View Full Version : 05.05.1993 - Data moich urodzin
A więc dziś są moje urodziny. Dla informacji urodziłem się o 01:35 w nocy i ważyłem 4 KG wtedy miałem nadwage a teraz lekarz mówił że mam znakomitą wage jak na wzrost. Mam 171 cm i waże 52 KG ^^
Jednak chciałbym mieć raz miło w życiu, 0 upokażania i nOObienia o mnie na forum... Prosze jeśli macie ochotę to piszcie tutaj życzenia do mnie.
Zrobiłem ten temat aby nie mieć spamu. Nie dawno już kasowałem skrzynkę bo miałem zapchaną...
już na gg Ci pisałem :D wszystkiego najlepszego hehe xD zdrowia i abyś znalazł jakąs fajną laske :D ja swoje miałem nie tak dawno, bo w marcu xD
To samo co catek, i jeszcze jedno ...
Żebyś trochę wzrostu nabrał, bo jakiś niski jesteś >.< Ja mam 182 albo 185 xD
Cygar do Cristo
05-05-2007, 10:05
noo ; p w sumie 100 lat 100 lat.. zebys mial tam wszystko i wszytskie ( ; p ) pod dostatakiem ! amen !!!!!! ;))
aha i czego sobie zyczysz ; ]
//pozdrowienia Cygar ; p
Wszytkiego tego co inni, tyle że wiecej =P
Wszystkiego najpelszego:p Zdrowia Zdrowia i jeszcze raz pieniędzy:P I bądź dalej taki aktywny na forum:P
Dzięki za życzenia. Jako pierwszy złożył mi życzenia na RL Tata ^^ o godzinie 00:46 bo grałem wtedy :] a Na forum to Catek ^^
czego sobie zyczysz
Hehe, chciałbym mieć piękną dziewczyne i dobre stopnie w szkole... Narazie jestem z 5 zagrożony :p
SyySkieegoo Najjleppseeegoo Dla Love ( Miłość) zycze ci wszystkiego co jest dobre na tym swiecie i zebys nie zapomnial o nas kiedy twoje dzieci beda pomiatac na armi :P
Wszystkiego najlepszego, a przedewszystkim zdrowia, kolosalnej liczby kasy i dużego lvl i skilli/mlvl na Armi (bo reszte se kupisz za kolosalną liczbę kasy)...
Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam...
Eeeee co ci moge życzyć hmmmmm a lap to:
Spełnienia marzeń
:P
PS. Niewiedziałem ze jestes z tego samego rocznika co ja xD tylko ja z 24 grudnia :P
PS2. Bez sensu temat... potem każdy będzie pisal, ze ma dzisiaj urodziny i nabijal tym posty... Temat do Hyde Parku...
Żebyś trochę wzrostu nabrał, bo jakiś niski jesteś >.< Ja mam 182 albo 185 xD
Ma jeszcze troche czasu.. ; D
oczyewiscie everything the best ; )
Wszystkiego najlepszego, dobrych stopni w szkole, fajnych lasek, no i czego sobie zyczysz :D
wszystkiego najlepsiejszego maly noobku:) duzo sexu spelnienia merzen i slodyczy tego ci emilka zyczy
Wszystkiego najlepszego, dużo gości, aż do późnej starości. :)
By ci lepiej nauka szła. Żebyś jakąś dziewczyne znalazł. :)
Spełnienia marzeń. Zdobycia pieniędzy, aby starczyła do końca nędzy. Natchnienia poetycznego by ciągle pisać coś lepszego. Znajomości języków by nie mieć złych nawyków. Wiele radości i w tym dużo przyjemności.
Prezentów wiele i wogóle wszystkiego co najlepsze.
Pozdro
Danielek elo elo
06-05-2007, 17:37
Wszytkiego najlepszego :)
Przedewszytkim dobrych ocen w szkole noi panienek :D
I spełniena wszytkich marzeń :p
macialak
11-05-2007, 18:14
Wszystkiego najlepsze durzo szczescia pomyslnoscii slodkosci
Aha mam prezent daje reputa LoVe
Basia RookSlayer
12-05-2007, 02:36
Troche za późno ale i tak sto lat, a nawet jak dasz rade to milion. ;)
Maltazar
17-05-2007, 13:08
Wiesz co nie wiem ale po ch*** zakładasz temat na forum ! napisałes zebys nie mial spamu ale ty tylko chce wbic posty a nie nie miec spamu ja pier***** jacy ludzia to co łosie omg
życze ci niczego -.-:mad:
Wszystkiego najleprzego ~~$~~
M?altaza?r? Uspokój się troche. Trzy głębokie wdechy i policz do 10 (dziesięciu)
Oczywiście jak na Duriona przystało: skUadam Tobie spóźnione RZyczenia wRZystkiego naIlepszego i wogUle ;]
Ale ziomek, poco robisz z tego taki szum? Przede wszystkim to ma być Twoje święto a nie okazja dla "nobaHóF" na nabicie posta. Ja miałem wcześniej ale (chyba) nie zakładałem tematÓ! To moje święto, i święto moich bliskich. Tak jest tak będzie i tak zostanie :) Ale z drÓgiej strony rozumiem RZe piszesz to tutaj bo moRZe uznajesz nas za swoich bliskich. AALeSZ zakręciuem to :D
Pozdro! Ps, nie nabijam postów nawet nie mUwcie bo na to forum wchodze raz na miesiąc ;]
sto lat sto lat niech żyjeżyje nam jeszcze raz niech żyje nam a kto? !!!!!!!!!!LOVE!!!!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sto Lat Sto Lat Niech Rzyje !!!!!!!!!!!!!love!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daran loth
22-05-2007, 12:50
:D :D :D :D :D heh....też jestem z 1993, tylko że z Sierpnia. a myślalem ze z tego rocznika to tylko ja potrafie tak krytykowac. troche spoznione sto lat!!!!!!:) :) :) :cool: :cool: :cool: :cool:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.