View Full Version : Świąteczne Choinki!
Święta zbliżają się wielkimi krokami, a my mamy dla Was dobrą wiadomość - świąteczne choinki trafiają do głównych miast na Mainlandzie oraz Rookgardzie! Od teraz każdy z was może posadzić magiczną choinkę w swoim domku, by poczuć prawdziwą świąteczną atmosferę.
https://i.imgur.com/pNiiaxJ.png
Jak zasadzić oraz pielęgnować choinkę? Odpowiedź znajdziecie w linku:
Jak zasadzić oraz pielęgnować Choinkę? (http://forum.toproste.pl/showthread.php?138102-Jak-zasadzi%E6-choink%EA-w-domku[B)
Pozdrawiamy, Ekipa APO.
Choinka posadzona!
Oby w tym roku dobry sopelek wypadł :o.
Domcio Old
21-12-2023, 18:04
Choinka oczywiscie zasadzona :). Dobrze, ze cos sie w koncu dzieje na APO, oby jak najdluzej
rook i main zasadzony, ciekawe czy dam rade utrzymać krzaki :D
super nagród życzę
Próbowałem kupić domek, lecz się nie udało :(
Może z choinek miastowych coś się dropnie superowego
Observer
21-12-2023, 20:19
Choinka oczywiscie zasadzona :). Dobrze, ze cos sie w koncu dzieje na APO, oby jak najdluzej
Niby ze co sie dzieje?! Choinka jest co roku, nic nowego nie wprowadzili.
@Topic
Super zabawa, zazdroszczę wszystkim którzy grają i tak jaraja sie choinka w domku :)
Choinka na Rookgardzie posadzona, oby Gwiazdor był tak hojny i rzucił UW.
Ektoplazma
22-12-2023, 11:35
Choinka na Rookgardzie posadzona, oby Gwiazdor był tak hojny i rzucił UW.
Albo dwa :)
Ja równiez posadzilem, jak ktos chce zarezerowac sople to pisać pw jakie % i ile oferujecie( Promocja - nie wymagam miliona monet)
Za mnie posadzili inni, ale podlewać musze:(
Legenda Sasha
Co trollujesz;D
Legenda Sasha
23-12-2023, 22:12
Choinki posadzone, ciekawe jakie będą z nich prezenty. ;)
Jak ktoś jest zainteresowany sopelkami to można śmiało pisać.
@edit
Jak komuś z Administracji będzie się chciało to polecam sprawdzać domki. Słuchy głoszą, że parę osób ma po 2-3 domki na Main. :<
Point Inquso
Baranek1
24-12-2023, 02:23
@edit
Jak komuś z Administracji będzie się chciało to polecam sprawdzać domki. Słuchy głoszą, że parę osób ma po 2-3 domki na Main. :<
Point Inquso
Na Evul old Don Ja robi to co roku :) Czekam na sprawdzanie domków przed "dorośnięciem" choinek. Prawdopodobnie Mikul tak samo ma 2x domki - jeden to ten na prawo od temple, a drugi na statku +1 bambo camp. Tak samo nicki - Grapper i Grappler. To ta sama osoba, a dwa domki na main.
Mikul1960
24-12-2023, 09:41
Na Evul old Don Ja robi to co roku :) Czekam na sprawdzanie domków przed "dorośnięciem" choinek. Prawdopodobnie Mikul tak samo ma 2x domki - jeden to ten na prawo od temple, a drugi na statku +1 bambo camp. Tak samo nicki - Grapper i Grappler. To ta sama osoba, a dwa domki na main.
To ze komuś się podlewa choinkę nie znaczy ze to jest jego domek osiołku :P Śmiało można sprawdzać :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.