..
Przejdźmy do rzeczy a więc tak, czy nie dało by się zrobić czegoś takiego jak jest na Erig.net by sprawdzić, kto dziennie wbił najwięcej exp'a ? fajnie wiedzieć kto jest największym Power Gamerem oraz by po sprawdzenia kogoś nicku pokazywała by się lista i ile w danym dniu zrobił expa..

Graydon
07-10-2007, 21:39
Najpierw trzeba załatwić problemy z łączem i dostawcą.

Każdy płacze, że lagi i problemy z logowaniem, a dajesz nowe propozycje! Przecież nie każdy jest chodzącym robotem:P

catek
07-10-2007, 22:13
...ostatnimi czasy dodaliście zupełnie niepotrzebną opcję mianowicie chodzi mi o 'Online List' po co to komu...

Zgadzam się w 100%. Wg. mnie ta opcja jest w ogóle nie potrzebna, jeśli ktoś chce zobaczyć czy inna osoba jest online może zalogować się w grze i wpisać "!online" lub na stronie sprawdzić ostatnie logowanie i wylogowanie.

...Przejdźmy do rzeczy a więc tak, czy nie dało by się zrobić czegoś takiego jak jest na Erig.net by sprawdzić, kto dziennie wbił najwięcej exp'a ?...

Jestem za tym, aby dodano coś takiego na stronie, lecz teraz Mortiis ma ważniejsze sprawy na głowie (rozwiązać problemy z łączem jak napisał Graydon), więc takich statystyk jak na erig.net myślę, że szybko nie ujrzymy...

Mohammed
08-10-2007, 09:55
Wiem, że Grom się takimi rzeczami zajmował a to, że on odszedł no cóż :(,
czy ktoś go zastąpi :> ?

No ja wiem, że Mortiis ma inne sprawy na głowie xP ale to tak w międzyczasie, myślę że z takiej opcji na stronie głównej każdy użytkownik był by po swojemu zadowolony xD

Tico
08-10-2007, 09:56
Graydon ale przecież dodaliście zakłatke On-line... to może zaminieć ją na coś porzytecznego...

Już dobrze powiedział Mohammed to jest chyba najgłupsza rzecz z listy najgłupszych rzeczy... jaką można było dodać na stronce...

Jebiej by było dać np... Pacc czy to co mówili @Up

lecz teraz Mortiis ma ważniejsze sprawy na głowie
Tak więc mamy kojelny przykład że Gmowie nie ufają graczom... i nieznają ich możliwości...
Przcież stronke może ktoś inny zrobić.

A jeśli są problemy z łączem to można to zrobić ale nie dodawać tylko mieć gotowe...

milicjant
08-10-2007, 13:47
ta lista odswieza sie bardzo szybko wiec jak tak narzekaja, to po co w ogole robili ta opcje, wedlug mnie nikomu sie nie przyda

gm to byl najgorszy pomysl twoj