View Full Version : Przerwa w dzia?aniu serwera
Dzisiejsza przerwa w działaniu serwera była spowodowana kilkoma błedami w systemie licytacji domków, wszystkie błędy zostały już wyeliminowane.
Niektóre domki będzie trzeba jeszcze raz zalicytować.
Przypominamy że można posiadać tylko jeden domek!
no ba, to kiedy wlaczycie? bo ja chce grac :D:eek: i czemu musze napisac 60 znakow :P
Aha .
To znaczy ze juz bedzie wszystko ok?/
Kiedy bedzie serwer online??
@ Mortiis
a mam pytanie jesli mam domek na majnie to na roku tez moge miec czy nie??
@up
Tak możesz mieć :)
Czekamy na odpalenie serwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlaczcie juz otsa bo grac sie chce ale znajac was to pewnie paccusia mojego kochanego :D jeszcze nie mam
mortiisie odpisz na email bo wyslalem kase a paccusia nie aktywowalisce
Ale server nadal nie działa :/
Kiedy go uruchomisz bo czekam juz 30 minut
Omg, co wy tacy nie cierpliwi? idzcie na dwór czy gdzieś bo sie wam wzrok popsuje (tak jak mi) ale ja też czekam na włączenie servera :D .
o zal a dzisiaj taki ładny domek z trudem przelicytowalem ;/
dziś rano specjalne stalem o 6:45 zeby domek zalicytować a tu kurde z takim błendem wyskakuje server(Mortiis nie twoja wina jakbyś tak pomyślał, że oto mi chodzi) no cóż chyba jeszcze raz musze licytować:(
All posty deleted, topic closed... za dużo nabijania.
Jeśli wszystko będzie dobrze, to dostaniecie informacje kiedy, albo po prostu serw będzie włączony. Ot cała filozofia!
@Mori
Nie. Można mieć tylko jeden domek! Bez względu na to, czy to domek na mainie czy też na rooku.
Jeśli jednak ktoś ma domek i na mainie i na rooku, to może już mieć, bo tak można było, ale kiedyś. A teraz jest co innego i domku tu i tam mieć nie można.
P.S
I nie mówcie, że to nie sprawiedliwe itp, bo to co jest teraz, jest teraz, a to co było kiedyś, to już przeszłość... Jeśli akurat chodzi o tego typu sprawę ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.