Zaloguj się

View Full Version : Demon kolejny admin botter

Baranek1
12-01-2024, 21:32
Był temat z Apendorem, Tharo, a teraz nadszedł czas na kolejnego Gigusia.
Dlaczego Demon skoro jest w Administracji, a dostał bana za boty to nie stracił pozycji zgodnie z wypowiedzią Nedina? Apendor sam odszedł, Tharo żółtą kartkę dostał, a Moderator forum nietykalny, bo zajmuje się forum, ale mimo to reprezentuje Administracje?
https://i.imgur.com/4HXPZT6.png

Hakkuwa
12-01-2024, 21:50
Przestan plakac i odczep sie Demona to jest tylko Moderator w zaden sposob nie przeklada sie gra na apo do forum. Demon robote robi i przy tym zostanmy.

Legenda Sasha
12-01-2024, 21:56
No śmieszne, że Moderator w przeciągu paru dni dostał 2 bany za używanie botów. Co zrobić.. Można jedynie się pośmiać, że typ nie ogarnia tak prostej gry. Po drugie, on ma pozycje forum, a raczej forum nie jest powiązane z grą, co go oczywiście w niczym nie usprawiedliwia. :)

   6   °
12-01-2024, 23:52
Był temat z Apendorem, Tharo, a teraz nadszedł czas na kolejnego Gigusia.
Dlaczego Demon skoro jest w Administracji, a dostał bana za boty to nie stracił pozycji zgodnie z wypowiedzią Nedina? Apendor sam odszedł, Tharo żółtą kartkę dostał, a Moderator forum nietykalny, bo zajmuje się forum, ale mimo to reprezentuje Administracje?
https://i.imgur.com/4HXPZT6.png

Słabo doinformowany jesteś, bo Apendor sam nie odszedł :)
A forum z tego co wiem nie ma nic wspólnego z grą i tak zawsze było :)

Zarexoholik?
13-01-2024, 10:24
Jak spojrzałem na listę zbanowanych i zobaczyłem kto dostał bana to od razu pomyślałem sobie: "dalej to samo". Moderowanie na forum OTSa + gra na OTSie na botach = nie sprzyja zaufaniu do takiej osoby - takie są realia.

Ektoplazma
17-01-2024, 12:19
Zly demon !
Jest tak jak jest i nic z tym nie zrobimy, ile takich tematow juz bylo i po co kolejne ? ;p
Haga

Typie jak sam napisales Point wyjasnil wiec na cholere piszesz dalej? Warnik:)

Point
17-01-2024, 13:59
Chwytliwa nazwa wątku, ale trochę nie na miejscu. Moderator forum nie ma nic wspólnego z rozgrywką w grze. Fakt, nie wypada ale jedyne na co to może wpłynąć to na postrzeganie Demona przez Was, graczy. Wcześniej tematy były zakładane bo ktoś z ekipy bocił a nikt nie banował. Teraz jest temat bo moderator forum dostał bana na którego zasłużył. Kare ma, kolejny ban również obowiązuje go dłuższy, a postać jest "ometkowana" banami.

Haga
17-01-2024, 15:04
Dokładnie, Demon nie ma wglądu do gry, więc nie dziala na niekorzyść servera, oraz nie ma korzyści żadnych, bocił został ukarany i tyle w temacie gra a forum to nie to samo, temat do zamknięcia Point wyjaśnił