Zaloguj się

View Full Version : Licytacje wolnych domków

Rinson
29-02-2024, 11:00
W dniu wczorajszym (wieczorem) zakończony został proces zwalniania domków zajmowanych przez graczy, którzy nie logowali ponad miesiąc. Zapraszamy do wzięcia udziału w licytacjach wolnych domków, których listę znajdziecie TUTAJ (http://armia.toproste.pl/domki/). Prosimy również o zapoznanie się z zasadami posiadania i licytowania domków aby uniknąć później niepotrzebnych banów.

Lepsze przedmioty pochodzące z czyszczonych domków zostaną dodane do NPC Talkative Tommi & Mathew zostaną dodane w późniejszym terminie, o czym zostaniecie poinformowani.

Prosimy również o zapoznianie się z propozycją zmian w domkach i wyrażenie swojej opinii w TYM TEMACIE (http://forum.toproste.pl/showthread.php?143444-Zmiany-w-systemie-licytacji-domk%F3w&p=1241456&viewfull=1).

Życzymy udanych zakupów!
Ekipa APO

Haga
29-02-2024, 11:47
Fajnie, już biorę się za polowanie na jakiś fajniutki domek

Legenda Sasha
29-02-2024, 13:28
W końcu został ruszony temat, o którym pisałem już od wielu miesięcy. Na plus.
Systematyczne czyszczenia domków powinno ulec zmianie i być częstsze! :)

Jeśli wolicie nie być informowani kiedy trafiają itemy to dla mnie nie ma sprawy :D

Najlepszą opcją chyba będzie dodawanie ich do NPC co jakiś czas.. Nie wszystkich, a po kilka sztuk. ;)

Jest to jedno wielkie nieporozumienie, więc w pierwszej kolejności trzeba tego NPC całkowicie zmodyfikować.

NPC jest bardzo dobrze zrobiony, a że nie umiesz się z nim dogadać to tylko i wyłącznie twoja wina. Musisz się nauczyć z nim handlować i negocjować cenę.

Jedno jest pewne - NPC Tom jest lepiej zrobiony niż ty. :)

Nadal próbujesz się z nim dogadać? (http://forum.toproste.pl/showthread.php?129498-Talkative-Tommi-problem-z-dogadaniem-si%EA) Tom i ja śmiejemy się głośno! Haha! :D:D:D:D:D

Zarexoholik?
29-02-2024, 16:37
Lepsze przedmioty pochodzące z czyszczonych domków zostaną dodane do NPC Talkative Tommi & Mathew zostaną dodane w późniejszym terminie, o czym zostaniecie poinformowani.

Nadal będzie to na zasadzie, że jedna osoba zablokuje NPC i sprzeda/kupi sobie wszystko? Jeśli tak to nadal żenada.

NPC jest bardzo dobrze zrobiony, a że nie umiesz się z nim dogadać to tylko i wyłącznie twoja wina. Musisz się nauczyć z nim handlować i negocjować cenę.

Jedno jest pewne - NPC Tom jest lepiej zrobiony niż ty. :)

Nadal próbujesz się z nim dogadać? (http://forum.toproste.pl/showthread.php?129498-Talkative-Tommi-problem-z-dogadaniem-si%EA) Tom i ja śmiejemy się głośno! Haha! :D:D:D:D:D

Mamy inne poczucie humoru. Ty się śmiejesz razem z wymyślonym/wirtualnym ludzikiem sterowanym przez skrypty... Znajdź sobie realnego kolegę. Może głowo jeszcze z bezimiennym z Gothica sobie grilla zrobisz... :V

Jeśli wolicie nie być informowani kiedy trafiają itemy to dla mnie nie ma sprawy :D

Tu nie chodzi o informowanie kiedy u NPC pojawią się przedmioty, a o sam system kupna/sprzedaży u tego NPC. Jest to jedno wielkie nieporozumienie, więc w pierwszej kolejności trzeba tego NPC całkowicie zmodyfikować. Lepszym rozwiązaniem byłoby, żeby pojawiał się losowo na mapie jak NPC Yasir na globalu i by co pojawienie się miał określoną liczbę kasy na kupno od nas różnych przedmiotów bez możliwości kupowania u niego.

Rinson
29-02-2024, 16:51
Nadal będzie to na zasadzie, że jedna osoba zablokuje NPC i sprzeda/kupi sobie wszystko? Jeśli tak to nadal żenada.

