View Full Version : [Konto] Filtr na IP
Cześć i czołem. Nazywam się Damian i wraz ze szwagrem postanowiliśmy wrócić po kilkunastu latach przerwy. Na ten moment szwagier mieszka u mnie i za szybko się to nie zmieni, ale chcielibyśmy uniknąć niepotrzebnego bana za multikonto - dlatego zwracam się z prośba o nałożenie jakiegoś filtra na Nasze IP, aby żaden moderator, supporter, administrator, gm, god czy kto kolwiek inny nie dał nam za to banicji.
Pozdrawiam, z poważaniem!
To że lubisz chuja w dupie jest normalne i nie musisz się wstydzić swojego chłopaka i nazywać go szwagrem. Peace!
Ektoplazma
01-03-2024, 00:06
Co tu się stanelo? Kur, jak mozna byc tak bezczelnie głupim?
Szwagier bez roboty ? Wyjee.. przez kobiete ? Pomogłeś bracie mu, pewnie grajcie razem w gre pijcie wodke:)
Czekam az bd mógł z szwagrem i ciotka expić przy imprezie z bimberkiem !
Don Peron
07-03-2024, 02:00
ja mogę potwierdzić ze farv siedzi w domu z szwagrem i grają na apo jak za dawnych lat i nie pija alkoholu
Baranek1
14-03-2024, 18:05
ja tez moge potwierdzić że slayerk z chupachuppsem siedza w domu i z doskoku na mc trenuja sheesha/ roned i astaroth grozi graczom ze sobie nie pograja jak beda zabijac slayerka, roneda, lub sheesha na bocie bo slayerkiem resuje cala konohe albo ze mega elite robi mc z kontem rijo, a dudo wielki ziomal gra na otc na dwóch klientach (bo zawsze zazwyczaj dwoma postaciami jest zalogowany) zależność u Duda:
Online:
Dudo wielki ziomal = Diabolos
Diabolos = Kopromaslo
Kopromaslo = Dudo Wielki Ziomal
Thar Lena =Diabolos
itd sie dziwie że tego jeszcze nie nakryli
nigdy nie ma 3 postaci na raz zalogowanych
Kost jak coś piszesz to pisz tylko i wyłącznie sprawdzone info bo pomawianie jest bardzo złe. Całą Konohe resuje Santzen. Slayerk rzadko kiedy (nawet bardzo rzadko). Slayerka nie miałeś bić z tego samego powodu z którego Ty wychodzisz jeszcze z temple, przesluzyl się... Resztę info można sprawdzić :)
Moga być te z dc? Jak obrabiasz dupke koleżkom? xD Rozdwojenie jaźni w konoha każdemu dobrze znana, elo :D
https://i.imgur.com/KL21LRm.png
ja tez moge potwierdzić że slayerk z chupachuppsem siedza w domu i z doskoku na mc trenuja sheesha/ roned i astaroth grozi graczom ze sobie nie pograja jak beda zabijac slayerka, roneda, lub sheesha na bocie bo slayerkiem resuje cala konohe albo ze mega elite robi mc z kontem rijo, a dudo wielki ziomal gra na otc na dwóch klientach (bo zawsze zazwyczaj dwoma postaciami jest zalogowany) zależność u Duda:
Online:
Diabolos = Kopromaslo
Thar Lena =Diabolos
nigdy nie ma 3 postaci na raz zalogowanych
Kost jak coś piszesz to pisz tylko i wyłącznie sprawdzone info bo pomawianie jest bardzo złe. Całą Konohe resuje Santzen. Slayerk rzadko kiedy (nawet bardzo rzadko). Slayerka nie miałeś bić z tego samego powodu z którego Ty wychodzisz jeszcze z temple, przesluzyl się... Resztę info można sprawdzić :)
Jeżeli będziecie mieli dwie postacie to bana nie dostanieci. Możecie grać na spokojnie
Online:
Diabolos = Kopromaslo
Thar Lena =Diabolos
nigdy nie ma 3 postaci na raz zalogowanych]
Mam jedno pytanie, dlaczego nie dopisałeś siebie jak już tak wszystkich na multi-cliencie rozpisujesz, przecież każdy wie jak siedzisz po nocach najebany na Flaku i na Sussana i udajesz że rozmawiasz ze szwagrem, przecież ty nie masz ani rodzeństwa, a tymbardziej kobiety (leje aż rowno puchnie - info od mietka), trochę jebie hipokryzją nie uważasz?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.