PDA

View Full Version : Odzyskiwanie konta.

old biohazard`
09-03-2023, 20:06
Witam, po kilku latach chciałbym sobie wrócić na serwer i troszkę przyexpic, tylko mam mały problem z zalogowaniem się, chodzi o to że nie pamiętam kompletnie nazwy postaci jak i Emaila na której robiłem daną postać, jedyne co mam to login. Jest jakaś szansa na odzyskanie konta?

Btw. Widziałem że postowalem tutaj w 2019 jak wbiłem 1k Ale zdjęcie się wysypało

Domcio Old
09-03-2023, 20:15
Sprawa wygląda tak, ze jesli nie pamietasz ani E-maila, ani nazwy postaci to sa marne szanse na odzyskanie konta. Moze pamietasz co ewentualnie znajdowalo sie na postaci eq/depo(jesli kilka lat nie logowales to watpie ze pamietasz). Co do loginu to niestety Ci w niczym nie pomoze;/

old biohazard`
09-03-2023, 21:03
Myślę że gdybym się dowiedział jaki jest Email to hasło bym sobie do niego przypomniał, w grę wchodzi jeszcze nazwa postaci

Showtek
09-03-2023, 21:13
Temat powinien być w tym Temacie (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=29) Napisz maila a najlepiej byłoby napisać do którejś osoby z ekipy np. Inquso priv wiadomość i może by sie cos dało ogarnąć jak najwiecej informacji sobie spróbuj przypomnieć typu czy np. bylo tam full eq, a może sapphire set klapy hota :P

Rekrut
14-03-2023, 08:53
Jak można zapomnieć nawet nick postaci ... Jak byś dobrze zagadał z kimś z Administracji to może po IP by sprawdził jaki miałeś i wtedy Mortiis może by podał passy lecz musiał byś mieć dowody. Nick kiedy ostatnio logowales jakie mogło by być hasło co znajdowało się na postaci (itemy)

old biohazard`
23-03-2024, 21:49
Pisalem juz z GM, Nick sobie przypomnialem i napisalem co bylo na postaci mniej wiecej.
@edit
Po roku nadal czekam na jaks odpowiedz :) nick w grze byl "defcon

Demon
24-03-2024, 07:55
koniecznie napisz w TYM DZIALE (http://forum.toproste.pl/forumdisplay.php?49-Skargi-Odwo%B3ania-Zg%B3oszenia). obecnie chyba Rinson jest najaktywniejszy to proponuje jego dać w [PREFIX]

opisz na spokojnie całą sytuacje, co posiadasz do postaci i co może udowadniać, że to Twoja postać (np. logi IP czy cokolwiek sensownego Ci przyjdzie do głowy)

ps. edytujemy posty