MichaS
29-02-2024, 21:54
Fajnie że coś działasz po powrocie, oby tak dalej :ok:

Rinson nie słuchaj tych dwóch osobników bo oni nawet nie grają, a najwięcej zawsze mają do powiedzenia :xd:

Panda Palladyn
01-03-2024, 21:43
[QUOTE=Rinson;1241457]W dniu wczorajszym (wieczorem) zakończony został proces zwalniania domków zajmowanych przez graczy, którzy nie logowali ponad miesiąc. Zapraszamy do wzięcia udziału w licytacjach wolnych domków, których listę znajdziecie TUTAJ (http://armia.toproste.pl/domki/). Prosimy również o zapoznanie się z zasadami posiadania i licytowania domków aby uniknąć później niepotrzebnych banów.

Prosimy również o zapoznianie się z propozycją zmian w domkach i wyrażenie swojej opinii w TYM TEMACIE (http://forum.toproste.pl/showthread.php?143444-Zmiany-w-systemie-licytacji-domk%F3w&p=1241456&viewfull=1).

Życzymy udanych zakupów!
Ekipa *****/QUOTE]

Dlaczego bez żadnej informacji wcześniejszej, nie napisaliście na stronie APO o zmianie limitu czasu braku logowania przez dłuższy czas? OD KIEDY mialem domek jeden pisało "Przez brak logowania 2 miesięcy domek zostaje kasowany.." No to nieźle żeście odjebali.. Straciłem wszystko w tej grze, bo logowałem się właśnie idealnie przed utratą 2 miesięcy....

Baranek1
01-03-2024, 21:52
Dlaczego bez żadnej informacji wcześniejszej, nie napisaliście na stronie APO o zmianie limitu czasu braku logowania przez dłuższy czas? OD KIEDY mialem domek jeden pisało "Przez brak logowania 2 miesięcy domek zostaje kasowany.." No to nieźle żeście odjebali.. Straciłem wszystko w tej grze, bo logowałem się właśnie idealnie przed utratą 2 miesięcy....

Domek na facc jest kasowany z zawartością po braku logowania przez 1 miesiac!
http://armia.toproste.pl/domki/

Gdzie Ty widzisz 2 miesiące?

Angelusion
02-03-2024, 16:03

Jeśli system miał by działać na zasadzie, gdzie itemy były dodawane w losowym momencie oraz faktycznie nikt by nie znał dnia, ani godziny uważam, że jest to pomysł warty rozważenia. Dodałby trochę "atrakcji" do rozgrywki na serwerze i pewien dodatkowy element konkurencji.

Rinson
02-03-2024, 16:57
Jeśli system miał by działać na zasadzie, gdzie itemy były dodawane w losowym momencie oraz faktycznie nikt by nie znał dnia, ani godziny uważam, że jest to pomysł warty rozważenia. Dodałby trochę "atrakcji" do rozgrywki na serwerze i pewien dodatkowy element konkurencji.

W takim razie przedmioty będę dodawał w bliżej nieokreślonym czasie i ilości :)

Ektoplazma
15-03-2024, 14:58
Apropo Licytacji i ogólnie domków, to przydałby się system informowania o wygranej w jakies formie, ponieważ ktoś mógł zalicytować i wygrać domek,a z różnych przyczyn nie kontrolować aukcji:)

Co do domków to czemu nie dodajecie tych "rare" ? Nie mówcie tylko że specjalnie na konkursy itp bo to śmiech na sali, robiąc 1 event rocznie i to w dodatku świateczny;) Przy obecnej ilosci graczy powinniście robic wszystko żeby ich zatrzymać a dodając domki z których 75% to PACC a 15 to małe albo słabo położone lokalizacyjnie bezwartościowe domki pokazujecie tylko że warto próbować rozwalić system przy choinkach:)

Najlepiej zmieinć system z ilości na jakość domków - przerabiając aktualne na wieksze i lepsze a co za tym idzie zmiejszyć ilość domków co ułagtwi kontrole świątecznych oszuscików ;)

Co do NPC to za cholere nie rozumiem systemu, loguje czasami kilka razy w tyg zobaczyć jak wg rozmowa wygląda ale nigdy nie ma przedmiotów albo kasy ?:D

Meliodas1
16-03-2024, 07:11
w 100 % się zgadzam !!!!!!!!!!!!!!!! dają na licytacje ochłapy a te rare kiszą się